- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.661
Bilmem kim acsin yeni konuyu ?karar verelim aramizda o acsin madem topic konusunu acan hamis oluyo :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Bende birazdan doktorla onceden bi gorusme yapicam yanina gitmeyi dusunuyorum pazartesi sali hastahanede ac karinda tahlili yapip oyle gecerim yanina diye dusunuyorum esim icinde bi doktorla gorustum onuda goturucem kontrol icin bakalim bizde ne cikacak :)
Aynen farketmez 😊Allah hayırlısını versin mayıs ta bnm doğum gnm var 😊😊😊12 mayıs 😊 yumurtlama gnlerim sanırım aynı zmndaaa 7 mayıs 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman sen ac kuzum konuyu bizde oraya gecis yapalim tamam mi ? Dogum gununmus bu ay senin gunun olur insallahhhh hepimizzinde olur :)
Bnm eşimi şmdi götürmücemmm, 6 ay olmazsa snra hem daha çok yeniyiz 😊😊
Yeniyiz evet aslinda dogru ama ben yas yuzunden tedbirli davranmak istiyorum onda bazen kasik agrisi felan oluyo ben o yuzden goturuyorum onu :)
Ayy götür öleyse cnm bnm 😊inşallah bu ay ikimizide olur ovulasyon testi alıyımmı sence ?
Ayy götür öleyse cnm bnm 😊inşallah bu ay ikimizide olur ovulasyon testi alıyımmı sence ?
Yaa vallah kızcam abartma artk günah Ya Rabbim nasip etti hala endişe içindesin heyecanını güzel yönde dizginle biraz !!!!!
Ewet ya bi birak su endiseyi iyi guzel seyler dusun lutfen rica ediyorum ben napim hii sorarim sana ? Hamile olmadigimi ogrendim bunada sukur diyorum fakat sen umut varken bile kendine eziyet ediosunn
Tam sakinim tam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Al ya zaten pahali bisey degil netten hemen siparis gec en azindan banada arkadas olursun bende de var tekrar kullanicam
Tam sakinim tam
Tamam sipariş ediyrm öyleyse 😊
Et tatlim birlikte takip ederiz isim dusundunmu ?
Canim bencede sakin ol hamilesin sen icime oyle doguyor :) haberini bekliyorum senin banada dua et aksam olsun artikin ya :)
galaxsy s 4
Tamam kuzucum mamani ye doktora git ve sonuc ne olursa olsun hemen bizi bilgilendir ve teyzisss olalimmmmm :)
O zaman sen ac kuzum konuyu bizde oraya gecis yapalim tamam mi ? Dogum gununmus bu ay senin gunun olur insallahhhh hepimizzinde olur :)
Ne olyo yaaa nereye gcionuzzz hopppppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?