• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık nisan ayı femara kullananlar birlikte takip edelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Femera hiç kullanmadım sadece klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama olacağım.
İnşş hayırlı sonuçlar alırsın o sevinci beklemek bile güzel
Ben geçen ay klomenle catlama ıgnesi olmuştum onunla olmadi başka bi doktora degistirdim oda femera verdi aşılama yapmanı ger2ktirecek bi durum yok dedi doktor kesinlikle takmaktan olmuyor bu ay da olmaz saki zaten adet sancim var bırakıcam artık ugrasmayi

Ben geçen ay klomenle catlama ıgnesi olmuştum onunla olmadi başka bi doktora degistirdim oda femera verdi aşılama yapmanı ger2ktirecek bi durum yok dedi doktor kesinlikle takmaktan olmuyor bu ay da olmaz saki zaten adet sancim var bırakıcam artık ugrasmayi

Aynen bende öyle aşılama da denedikten sonra olacağına varır artık diyorum.
İnsan daha çok sinir oluyırn

İlişkiyle alakalı bir şey demedi dün gittim yumurtalar iyi durumda çatlamaya hazır dedi bu gece 00.00 da çatlatma iğnesi yaptıracağım pazartesi 12.00 aşılama dediler.
Sperm hareketliliği az ve varikosel var eşimde bu aşılama tutmazsa ameliyat onun sürecini beklemek çok uzun zaten :KK43:
Pazartesi 12 geç kalıyor bence ben o zaman bilsem birlikte olurdum.ikişkiyle ilgili demediyse bir şey bence siz kendinizde deneyin.bugün yarın. Ameliyat öyle uzun değil ameliyattan sonrada keçi boynuzu pekmezi içirin çok etkili.

Pazartesi 12 geç kalıyor bence ben o zaman bilsem birlikte olurdum.ikişkiyle ilgili demediyse bir şey bence siz kendinizde deneyin.bugün yarın. Ameliyat öyle uzun değil ameliyattan sonrada keçi boynuzu pekmezi içirin çok etkili.

Sperm kalitesi iyi olması lazım diyorlar pazar birlikte olup pazartesi 12.00 de sperm örneği verirsek çok sağlıksız olmaz mı?
Bide yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamıyorum ben. Anlayanlar var m ?

Sperm kalitesi iyi olması lazım diyorlar pazar birlikte olup pazartesi 12.00 de sperm örneği verirsek çok sağlıksız olmaz mı?
Bide yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamıyorum ben. Anlayanlar var m ?
Ben başıma geleni söyledim eğer öyle olmasaydı tutardı bence. Bir sorun olmaz az olsada olanlar içeri bırakılır geç kalmaktansa bence denemek lazım. Tabi ben müdahale etmiş olmim. Bir kere daha aynı şeyleri yaşasam doktoru dinlemezdim. Hem yapmayın dememiş

Back