Nişan Atmalı mıyım Kararsızım

Ben adamın yerinde olsam kurtulduğum için sadaka verirdim. Belli ki babasının cimriligi, salon ve altın mevzusu için adamın başının etini yemiş. Evlilik değil de ticaret sanki. Oysa evlilik her koşulda sevgi, saygı, anlayış değil midir? Çok çirkin. Bizim gibi düşünenler o kadar az ki toplumda kendimi anormal hissediyorum.

Maalesef annesi sürekli arıyor hafta sonu gelmek konuşmak istiyor, nişanlım da sürekli mesaj atıyor.
Hâlâ aynı noktadasınız inanılır gibi değil cidden. Sanırım ayrılmak istemiyorsunuz. Neden hâlâ engelli değiller mesela? Neden istedikleri gibi kolayca ulaşabiliyorlar size?

Ne olur nisani attim de, lutfen. Bu filmin fragmani buysa, imzayi attiktan sonra bu adami dusunemiyorum. Baskıcı adam duzelmez ki. Mobbing yapiyor resmen.

Konunun tamamını okumadan böyle bir yorum yaptığınız için yapıyorum bu yorumu.
Evet çok nadirsiniz. Adam sadaka verip derhal sizinle evlenmeli.

5 aylik nisanliliga bu kadar emek var diyip insan geri kakan omrunu harcar mi? Kaybettikletine degil, kazanacaklarina bak. Bu adam ruh dengesini bozar insanin. Seni simdiden pasifize etmis.
Ya bir de 28 yasindayim bir daha birini bulamam diye neden kendinizi kuyuya atiyorsunuz ki? Insan mutlu olmak icin evlenir, mutsuzluga imza atmaz. 28 yas cok genc bir yaş.

Konunun tamamını okudum. Ve görüşüm bu yönde. Çirkin yakıştırmanızı size iade ediyorum. Herkes sizinle aynı düşünmeyebilir. Çomarlığın alemi yok.

Kendinde suc gormuyorsa, kendi icinde muhasebe yapmayan biriyse, her tartismada herseyde hatali taraf sen olacaksin demektir.

Konunun tamamını okudum. Ve görüşüm bu yönde. Çirkin yakıştırmanızı size iade ediyorum. Herkes sizinle aynı düşünmeyebilir. Çomarlığın alemi yok.
Herkes sizinle de aynı düşünmeyebilir. Üslubunuz kimliğinizdir. Bayağılığı kendinize yakıştırdıysanız mesele yok. Birazdan banlanacaksınız.

Herkes sizinle de aynı düşünmeyebilir. Üslubunuz kimliğinizdir. Bayağılığı kendinize yakıştırdıysanız mesele yok. Birazdan banlanacaksınız.
Çomarsınız demedim çomarlığin alemi yok dedim. Türkçe öğretmeninizi kınadım şuan . Fakat üzerinize alınmanız da ayrı bir şey tabi ona yapacak bir şey yok

Çomarsınız demedim çomarlığin alemi yok dedim. Türkçe öğretmeninizi kınadım şuan . Fakat üzerinize alınmanız da ağrı bir şey tabi ona yapacak bir şey yok
Ağrı mı bir şey? Ayrıca "şu an" ayrı yazılır. Ben sizin Türkçe öğretmeninizi kınamam, ellerinden öperim. Farkımız tabii. Öğretmenler Günü bir de malum. Bir kere daha yakışanı yaptınız, maşallah.

"Çomarlığın alemi yok" cümlesinin karşılığını sevgili Mune verecektir size.

İnanır mısınız dediğiniz bizde de var. Trafikte araç sürerken bile çok öfkeli, etrafa çatıyor sesini yükseltiyor söyleniyor. İşte tam bir öfke kontrol bozukluğu
Çocuklar babalarını seçemezler, ama siz çocuklarızın babasını seçebilirsiniz inanın bu bile inanılmaz tehlikeli bir durum, özellikle İstanbul'da insanlar birbirlerini öldürmek için hazır bekliyorlar, benim aklım çıkıyordu başına bir iş gelecek diye.

Kavga gürültü dolu bir evde büyüdüm. Kayinpeder de kaynanaya şiddet uygularmış. Ama bizim evliliğimiz çok sakin maşallah. Kavga çok nadir yaşanır. Benim gibi örnekler eminim ki vardır. Bu sebeple tümünü genellememek gerekiyor diye düşünüyorum.

Adamın ailesi cimri,kız ise adamı darlıyor "ailene söyle şunu yapsınlar bunu böyle yapsınlar" vs vs diye,adam öfkelenmiş ama o öfkede sadece kendine hakaret etmiş çünkü durumu aşamıyor.Konu sahibinide haksız bulmuyorum bi ölçüde,güzel bi düğün vs istemek hakkı ama bu aileden de beklenmez.Eğer aşıksa maddi açıdan fedakar olmalı ama olmamış işte

Evet farkındayım o yüzden sinirlendiğinde aşırı korkuyorum ve en çok kafamı karıştıran şey öfke problemi, üslup sorunu ve iletişim problemi

Kimse onlardan bir şey isteyip beklemedi. Onlar kendi yaparız diye. Şimdi de verdikleri sözlerden vazgeçiyorlar. Düğün yerini bile onlar seçti, kendi seçtikleri yerden vazgeçmeye çalıştılar. Nişanlım yine ben illa orası olsun demedim, istersen senin istediğin yerde olur dedi. Ama yine bir diretme durumu vardı ve olacaktı. Geri kalanını zaten sayfalarda defalarca anlattım asıl sorunun maddi şeyler olmadığını yazdım.

Güzel motivenin ve yüreklendirmeniz için teşekkür ederim

9 kardeş 9 elti yada enişte görümce 3 er çocuk desek 27 çocuk kaynana kayınbaba oohhhoo sizin bayram ziyaretleri baya renkli olur bişey deyimmi yani yanlış anlamasın kimse ama kültür farkı evliliği çok etkiler o siniri geçmeyecek evlenincede

Konu sahibi yaptiklarinda haklı demiyorum. Ama nişanlısı çok manipülatif biri. Şiddet eğilimli. Öfke kontrolü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…