Nişan Atmalı mıyım Kararsızım

Bu çok gerekli bilgilendirme ile beynimi gereksiz bilgi ile doldurduğunuzdan dolayı teşekkür ederim.

Sakin kızlar, konu sahibine meraktan değil endişeden yazıyoruz ama sürekli sorunca millete eğlence çıktı diye düşünüyor olabilir, bu sefer yazılanları da dikkate almaz. Amacımız kıza yardım etmek, hata yapmasını engellemek. Gerekirse yazmasın, mutlu olsun, hata yapmasın. Buna rağmen hayat deneyim, bazı insanlar kendilerini sabote ederek öğrenir. İnşallah burayı okuyan benzer durumda olan diğer arkadaşlarımız en azından ders alır ve kendini kurtarır

Daha ne olmasını bekliyorsunuz ki? Benim eski eşim de nişanlıyken öfkelenirdi ama hiç küfür duymadım. Evlendikten sonra dayak da yedim, annem - babam bütün sülaleye küfür de işittim. Ben de öğretmenim. Boşanana kadar, ruh sağlığımı yitirdim. Kendime güvenim, insanlara güvenim, yaşama sevincim bitti. Dinlemeyecelsiniz biyğk ihtimalle ama ben yine de uyarayım; arkana bile bakmadan kaç.

AY OTURUP TEK TEK SANA CVP MI YAZACAK YA. KAÇ YAŞINDASIN 16 MI? YORUMLARI OKUYORUM VIRT ZIRT CVP CVP DEMİŞSİN NESİN SEN GENEL KURMAY BAŞKANI MI? ŞAHSINI MUHATTAP ALMA ZORUNLULUGU MU VAR???
Nişanlı dan sonra kayın valide de burda anlaşılan...

Bence ayrıl.
Belli ki anlamıyorsunuz..
Bence fazla üstüne gidiyorsun.
Tamam o da üslup sorunu var da.
Sürekli sürekli üstüne gidiyorsun belli.
Bu şekilde evlilik olmaz.daha şimdiden saygı yok.

Aynı problem benim eşimde de var aniden sinirlenir sınırı hemen.gecer ben bunu göze alarak evlendim zamanla o kişinin nerde neye nasıl sinirlenecegini biliyorsun biraz ben bu konuda taviz veriyorum sınırı geçince o konuyla söylemem gerekeni söylüyorum ama bunun haricinde eşim beni el ustunde tutar bir dedigimi iki etmez yani şuan buradada goruyorum yani aldatmak çok basit olmuş arkama bakmam asla o kadar güvenirim bence eğer sizde bu durumu sineye çekerim diyorsanız evlenin bence..
Kayınbabaniz sizin eşyalarınızı altınlarınızi almak zorunda değil o evde siz yaşayacaksınız yani eğer kendi istiyorsa almak daha ne istersin almiyorsa da buna karisamazsin bence o nisaninlanin karisacagi söz hakkinin olacağı birşey bence..
Diğer konuyada geçince bizde 2021 de evlendik Corona yasaklarindan sonra evlendik düğün salonları 20.000 civarındaydı bizde okulun bahçesinde organizasyona verdik gayette güzel oldu yani seviosan herşey oluyor valla

Canım sırf sana yazmak için siteye kayıt oldum. Yazdıklarını okuyunca kendi geçmişimi hatırladım. Seninki gibi bir süreç geçirdim. Karsımdaki kişi,senin nişanlın gibi duygularında gel git yasayan, öfkelendiginde her seyi söyleyen,sakinlesince özür dileyen bir tipti. Evlenince düzelir belki strestendir düşüncesiyle evlendim. 4 sene evli kaldım. Bu süreçte çok yıprandım. Çünkü tavırları ve saygısız davranısları devam etmiş, ben tahammül gösterdikçe daha fazlasını yapmayı kendisine hak saymıstı. Sınırları aşmıstı. Artık önüne geçemiyordum. Duygularımı,üzüntümü görmezden geliyordu. Adeta beni kırmanın yollarını arıyordu. Sonuç olarak boşandım. Hem de bir çocukla. Sen sen ol evlenince değişir düzelir deme. Degişmiyor düzelmiyor. Söyleyeceklerim bu kadar. Saglıcakla kal.

Ben neden sizin yazdikarinizi okudukça hayrete düşüyorum aynı fabrikadan çıkmış bunlar resmen. O da bana beni bırak başka birini al derdi sürekli , kafamı duvarlara vurcam derdi. İşine geliyosa ben böyleyim, ceketimi alır giderim, ben sana fazla değer veriyorum vs vs ... Şuan çoğu aklıma bile gelmiyo .

Canım işte aşağılık kompleksi var diyorum ya. İkisinde de var, ikisi de beş para etmez bu yüzden. Biri imam biri öğretmen işin kötü kısmı…

Aynen öyle keşke meslek sahibi olmak için kişilik testi yapsalar da bunların eline çocuklar ,cemaat emanet edilmese
Burada görüyorum maalesef bu tarz evliliklerin genelde çoğu memurların başından geçiyor. Ya da en azından memur kadınlar seslerini çıkarabiliyor. Toplumun genelinde erkeklerde aşağılık kompleksi var.

İnsanın gerçek karakteri öfkeliyken ortaya çıkar derler. Sabrın ve dayanabilecek gücün varsa devam et. Fakat sonrasında inan geçen yıllarına pişman olursun. Hasta olursun.inanki çok zordur öfke problemi olan bi insanla yaşamak.neye ne zaman nasıl tepki vereceğini bilemezssin.üzülürsün. Ben bu tür durumları seni koruyan meleklerin bir işareti olarak düşünürüm. Ve dikkate alırım. Hayat üzülmek için, bir başkasını adam etmeye emek vermek için cok kısa.daha cok gencsin. Baharsın. Çiçeklerini kimsenin dökmesine izin verme. Sana yeni çiçekler açtıracak, duygu dünyanı ruhunu önemsiyecek biriyle ol. Umarım hersey yoluna girer

Oku öğretmen ol bir altına muhtaç ol tey Allahım ya

Siz evlenmeye karar vermiş iki yetişkinsiniz kendi eşyalarınızı kendiniz alabilirsiniz

Paranız yoksa evlenmeyin veya erteleyin

Nişanlınızda öfke kontrol problemi var düzelmeden evlenmezdim ha düzelir mi bilmem

Altına muhtaç olduğumu kim söyledi? Doğulu aile, kendileri illa sordular kaç kere. Öyle konuşuldu. Ayrıca öğretmen olan doktor olan kişilere de altın takılabilir yani. Her şeyi geçtim nişan atıldı çoktan bu eski konu. Sorun da sizin dediğiniz gibi öfke problemiydi. Altın falan değil yani.

Nişanı attım tam da dediğiniz sebeplerden ötürü. Bu eski konu, tekrar yukarı çıkmış. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Gerçekten öyle. Beni mutsuz eden, en ufak şeyin hesabını yapan, geçimsiz, öfke problemi olan bir insanı adam etmekle ömrümü geçiremezdim.

ok

Burada görüyorum maalesef bu tarz evliliklerin genelde çoğu memurların başından geçiyor. Ya da en azından memur kadınlar seslerini çıkarabiliyor. Toplumun genelinde erkeklerde aşağılık kompleksi var.
O zaman denklerini bulsunlar bir zahmet. Eğitim para hepsinde önde olmak istiyorlar. Benim babamın arabasıni bile kendi arabasıyla , babasının arabasıyla kiyasliyordu. Halbu ki benim için hiç önemi yok bir kere konusunu açmadım arabasinin da parasının pulunun da ama işte kiymet bilene ...

Öncelikle canım kimin ne dediğine bakma
Öncelikle şunu solim canım her Nisan döneminde bu stresler olabiliyor düğün şu zamanda çok ta ahım şahım olsun diye bakılacak devri inan geçti masrafa da gerek yok onun yerine evine harca daha iyi erkekler yüz askligi kadınlara karşı tahammülsuzlugu inan yoktabiki hepsibir değil ama geneli inan öyle biraz alttan al nereli bilmiyorum ama adet farklılığı var gibisanki sizin aile ileerkek aileden ne gördüyse nasıl yasamissa inan hep öyle olur biraz zamana bırak test etmeye çalış dene zarfla kafanda ki soru işaretlerini giderirsonucta bir ömür yaşayacaksın annenle konusabilirsin ama kendi iç sesin kararın hepsinden daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…