Nişan attik 5 ay oldu

Düşünce şeklinizle bu yorumu hak ettiniz çünkü ben bekarım o evlenmiş ne demek ? Bekarsın da noldu burada hala kullanıldığını kabullenmeyip bir ihtimal destek bekliyosun hayır bekardın da ne kattı sana ? Hala onu ailesine kabul ettirir mi derdindesin elalemin çöp diye attığına koşuyosun hala bunlardan daha fazla laf da hak ediyosun da uğraşmicam gece gece
Siz o kadına evlenmis ayrılmış gözüyle baktım diyemi kizdiniz

Kız strobe deme böyle şeyler vallaha seni ciddiye alıyor.

Yok be gelmiş gecenin bi vakti, sıkıntıdan konu açmış ergenin biridir. Konu tutarsız kim kimin nereden arkadaşı, nasıl bir haberleşme ağı dönüyor, nişanlar atılırken aileler tv mi seyrediyor da kimse bir şey demiyor vs ve tepkilere bakınca da birinin bu kadar low iq olabileceğine inanasım gelmiyor.

Kız bana geldi dediki ayrıl gönlü bende biz 8 yıl önceki sevdiği kızım ben dedi kararını ona göre ver öyle evlen dedi ve kız sebep oldu şuan onu affetmis
Senden ayrıldı diye neden affetsin adam, işine gelmiş işte, kendi cesaret edemediğini kadın yapıvermiş.

Düşünce şeklinizle bu yorumu hak ettiniz çünkü ben bekarım o evlenmiş ne demek ? Bekarsın da noldu burada hala kullanıldığını kabullenmeyip bir ihtimal destek bekliyosun hayır bekardın da ne kattı sana ? Hala onu ailesine kabul ettirir mi derdindesin elalemin çöp diye attığına koşuyosun hala bunlardan daha fazla laf da hak ediyosun da uğraşmicam gece gece
Ne sacmaliyorsunuz evet ayrılmış dul birini bide kızı varmış onu sevmis ya burda bekar biri var

Yok be gelmiş gecenin bi vakti, sıkıntıdan konu açmış ergenin biridir. Konu tutarsız kim kimin nereden arkadaşı, nasıl bir haberleşme ağı dönüyor, nişanlar atılırken aileler tv mi seyrediyor da kimse bir şey demiyor vs ve tepkilere bakınca da birinin bu kadar low iq olabileceğine inanasım gelmiyor.
Kafa yerinde değil, bölük pörçük anlatıyor.

Arada bir ozune donuyor ama hemen toparliyor. Uzaktan bakinca nasil gorunuyoruz acep ben onu merak ettim.

X