nişan atma sorunu

Bitmiş gitmiş zorlamayın.
Zaten görünen o ki zorlasanız bile sonu karmakarışık olacak.
Bir önceki nişanlı da kaçıp gitmiş bu saçmalıktan besbelli.
Bitmiş gitmiş zorlamayın.
Zaten görünen o ki zorlasanız bile sonu karmakarışık olacak.
Bir önceki nişanlı da kaçıp gitmiş bu saçmalıktan besbelli.

Kurtulmuşsun çok şükür.Göre göre kendini yangına atmamışsın keşke benim de ailem arkamda olsaydı da o zamanlar nişanı atabilseydim ve kurtulsaydım kendini...
aılem arkamda. annem benımle bırlıkte oturup aglıyor hatta . buna da cok uzuluyorum zaten . o hep soyledı ama ben dınlemedım sonuc bu oldu. siz evlendınız mı

kızlar tesekkur ederim ama ınsanın agzı mı dugumlenıyor gozu mu kor oluyor bılmıyorumm kaderimde bu varmış gercekten artık boyle dusunmeye basladım. fazla saftım gozumun acılması ve herkesı kendım gıbı sanmamam gerekıyormuş.

3. ye mı nişanlandı eskı nısanlınız? gercekten cok zor . sındırmesı , kabullenmesı cok zor. yarına kalır ama yanına kalmaz dıycem ama boylelerı hayatı da ınsanları da onemsemedıgı için mutlu oluyorlar.

sankı tanıyormussun gıbı yazmıssın gercekten. simdi anneme okuyodum yorumları bu yorumu cok sevdım aynı benım gıbı dusunuyor dedı :) ama soyledıklerın zaten olacak seylerdı neyse kı zararın ortasından dondum

Ben de esyalari yaksinlar böylece bir sonraki zavalli nisanliya mecbur yeni alsinlar demek isterdim ama kalkar simdi geri isterler. Olmadi parasini ver derler.

gelıp aldılar sonunda.hatta ben ablama goturcekmısım esyaları ordan alcaklarmıs hala bana akıl verıyorlar dusun. ben hepsını guzelce katladım kutuladım. gumus tabakları felan cızılmesın dıye folyoladım. onlar da pacavra gıbı getırmışler cop posetıyle, market posetlerıne koyup, pazarcı usulu dugumlemişler. gıydıklerımızı getırmıycez sende verme dedıler bende gıydıklerımı koymadım.nişan elbısesı dısında olanları. işte bayramda alınanları felan koymadım. onlar utanmasa donlarıını da koycaklarmış. anneler gunu hedıyemden tutunda kendısıyle aılesıne aldıgım dogum gunu hedıyelerını bıle koymuşlar. bende senın dedıgın gıbı ınkar ederler dıye komsumuzla nişanda takılan altınları ve bılezıklerı sayarak verdım ellerıne.

ben zaten merakla beklıyorum . bu cocuk nasıl evlenıcek. yazık .ınsanların hayatını karartıyorlar boyle tıpler.

ben burda sıkıntımı anlatıyorum. içimi boşaltıyorum. benı eleştırme seklıne ıse cevap vermeye tenezzul bıle etmıyorum. kaldı kı neden calışmamayı kabul ettıgımı de durustce yazdım .ayrıca tesekkur ederım yorumun için. sen boyle bırsey yazmasaydın ben cevap bıle vermıycektım bu arkadaşa. etraf boyle ınsanlarla dolu. ben bırınden kurtuldum derken burda da buldum ışte boylesıne bencılını.

Hemde sosyal bilgiler ögretemeni. Nasil oluyorda hem böyle arabesk düsünüyor, hem ayni zamanda böyle kötü yaziyor? Hayir yani mesleginizi üzerine yalan söylemek niye?
arkadaşım sen cok mu fılm izliyorsun? yoksa utopyada mı yasıyorsun? hiç işim gucum yok boyle senaryo uydurucam bırde yalandan meslek secicem . allah sana da akıl fıkır versın.

Daha nişanlıyken çıkan sorunlar evlenince düzelmiyo maalesef daha beter olabiliyo
Evlenip pişman olup boşanmaktansa nişan atar yol yakınken vazgeçer yoluma bakarım daha iyi

bene
Daha nişanlıyken çıkan sorunlar evlenince düzelmiyo maalesef daha beter olabiliyo
Evlenip pişman olup boşanmaktansa nişan atar yol yakınken vazgeçer yoluma bakarım daha iyi

bende oyle yaptım ...sonumz oydu cunku ama bu kadar ıyı nıyetın saflıgın sonunda bunlarla karşılaşmış olmak benı cok sasırttı. cok guvenmısım meger fazla hayal kurmusum, evlenınce ustesınden gelırız mutlu oluruz dıye dusunmusum. şimdi kendımı kocaman bır boşlukta sırtımdan vurulmuş hıssedıyorum. cok alışmışım hayatımı tamamlamasına. bunca acı cekmeme bunca haksızlıga ragmen yoklugunu hıssedıyorum. suan hıslerım tarıfsız. hayal kırıklıgı, caresızlık, bosa gıden 2 sene, emeklerım, herseye sususum,kafama cıkmalarına izin verişim..
dıger bır yandanda bırlıkte tonlarca hayal kurarak aldıgımız esyalar, oturcagımız ev,gecırdıgımız acısıyla tatlısıyla onca zaman..
kendımı yonumu kaybetmış, hayata olan ınancımı sevıncımı, hayallerımı kaybetmış yapayalnız ve onca zaman kandırılmış biri olarak hıssedıyorum..

kendımı rahatlatmak ıcın sureklı konuşmak ıstıyorum ama agzımdan cıkan her cumlede bır hayal kırıklıgı var. hayatımda daha oncede zor zamanlarım oldu evet ama hepsi gectı.sankı bu hıc geçmıycekmıs gıbı. ıcım hep bu kadr cok acıcak ve bu acı hıc bıtmıycekmış gıbı.

Ben o gerçek hayatta kim bilmiyorum, bilgisayarını kapadığı an eleştirim de gider, o yüzden eleştiririm. Ben de geleceğini bir çırpıda sildiği için sinirlendim.

Esyalarin sana alinmamis olmasini gectim de tavir olarak ne nisanlin ne ailesi sana uygun degil sanirim. Uzerler seni diye dusunuyorum. Ben oyle uygun olmayan bir aileye gelin gittim 2 ayda bosandim. O hayal kirikliklari bile gecti seninki de gecer. Ve sana deger veren birileri karsina cikti mi ozguvenin de yerine gelir. Bence dogru bi karar nisan atman.

Birbirinin dengi olmak varya ; işte o aile ile siz birbirinizin dengi değilmişsiniz.
Bence üzülmektense kara bi evlilik yapmayıp da kurtuldum diye sevinin.
sonrası geri dönüşü bile olmayacaktı çoçuk var diye belki bi ömür katlanacaktınız.
yol yakınken vazgeçtiğiniz için de şanslı görün kendinizi.
duygularınız hayal kırıklıklarınız elbet geçecektir

Evlendim

Yarısından sonrasını okumadım bunlara neden katlanıyorsunuz ? Ailede çocukta çok fazla istemiyor gibi.Neden sizi bukadar aşağılayan bir aileyle olmaya direttiğinizi anlamadım.Ayrıca ayrılık zamanında aramadı da nişanlım demissin.Birlikte olmak için nedeniniz ne anlamadım

Bende nişanlıyım ve nişanlımla sorunlar yaşıyor ve sürekli ayrılıyoruz ama senin yaşadıklarını okuyunca insanlar neler yaşıyorlar dedim. Bekara koca boşamak kolay derler öyle uzaktan bitir at demek kolay elbette bunu en iyi bilenlerden biri olarak söyleyebilirim. Acı çekiyorsun nefes alamıyor gibi oluyorsun bütün anılar gözünün önüne geliyor bir şarkı duyduğunda birlikte gittiğiniz bir yoldan geçince hep hüzünleniyorsun herşeyden önemlisi evlilik hayallerin yerle bir oluyor. O kadar zor ki... Ama çok büyük terbiyesizlik yapmışlar en başta annene kalbin kırılmış haklı olarak üstelik nişanlının hiçbir şey yokmuş gibi davranmasıda cabası.. Aşkından ölmüyorsan bitirmelisin bence şans vermek istiyorsanda bir süre kafanı dinlemeli onsuz hayat mı daha acı verir yoksa onunla bir ömür mü seni daha mutsuz eder bunun kıyasını yapmalısın bu süre zarfında. Allah hepimizin için en hayırlısı verir gönlünü ferah tut allaha sığın dua et bu girdaptan elbet çıkarsın . Allah hakkında en hayırlısını versin arkadaşım...

annesi de kendisi de çok saygısız ve kabalar sende onlar için mesleğinden bile vazgecmişsin düşün. Allahın sevgili kuluymuşsun ki gerçekleri tez görmüşsün. üzme kendini sondan ağlayacağına baştan ağlamış olmak daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…