• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık nisan ayı femara kullananlar birlikte takip edelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım inşallah sende şifanı bulursun. Ben hamileyim çok şükür, hayırlısıyla keseyi görmeyi bekliyoruz..
Kaç yumurta oluşmuştu canım. Gecen ay klomen glifor folbiol içtim yumurta olusmadi bu ay klomen inofolik glifor kullanıyorum pazartesi kontrolum var inşallah bu defa yumurtam oluşur.

Kaç yumurta oluşmuştu canım. Gecen ay klomen glifor folbiol içtim yumurta olusmadi bu ay klomen inofolik glifor kullanıyorum pazartesi kontrolum var inşallah bu defa yumurtam oluşur.
1 di sanırım canım gelisen tam gelismeyen küçüklerde vardır. Polikistik over var mı sende? Klomenle 2015 yılında kimyasal gebelik yaşadım 2016 da asılama yaptırdım tutmadı. Geçen ay doktoru değistirdim polikistik over kisti var sende femera kullanacağız 3 ay olmazsa aşılama dedi. Açıkcası aşılamaya kadar olmaz diye çok kafamıza takmadık bu ay rahat geçti verdiği günleri değerlendirdik sadece. Hatta adet günümde akıntım lekelenmem başladı adet oluyorum diye 3.güne randevu aldım kan tahlili yaptı önce doktorum sonucu görünce şok olduk çok şükür lekelenmem bitti şimdi. Rabbim size de yaşatsın bu mutluluğu..

hiç bir yan etkisini görmedim canım, yumurtlama zamanında koyu baya koyu akıntım oldu yumurtlama belirtisi dedi doktorum. baska hiç bir yan etkisini görmedim. çok su içiyorsan ondan olabilir mi?
Ben geçen ay komen kullandım o da beni sık idrar a çıkardı belkide üşüttüm belkide psikolojik artık bilemiyorum öle çok subicen biride degilim aslinda

Ben geçen ay komen kullandım o da beni sık idrar a çıkardı belkide üşüttüm belkide psikolojik artık bilemiyorum öle çok subicen biride degilim aslinda
Stresten de olabilir belki dedğin gibi sende yan etki yapmış olabilir canım. Bünyeden bünyeye ilaçlara karsı tepkiler değisebilir...

1 di sanırım canım gelisen tam gelismeyen küçüklerde vardır. Polikistik over var mı sende? Klomenle 2015 yılında kimyasal gebelik yaşadım 2016 da asılama yaptırdım tutmadı. Geçen ay doktoru değistirdim polikistik over kisti var sende femera kullanacağız 3 ay olmazsa aşılama dedi. Açıkcası aşılamaya kadar olmaz diye çok kafamıza takmadık bu ay rahat geçti verdiği günleri değerlendirdik sadece. Hatta adet günümde akıntım lekelenmem başladı adet oluyorum diye 3.güne randevu aldım kan tahlili yaptı önce doktorum sonucu görünce şok olduk çok şükür lekelenmem bitti şimdi. Rabbim size de yaşatsın bu mutluluğu..
Evet canım pco var. Ben geçen yıl mart ayında ilk klomeni kullandım kimyasal oldu. İkinci ay tekrar kullandım ikizlere hamile kaldım ama kaybettik. Doktorum aynı doktor --klomenle hamile kaldin - diyor beklicez sabredecegiz diyor ama yumurtam oluşmadı pco ilerlemiş dozunu da yükseltmedi bakalım. Bu ay klomenle beraber inofolik başladım inşallah onun sayesinde ise yarar

Merhaba arkadaşlar ben de geçen ay femara kullandım yumurta takibi yapıldı yumurtam oluştu gelişti ve çatladı çok şükür. Bu aydan çok umudum var. Belime adet ağrısı gibi ağrılar girip duruyor hiç olmazdı böyle şeyler. Bir umut var içimde ama hayal kırıklığına uğramaktan korktuğun için test yapamıyorum:(

Merhaba arkadaşlar ben de geçen ay femara kullandım yumurta takibi yapıldı yumurtam oluştu gelişti ve çatladı çok şükür. Bu aydan çok umudum var. Belime adet ağrısı gibi ağrılar girip duruyor hiç olmazdı böyle şeyler. Bir umut var içimde ama hayal kırıklığına uğramaktan korktuğun için test yapamıyorum:KK43:
B3nde aynı durumdayım ama bugun adet olacakmışım gbi hisler var o yuzden moralim bozuk
Merhaba arkadaşlar ben de geçen ay femara kullandım yumurta takibi yapıldı yumurtam oluştu gelişti ve çatladı çok şükür. Bu aydan çok umudum var. Belime adet ağrısı gibi ağrılar girip duruyor hiç olmazdı böyle şeyler. Bir umut var içimde ama hayal kırıklığına uğramaktan korktuğun için test yapamıyorum:KK43:
bende nisanda femara kullandım sizin gbi bekliyorum fakat bende adet belirtileri oluşmaya başladı bile o yuzden moralim bozuk

Arkdaslar ayın 16sinda regl olmam gerekiyodu fakat dedi şekilde adet sancısı var bacaklarım kaşıklarım belim kopuyo neredeyse adet günümü beklemeden olcaam sanirim erkenden femera ise yaramadı offf offf

Evet canım pco var. Ben geçen yıl mart ayında ilk klomeni kullandım kimyasal oldu. İkinci ay tekrar kullandım ikizlere hamile kaldım ama kaybettik. Doktorum aynı doktor --klomenle hamile kaldin - diyor beklicez sabredecegiz diyor ama yumurtam oluşmadı pco ilerlemiş dozunu da yükseltmedi bakalım. Bu ay klomenle beraber inofolik başladım inşallah onun sayesinde ise yarar
İnşallah canım vardır bi bildiği doktorun elbette..

:( bende martta kullandım. 25 martta kanda gebelik testi yapıldı. Negatifti. Bende pko var bir kaç ay adet olmamıştım bende sonuç negatif olunca söktürücü ve soğan suyu kullandım. Leke şeklinde 8 gün kanama vardı. Ben adet oldum sandım ama göğüslerimde müthiş bir ağrı vardı.8.gün test yaptım evde. Çift çizgi yani femara işe yaramış. Hastaneye gittik bhcg 475 çıktı. İki gün sonrasında yükselmedi aşağı düştü. Doktor keseyide göremedi daha küçük diye. Tekrar tekrar gittik ama hep düştü son gidişimizde yükselmişti doktor dış gebelik dedi. Kürtaj oldum :( Kürtajdan sonra öğrendim ki dış gebelik değilmiş. Yani diyeceğim o ki femara etki etti. Çünkü ben aşılama denedim tutmadı. İnşaallah hepiniz de işe yarar. Bende korunma sürem bittikten sonra tekrar kullanacağım :( Allah kimsenin kucağını boş koymasın...

:KK43: bende martta kullandım. 25 martta kanda gebelik testi yapıldı. Negatifti. Bende pko var bir kaç ay adet olmamıştım bende sonuç negatif olunca söktürücü ve soğan suyu kullandım. Leke şeklinde 8 gün kanama vardı. Ben adet oldum sandım ama göğüslerimde müthiş bir ağrı vardı.8.gün test yaptım evde. Çift çizgi yani femara işe yaramış. Hastaneye gittik bhcg 475 çıktı. İki gün sonrasında yükselmedi aşağı düştü. Doktor keseyide göremedi daha küçük diye. Tekrar tekrar gittik ama hep düştü son gidişimizde yükselmişti doktor dış gebelik dedi. Kürtaj oldum :KK43: Kürtajdan sonra öğrendim ki dış gebelik değilmiş. Yani diyeceğim o ki femara etki etti. Çünkü ben aşılama denedim tutmadı. İnşaallah hepiniz de işe yarar. Bende korunma sürem bittikten sonra tekrar kullanacağım :KK43: Allah kimsenin kucağını boş koymasın...

Biz de pazartesi aşılama deneyeceğiz ilk defa. Beklemek gerçekten çok zor. Eşimde varikosel çıktı ameliyat olacak aşılama tutmazsa:(

Biz de pazartesi aşılama deneyeceğiz ilk defa. Beklemek gerçekten çok zor. Eşimde varikosel çıktı ameliyat olacak aşılama tutmazsa:KK43:
Yumurtalarınız ne durumda ve sperm hareketliliği nasıl? Benim aşılamanın tutmaması doktor yüzünden. Olgunlaşan yumurta 24 saat canlı kalıyor. Benim aşılama yapıldığında çoktan yumurta ölmüştü bile.tabi sonra öğrendim.bize ilişki yasak sperm biriksin dedi. Bizde uyduk. Size yasak dediler mi

Biz de pazartesi aşılama deneyeceğiz ilk defa. Beklemek gerçekten çok zor. Eşimde varikosel çıktı ameliyat olacak aşılama tutmazsa:KK43:
Sağlıklı 1 sperm yetiyor çok olması şansı arttırıyor stres yapmayın bence...

Sağlıklı 1 sperm yetiyor çok olması şansı arttırıyor stres yapmayın bence...

İlişkiyle alakalı bir şey demedi dün gittim yumurtalar iyi durumda çatlamaya hazır dedi bu gece 00.00 da çatlatma iğnesi yaptıracağım pazartesi 12.00 aşılama dediler.
Sperm hareketliliği az ve varikosel var eşimde bu aşılama tutmazsa ameliyat onun sürecini beklemek çok uzun zaten :(

Adet olmama 4 gün var kasik bel ve bacak ağrısı var bende fena şekilde adet olucam femera bende ise yaramadı bende de pco var bu ay çok umutluydum ama

Adet olmama 4 gün var kasik bel ve bacak ağrısı var bende fena şekilde adet olucam femera bende ise yaramadı bende de pco var bu ay çok umutluydum ama

Femera hiç kullanmadım sadece klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama olacağım.
İnşş hayırlı sonuçlar alırsın o sevinci beklemek bile güzel

Back