- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.544
- Konu Sahibi edanur sonmez
Al yine başa geldik.Kadın bana dediki karar senin beni seviyo ona göre evlen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al yine başa geldik.Kadın bana dediki karar senin beni seviyo ona göre evlen
Chat güldürdünuz beni ya benim kalbimde kötülük yok
Abla niye herjez bu kadını savunmus kiInanmam. Benim yazdiklarimi hep gormezden geldin. Kalbimi kirdin. Kimse yasattigini yasamadan olmez
Abla niye herjez bu kadını savunmus ki
Unutmaya calısın bılıyorum zor amaMerhaba nişan Atalı ay oldu sebep olan kişi de eski sevgilisi benle nisanli iken eski sevgilisi yazmış nisanlimdan cevap vermiş ve konuşmaya başlamışlar ayrılamam kimseyi uzmeye hakkım yok demiş eski nişanlım ve kız bunları bana attı ayrıl kalbinde başkası var dedi ve bende nişan attım ve aradan 1 ay geçiyor o kızla konuşmaya basliyolar ve şu an araları çocuk güzel güzel konuşalım seninle bı sorunum yok diyormus o kıza seninle bağımız kopmasın diyormus neden sizce sebep olan kızla tekrar neden konuşuyor siz olsanız silmezmiydiniz o kişiyi hala konuşuyor ve onu unutamamismi sizce
Ben o kadar yazdim sana hicbirine cevap vermedin. Simdi ben kustum cevap vermem. Gidiyom ben simdi rahat uyuyabilecek misin? Bir kalp kirdin nasil uyuyacaksin?
9 kere evlenip bosansada onumu ister üzmeyin beni yaAdam onu sevmiş. Seni sevse idi tekrar onunla iletişim kurmazdı. Sadaka ver ki evlendikten sonra açığa çıksa idi daha kötü olurdu.
Unutmak istiyor isen adamdan haber almayı bırak ortak arkadaşın var ise onlarla da görüşme.
Sen değerlisin geçmiş geçti önüne bak zaman geçince iyiki böyle olmuş dersin.
Eski nişanlın o kadını seviyor kadın 9 defa evlenip boşansada o yine onu ister .
Herkez kadını savunmuş ama neden ya
Ben bişey sorucam abla özür dilerim, bu arkadaş gerçek miydi?3 silahşörler geldi mi mesajlar
MuhtemelenBen bişey sorucam abla özür dilerim, bu arkadaş gerçek miydi?
Çok kötü. 🌫Muhtemelen
Yaşı doğru girdiyse genç ve tecrübesiz, kendisi gibi biri varken daha önce evlenip ayrılmış bir kadın nasıl tercih edilir’e mana veremiyor.Çok kötü. 🌫
Muhtemelen
Peki mune konu sahibi gerçekse neden banlandı kiYaşı doğru girdiyse genç ve tecrübesiz, kendisi gibi biri varken daha önce evlenip ayrılmış bir kadın nasıl tercih edilir’e mana veremiyor.
Siz defalarca yazsanız da olayı mantığında oturtamayacak ama gerçekler ortada, eski bir aşk yeniden alevlenmiş, diğer kadın edanur’un eski nişanlısından daha yürekliymiş ki açık açık beni seviyor bunu bil ona göre karar ver demiş.
Adam ödleğin teki, nişanı attığına üzülmek yerine şükretsin bence.
Strobe,Gerçekse üzülürüm. :/
Ama pek ihtimal vermiyorum.
Haber alma ağı nasıl işliyor, ilişkinin ayrıntılarına nasıl vakıf olabiliyor sonrasında? Nişan atma sürecinde aileler ne demişler, sebebi biliyorlarsa hani nerede tepkiler? Bilmiyorlarsa da neden üzerine düşülmemiş? Tek seferde nişan atabilecek kadar kararlı, barışabilecek kadar da kararsız. Zannetmiyorum Mune, "Benim gibisi dururken dul kadını seçti"den devam edip eğlencesine bakacaktı.