Nişan Atmalı mıyım Kararsızım

Valla tüm lafı ağzımdan almşsınız en doğrusu

Maalesef annesi sürekli arıyor hafta sonu gelmek konuşmak istiyor, nişanlım da sürekli mesaj atıyor.
kabul edecek misiniz hafta sonu?

eğer ayrılmaya kesin kararlıysanız oğlunun çok öfkeli olduğun sizi korkuttuğunu vs vs anlatın

verdikleri sözleri tutmadığını hepsini tek tek söyleyin
o adama a ondan soğuduğunuzu falan söyleyin

ne diyor mesajlarda? seni seviyorum gibi mi? sitem gibi mi?

En sonki konuşmamızda nişanlım hatalı tavırlarını kabul etmişti. Eğer devam edersek üslup iletişim ve yöntemimi değiştireceğim demişti. Seni seviyorum da diyor. Birkaç gün konuşmayınca telefonları açmayınca o da düşünüp bazı şeyleri pişman olmuş.

Zaten sinir problemi korkutuyor, yoksa geri kalan şeyler dediğiniz gibi halledilir ve halleder de yani.

Konu sahibi yaptiklarinda haklı demiyorum. Ama nişanlısı çok manipülatif biri. Şiddet eğilimli. Öfke kontrolü yok.
Muhakkak benim de hatalarım var. Bazı davranışlarım onda baskıya gerginliğe sebep olmuş ama dediğiniz gibi her ne olursa o sözleri hak ettiğimi düşünmüyorum.

Muhakkak benim de hatalarım var. Bazı davranışlarım onda baskıya gerginliğe sebep olmuş ama dediğiniz gibi her ne olursa o sözleri hak ettiğimi düşünmüyorum.
idare ediyor ortamı şuan
sizi de yumuşatmaya başlamış
dikkatli olun derim

Zaten o yumuşak konuştuğunda bile ben hala onun yanlışlarını söylemeye devam ettim. O da ben senin gözünde ne hale gelmişim, sen zaten bitirmişsin beni gözünde yazık dedi…
telefonda mı konuşuyorsunuz yüzyüze mi?

işte bakın yine sabrı taşmış çat çat konuşmuş
hakkınızda hayırlısı olsun

Zaten o yumuşak konuştuğunda bile ben hala onun yanlışlarını söylemeye devam ettim. O da ben senin gözünde ne hale gelmişim, sen zaten bitirmişsin beni gözünde yazık dedi…
Yani sizin için hiçbir pis huyundan vazgeçmeyecek, yolundan milim sapmayacak. Bir hedefi var, siz ondan vazgeçmeye değer değilsiniz.

Kanmayin. Öfke sorunu öyle söz vermekle degisen birsey degil. Öyle seyleri ancak terapi paklar. Ha terapisiz de kendine ceki düzen veren insanlar var, ama onlar kendileri zaten kendilerini gelistirme yoluna girenler. Nisanlinuz simdi bitmemesi icin her sözü verir, ama yüz yüze gelmediginiz, davranislarini ölcemediginiz biri ile ne kadar emin olabilirsiniz

Emin değilim tabii kabul etmedim o yüzden

Hala karar vermediniz mi
Hala karar vermediniz mi?
nişanı attığımı söylemiştim ne kendisi ne ailesi bunu kabul ediyor. İşte bilezikleri arttıralım, düğünü istediğiniz yerde yapalım falan diyorlar ama asıl sorunun o olmadığını ailesi anlayamıyor tabii. Nişanlım da pişman özür diliyor sevdiğini söylüyor ama güvenmiyorum tabii ki hâlâ bekletiyorum ama olumsuza yakınım annen de istemiyor çünkü.

Çok anlamsız buluyorum bu tavrınızı. Pazarlık yapar gibi görünüyorsunuz buradan. Ayrılmaya kararlı olan vereceğini verir, telefonlardan engeller, kapıya gelirlerse almaz, sokakta karşılaşırsa yolunu değiştirir.

Merhaba sana cevap vermek için üyelik oluşturdum benim ikinci evliliğim tecrübelerime dayanarak yazıyorum eğer onun seni sevdiğinden eminsen senin de ona karşı duyguların varsa Böyle küçük konuları dert edip ne ailene ne de başkasına yansıtma gelip geçici anladığım kadarıyla durumu da iyi o cimri dediğin babası bile sizden emin olduğunda eli bollasir torun olunca sizi mutku görünce yeterki ailelere yansıtmayı ottan çöpten bahaneler uretmeyin ama sana haksızlık yaptığına yanlış insan olduğuna dair gram şüphen varsa da başlamadan bitir derim

öfke problemi olan biriyle ve akıl sağlığını sizden koruması gereken beyefendiyle neden evlenmek istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…