- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
-
- Konu Sahibi tugbaguzel90
Kocişi işe güce tercih edenler okusun.
Ayrıldıktan sonra ben neden atanmadım şimdi ne yapıcam diye kafasını taşlara vuranlara bir kişi daha eklendi görüyorsunuz.
Yazını okurken gözlerim yoruldu inan hiç dikkat etmemişsin ama bir şey de diyemem neden böyle yazdın diye şu ruh halinle, çok sıkıntılısın belli.
Okurken içim bayıldı o kv ve oğlundan sen yaşamışsın ama buna burada son ver olur mu? Çok ayıp etmişler onları sana takarak. Ben olsan bende istemezdim onları takmak. Kayınvalidenin patavatsızlığı, evde nişanmı olur demesi hep başlı başına neden ayrılman için. Bak orada annene ayrıldı diye laf sokmuş, senin düşüncen ben bilemem o an ki ortamı. İnan en ufak tartışmanızda bile yüzüne vurur o zaman evli iken daha ağır gelir. Ne güzel öğretmen olmuşsun çalış kpss yi Allah aşkına evlilik için mesleğinden vazgeçer mi?
Aslında idealleri olan biriyimdir normalde. Ama son sınıftayken bır yandan da kpss ye hazırlanıyordum .Tip 1 dıyabet teshısım konuldu kı , degerlerım cok yuksektı . 700lerdeydı . İnsulın eğitimi almak ve hastalığıma alısmak ıcın eve aılemın yanına dondum. Hocalarımda sagolsunlar anlayıs gosterdıler ama gene de bır dönem okulum uzadıOnlardan biri kuzenim, üstelik daha 1 yıllık evli. Hamile de. 3 çocuk yapıcam diyordu şimdi 1 yeter hevesim kalmadı diyor.
Aman ne gerek var çalışmaya eşim 5 bin tl maaş alacak evde var diyordu, şimdi ben ne yaptım bir saç boyası alırken bile onun eline bakıyorum diyor.
Sonuna kadar okudum ve şoktayım. Benim evlenecegim insan da daha önceden nişanlanmış. Konusu açılınca aklıma gelince bile tüylerim diken diken oluyo nefret ediyorum sinirden deliriyorum kıskançlıktan elimde değil. Yerinde oldugumu düsünüyorum da nisanlım bütün bunları bile bile susup göz yumduysa o adamla asla evlenmezdim. Yazık ya. Asla o ailenin gelini olmazdım.
Yol yakınken Kurtulmuşsunn öyle bi adamdan. Adam bile denmez ama neyse. Benimki bu konuda ne kadar hassas oldugumu biliyor umarım bunun gibi en ufak birşey yapmaz. Senın nişanlın bu konuda bu kadar kıskanc oldugunu bile bile sustu mu. Böyle bişey yani yaptıkları gizlenecek bişey değilki bugün öğrenmesen 2 ay 2 yol sonra illaki öğrenicek tin. Yaptıkları gerçekten çok ayıp incitici birşey umarım atlatırsın en kısa zamanda..Tamda bunu yaptı .Benım de aklım bunu almıyor .Bir insan evlenceği insana eskı nişanlısının tek taşını takar mı?
İnsan gerçekten çok kıskanıyor. Hele bu son duyduklarımdan sonra nasıl her soyledıgıne inanmışım, nasıl bu kadar körmüşüm dıyorum
İşin kotu yanıda o zaten hala ınkar edıyo .Açıklama yaparsın gercegı bır tek o bılıyomus ama ben ona ınanmıycagım için acıklama yapmasına gerek yokmus. Muhtemelen acıkla desem de , bulmuştur kafasında bır senaryo. Annem onu tak dedı ama ben degiştirdim felan der en kötü. Hiç utanması felan kalmamiş. Onun hıc bır sucu yokmus , vıcdanı rahatmıs, vebalı banaymış.Yol yakınken Kurtulmuşsunn öyle bi adamdan. Adam bile denmez ama neyse. Benimki bu konuda ne kadar hassas oldugumu biliyor umarım bunun gibi en ufak birşey yapmaz. Senın nişanlın bu konuda bu kadar kıskanc oldugunu bile bile sustu mu. Böyle bişey yani yaptıkları gizlenecek bişey değilki bugün öğrenmesen 2 ay 2 yol sonra illaki öğrenicek tin. Yaptıkları gerçekten çok ayıp incitici birşey umarım atlatırsın en kısa zamanda..
Tekrar düzenledım haklısın cok goz yorucu ve sınır bozucu olmuş ama hıc farketmedım bıle. Zaten bu kadar uzattıgım ve işleri buralara kadar getırdıgım ıcın kendıme kızıyorum . Göre göre bıle bıle .. Ama kader demek kolayına gelıyo ınsanın .25 Yasında kocaman bı bır tecrube edındım .
Tamda bunu yaptı .Benım de aklım bunu almıyor .Bir insan evlenceği insana eskı nişanlısının tek taşını takar mı?
İnsan gerçekten çok kıskanıyor. Hele bu son duyduklarımdan sonra nasıl her soyledıgıne inanmışım, nasıl bu kadar körmüşüm dıyorum
Canım hem onca zaman okumuşsun ama öyle böyle olmazsa biter diyen adam için çalışmaktan vazgeçmişsin.Ortada sana verilen bir değer yokken sürdürmekte amaçsızca ısrar etmişsin.Ek olarak annesinin çok ağzına bakan adamlardan hiç hayır gelmediğini burda bin kere okumuş olman gerek. Nişanı attığına sevindim son yazdıklarından ayrıldığını anladım çünkü umarım doğru anlamışımdır. Bu adamı affetme sınavına çalış öğretmen olarak atan daha karşına kimler çıkar bi aşk sevgi için bu kadar saf olmayın.Bu pislik ailenin içine girince bikaç yıla aşkında sevginde kalmaz boşuna okuduğunla emeklerini çöpe attığınla ve hayatınıı mahfettiğinle kalırsın. Evlilik karşılıklı aşk sevgi ve değer üzerine kurulur senin bu anlattıklarında benim söylediklerimin bir tanesi bile yok. Kendine yazık etme. Ayrıca bu kadar şeyden sonra ayrılmış olmanıza üzülmen bile kendine hiç saygının olmadığının kanıtıdır. Kaç yaşındasın bak aklı başında davran hayatına devam et BU ADAM OLMADAN. Daha iyileri seni seven sana saygı gösteren değer veren insanlarla brlikte ol.Bu adamla evlenince mutsuz olucağın hatta eninde sonunda boşanıcağın bu yazdığın şeylerden bile belli. Yazık etme kendine.
E canım evlensek aile apartmanında kalıcaktık diyorsun yanlış anlamadıysam. Annesi böyle bir insan diyorsun.Adam annesinin lafından çıkmıyormuş. Bence iyi ki sana o kızdan kalanları takmışlar ki bitmiş bu iş. Allah'a şükretmelisin yani. Umarım kızmazsın bu yazdığıma. Hakkında hayırlısı olsun.