- 14 Eylül 2023
- 161
- -64
- 26
- Konu Sahibi ogretmen98
Hanımlar merhaba. Daha önce bahsettiğim olayları hatırlayanlar vardır ben yine çok kısa özet geçmek istiyorum. Nişanlım ailesiyle yaşamıyordu yengesi onu istemediği için biz bu konuyu konuşup çözmüştük kendi aramızda. Sonra babamın evinde yaşamayı kabul etmedi akrabalarında kalıyordu annem senin söylemenle olmaz ben çağırıp konuşayım bir yolunu bulalım dedi. Çağırdık annem o evde kal eşyalarınızı yaparsanız yine istiyorsan için rahat edecekse kira ver cüzi bir miktar evi zaten biz kızımıza vereceğiz ev sizin eviniz dedi anneme de hayır olmaz dedi kabul etmedi kesinlikle annem de biz senin düşmanın mıyız bu kadar ters davranacağın insanlar biz değil kendi ailene bak tarzında bir şeyler söyledi. Nişanlım anneme hiç cevap vermedi tartışma çıkarmadı ama annem daha çok üstüne gitti. Annem en sonunda benim içime sinmiyordu zaten kızım senin ailenle yapamaz deyince nişanlım siz bilirsiniz dedi çıktı gitti sonra. Aslında annemin kızdığı şey evde oturmaması değil sanki biz düşmanmışız yüzüne vuracakmışız gibi davranıyor biz kızımız için yapıyoruz diye düşünmesiydi. Ben orta yolu bulmaya çalıştım. Nişanlım başta bana çok tepkiliydi annem de kesinlikle kalacak diyordu ama ikisi de sakinleşince ertesi gün öğlen arası annemi aldık bir yemek yedik beraber onun annesi de gelmişti barıştılar durum toparlandı hemen. Sanırım biraz aceleci davrandım ben ama yemekten sonra nişanlım sürekli üstüme gelmeye devam etti. Eğer o gün görüşememişsek akşam telefonda konuşuruz dün konuşurken bu konuyu açtı kavga etmeye başladık. Bana sana olan sevgimden dolayı gururumun ayaklar altına alınmasına izin verdim sen de buna göz yumdun seni artık o kadar seviyor muyum bilmiyorum dedi. Ben de şok oldum tabi sevmiyorsan kalsın o zaman dedim o da hemen bir karar vermeyelim zamana bırakalım düşünmek istiyorum dedi ama ben kabul etmedim bu konuda aklında en ufak bir şüphe varsa kalsın zaten dedim. Bide evlilik ailenden kaçış yolu değil beni bunun için kullanmana izin vermem deyince çok sinirlendi daha olmaz zaten dedi bitirdik hem de telefonda. Ben daha babama söylemedim anneme ve kardeşlerime söyledim sadece. Babama söylersem geri dönüşü olmaz biter yani. Şimdi bir yanım aramak istiyoru ama çok yüzgöz olduk biliyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Konuştum ve çok kısa bahsetmek istiyorum. Sanırım daha çıkmaz bir şeyin içine girdik. Çokça Özür diledim evin önemli olmadığını söyledim. O da evlendiğimizde başka bir şehre yerleşmemiz şartıyla devam edeceğini annemle minimum seviyede görüşmek istediğini ailelerden yana artık problem istemediğini beni çok sevdiğini ama burada yürümeyeceğini söyledi. Annemin yanında olunca ona benziyormuşum öyleymiş. Sen düşün karar ver sonra ayrılma veya devam etme süreci oturup yüz yüze konuşalım ama ailelerle bunu şimdi paylaşmayalım önce kendimiz karar verelim dedi. Düşünüp haber vereceğim işte.
Konuştum ve çok kısa bahsetmek istiyorum. Sanırım daha çıkmaz bir şeyin içine girdik. Çokça Özür diledim evin önemli olmadığını söyledim. O da evlendiğimizde başka bir şehre yerleşmemiz şartıyla devam edeceğini annemle minimum seviyede görüşmek istediğini ailelerden yana artık problem istemediğini beni çok sevdiğini ama burada yürümeyeceğini söyledi. Annemin yanında olunca ona benziyormuşum öyleymiş. Sen düşün karar ver sonra ayrılma veya devam etme süreci oturup yüz yüze konuşalım ama ailelerle bunu şimdi paylaşmayalım önce kendimiz karar verelim dedi. Düşünüp haber vereceğim işte.
Son düzenleme: