yanlış anlamayın kötü birşey söylemek istemedim. Benim çevremde hiç içki içen birisi olmadı o yüzden bu tür ortamları ve ney ile karşılacağımı bilmiyorum. Tereddütüm bundan kaynaklı yani kusura bakmayın :)
şimdi kafelerde de içiliyor barda da pavyonda dayanlış anlamayın kötü birşey söylemek istemedim. Benim çevremde hiç içki içen birisi olmadı o yüzden bu tür ortamları ve ney ile karşılacağımı bilmiyorum. Tereddütüm bundan kaynaklı yani kusura bakmayın :)
Eşim tanıştığımızda içiyordu evlendikten sonrada içmeye devam etti, bizimde çok çatıştığımız zamanlar oldu.
Zaman zaman yalvarırdım, kalk iki rekat namaz kıl bir dua et v.s. diye, ters teperdi.
Nihayetinde ben kendi haline bıraktım ve evliliğimizin 5. yılı içindeyken ben kapanma kararı aldım ve 2 ay sonra ise eşim sessiz sedasız namaza başladı.
Şu an çok güzel Kur-an okuyor asla namazlarını kaçırmıyor, 2 yıl önce 2 yaşında kızımızla umreye gittik ve bu senede Allah'ın izni ile hac kaydımızı yaptırdık.
Demem o ki ya bende içki içiyor diye vazgeçseydim? Hayatımda ki en büyük kayıp olabilirdi bu.
Eşim dünyada başıma gelebilecek en güzel şeylerden biri.
Çok şükür 10 yıllık muhteşem bir evliliğim var, Allah size de nasip etsin inşalalh.
bu yoruma bastan asagi katildim ekleyecek bir kelime yolbiz karı koca içki içen insanlarız ,arada akşamları içeeriz,misafir ağırlarken vss..çocuğumuz da var.yani çocuklarımı içki içen bir babayla nasıl büyütürüm ağır bir itham,neticede alkolik değiliz.
sadece şunu söyleyebilirim,sizin için gerçekten bir sorunsa ,evde arada bir de olsa eşiniizin içmesine karışacaksanız ve sorun yaratacaksa şimdiden başlamayın bu evliliğe.
bu arada kendisi namaz kılan ve dinine bağlı bir arkadaşım kendisi içmiyor ama eşi de arada içer,bizimle beraberken de içilmesine asla karışmaz,rahatsız da olmaz.ama dediğim gibi sizin için büyük bir kriterse ayrılığa devam edin,elbet unutur kendiniz gibi düşünen bir adam bulursunuz.
kusura bakma ama sırf alkol yüzünden vazgeçmek nedir?
seni zorluyo mu iç diye ? tüm parasını alkole mi yatırıyo ? alkol komasına girene kadar içip gece hastanede mi bitiyo ?
içmesin içki kötü eve kadın mj getirsin ? namaz kılsın ama haram öı yedirsin ?
yapmayın lütfen
Bana yazmadiniz ama alintiladim, burda mesele bence icmesinden ziyade, icmem diyip icmesi, yani bir nevi yapmam diyip yapmasi. Kafasi bozukken icmesi de bir sorun. Konu sahibinin bir seyi yapma dediginde, sorunu cozmek icin uzlasmak yerine hoslanmiyorum deyip ara vermek istemesi ve soguk davranmasi. Bence sorunlar ickiden ziyade bunlar. İcki, sadece sorunlari ortaya cikarmak icin vesile olmus.
yapma demek varrr yapma demek var
kimbilir nasıl diyoki daha çok yapıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?