Nişan attik 5 ay oldu

Adam onu sevmiş. Seni sevse idi tekrar onunla iletişim kurmazdı. Sadaka ver ki evlendikten sonra açığa çıksa idi daha kötü olurdu.
Unutmak istiyor isen adamdan haber almayı bırak ortak arkadaşın var ise onlarla da görüşme.
Sen değerlisin geçmiş geçti önüne bak zaman geçince iyiki böyle olmuş dersin.
Eski nişanlın o kadını seviyor kadın 9 defa evlenip boşansada o yine onu ister .

Merhaba nişan Atalı ay oldu sebep olan kişi de eski sevgilisi benle nisanli iken eski sevgilisi yazmış nisanlimdan cevap vermiş ve konuşmaya başlamışlar ayrılamam kimseyi uzmeye hakkım yok demiş eski nişanlım ve kız bunları bana attı ayrıl kalbinde başkası var dedi ve bende nişan attım ve aradan 1 ay geçiyor o kızla konuşmaya basliyolar ve şu an araları çocuk güzel güzel konuşalım seninle bı sorunum yok diyormus o kıza seninle bağımız kopmasın diyormus neden sizce sebep olan kızla tekrar neden konuşuyor siz olsanız silmezmiydiniz o kişiyi hala konuşuyor ve onu unutamamismi sizce
Unutmaya calısın bılıyorum zor ama

Adam onu sevmiş. Seni sevse idi tekrar onunla iletişim kurmazdı. Sadaka ver ki evlendikten sonra açığa çıksa idi daha kötü olurdu.
Unutmak istiyor isen adamdan haber almayı bırak ortak arkadaşın var ise onlarla da görüşme.
Sen değerlisin geçmiş geçti önüne bak zaman geçince iyiki böyle olmuş dersin.
Eski nişanlın o kadını seviyor kadın 9 defa evlenip boşansada o yine onu ister .
9 kere evlenip bosansada onumu ister üzmeyin beni ya :KK43:

Herkez kadını savunmuş ama neden ya

Kadını savunmadık ki; ama siz böyle deyince savunasım geldi. Kadın haklı, sevmiş. Sevemez mi? Bi siz mi sevebilirsiniz sanki? Bi sizde mi var gönül? Konmuş işte sizin nişanlınıza, nişanlınızınki de ona konmuş. Kon kon
Kon aşka kon
Don don don

Don aşka don
Seni sevdim en son
Sınava soksan beni on alırım on
On alırım on on on.

Çok kötü. 😶‍🌫
Yaşı doğru girdiyse genç ve tecrübesiz, kendisi gibi biri varken daha önce evlenip ayrılmış bir kadın nasıl tercih edilir’e mana veremiyor.
Siz defalarca yazsanız da olayı mantığında oturtamayacak ama gerçekler ortada, eski bir aşk yeniden alevlenmiş, diğer kadın edanur’un eski nişanlısından daha yürekliymiş ki açık açık beni seviyor bunu bil ona göre karar ver demiş.

Adam ödleğin teki, nişanı attığına üzülmek yerine şükretsin bence.

Gerçekse üzülürüm. :/
Ama pek ihtimal vermiyorum.
Haber alma ağı nasıl işliyor, ilişkinin ayrıntılarına nasıl vakıf olabiliyor sonrasında? Nişan atma sürecinde aileler ne demişler, sebebi biliyorlarsa hani nerede tepkiler? Bilmiyorlarsa da neden üzerine düşülmemiş? Tek seferde nişan atabilecek kadar kararlı, barışabilecek kadar da kararsız. Zannetmiyorum Mune, "Benim gibisi dururken dul kadını seçti"den devam edip eğlencesine bakacaktı.

Yaşı doğru girdiyse genç ve tecrübesiz, kendisi gibi biri varken daha önce evlenip ayrılmış bir kadın nasıl tercih edilir’e mana veremiyor.
Siz defalarca yazsanız da olayı mantığında oturtamayacak ama gerçekler ortada, eski bir aşk yeniden alevlenmiş, diğer kadın edanur’un eski nişanlısından daha yürekliymiş ki açık açık beni seviyor bunu bil ona göre karar ver demiş.

Adam ödleğin teki, nişanı attığına üzülmek yerine şükretsin bence.
Peki mune konu sahibi gerçekse neden banlandı ki

Gerçekse üzülürüm. :/
Ama pek ihtimal vermiyorum.
Haber alma ağı nasıl işliyor, ilişkinin ayrıntılarına nasıl vakıf olabiliyor sonrasında? Nişan atma sürecinde aileler ne demişler, sebebi biliyorlarsa hani nerede tepkiler? Bilmiyorlarsa da neden üzerine düşülmemiş? Tek seferde nişan atabilecek kadar kararlı, barışabilecek kadar da kararsız. Zannetmiyorum Mune, "Benim gibisi dururken dul kadını seçti"den devam edip eğlencesine bakacaktı.
Strobe,
siteyi ve işleyişini unutmuşsun hatırlatayım, fake olduğu kesinleşmemiş her konu gerçekmiş gibi yorumlanmalıdır, o yüzden geyik de yapamazsınız fake muamelesi de.

Üye patron tarafından incelenecek, ama o zamana kadar konuyu gerçek sayıyoruz.

Haber alma ağı nasıl mı işliyor? Kuzucum sen nerede yetiştin, rezidansta cam fanusta mı baktılar sana😂

Bak canımın içi mahalle hatunlarının dedikodu ağı geniş olur, teeee 5 mahalle ötedeki Neriman’ın kızının kimle gezip tozduğunu bilirler, kaldı ki sosyal medya denen bir şey var tanıştırayım, gençlerinde o sosyal medyadan kuyruğu birbirine değen ortak arkadaşları oluyor, o ona bu buna derken eski nişanlıya gece hangi pijamayı giydiğinin bile haberi gider.

Aynı konuyu okuduğumuza emin miyiz? Kız eski nişanlım beni aldattı diyor, muhtemelen ailesine de beni eski sevgilisiyle aldattı dedi, nişanı da oğlunuz beni falancayla aldattı diyerek attı, rezillik çıkardım diye beni engelledi diyor, ben mi yanlış okudum yoksa seni uyku mu çarptı?

X