- 9 Aralık 2014
- 46
- 20
-
- Konu Sahibi tugbaguzel90
Bitmiş gitmiş zorlamayın.
Zaten görünen o ki zorlasanız bile sonu karmakarışık olacak.
Bir önceki nişanlı da kaçıp gitmiş bu saçmalıktan besbelli.
Bitmiş gitmiş zorlamayın.
Zaten görünen o ki zorlasanız bile sonu karmakarışık olacak.
Bir önceki nişanlı da kaçıp gitmiş bu saçmalıktan besbelli.
aılem arkamda. annem benımle bırlıkte oturup aglıyor hatta . buna da cok uzuluyorum zaten . o hep soyledı ama ben dınlemedım sonuc bu oldu. siz evlendınız mıKurtulmuşsun çok şükür.Göre göre kendini yangına atmamışsın keşke benim de ailem arkamda olsaydı da o zamanlar nişanı atabilseydim ve kurtulsaydım kendini...
kızlar tesekkur ederim ama ınsanın agzı mı dugumlenıyor gozu mu kor oluyor bılmıyorumm kaderimde bu varmış gercekten artık boyle dusunmeye basladım. fazla saftım gozumun acılması ve herkesı kendım gıbı sanmamam gerekıyormuş.Sen hatayı baştan mesleğin dururken çiftçi eşi olmayı seçmekle yapmışsın. Onca yıllık eğitimine, emeğine hiç acımadın mı? Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Her şerde vardır bir hayır. Üzülme olması gereken olmuş. Şimdi kendini toparla, kpssye çalış. Atandığın yerde kafana göre birisini bulursun inşallah.
Eğer tarihleri okumasam benim eski nişanlım ve ailesi diyecektim.
Ben de 5 ay önce nişan attım. Nişan attıktan 50 gün sonra nişanlandı o.
Ve ocakta evleniyor.
Bana aldıkları her şeyi paketleyip onlara nişan attım amaçlı geri gönderdim. Hepsini kıza vermişler öğrendim.
Ne kadar acı bir durum başkasının eskilerini kullanmak.
Benim eski nişanlımda benden önce sözlenmişti.
Oğulları evlenecek diye bütün mutfak eşyalarını almışlar.
Ben de o zamanlar ben kullanmam dedim.
Masraf yapma ama istemezsen kullanma yenilerini alırız demişlerdi.
Valla zor durum ya çok zor durum.
Ama nişanlının tavırlarını hiç sevmedim.
sankı tanıyormussun gıbı yazmıssın gercekten. simdi anneme okuyodum yorumları bu yorumu cok sevdım aynı benım gıbı dusunuyor dedı :) ama soyledıklerın zaten olacak seylerdı neyse kı zararın ortasından dondumen iyisini yapmışsın, bu aileye gelin gidilmez, gidecek kızada vah ki ne var. kendini beğenmiş pislik yapacak bir kaynana, annesinin sözünden çıkamayacak ana kuzusu, yüzsüz bir damat, hem seni eve kapatacaklarmış boşver, hiiiç gerek yok evlensende köle gibi hizmetçi gibi kullanacaklar seni, ne kocan laf edebilecek ne seni konuşturacaklar, bide çocuk olsa hiç kurtulamazsın, zararın neresinden dönersen kardır.
Ben de esyalari yaksinlar böylece bir sonraki zavalli nisanliya mecbur yeni alsinlar demek isterdim ama kalkar simdi geri isterler. Olmadi parasini ver derler.
amin canım tesekkurler ıyı dıleklerın. zor gercekten ama gecıcek.Tahammul sinirlarini zorlayan bir aileymis kurtulmussun. Sakin kararindan dönme. Rabbim icine ferahlik versin zor bir durum
ben zaten merakla beklıyorum . bu cocuk nasıl evlenıcek. yazık .ınsanların hayatını karartıyorlar boyle tıpler.en iyisini yapmışsın, bu aileye gelin gidilmez, gidecek kızada vah ki ne var. kendini beğenmiş pislik yapacak bir kaynana, annesinin sözünden çıkamayacak ana kuzusu, yüzsüz bir damat, hem seni eve kapatacaklarmış boşver, hiiiç gerek yok evlensende köle gibi hizmetçi gibi kullanacaklar seni, ne kocan laf edebilecek ne seni konuşturacaklar, bide çocuk olsa hiç kurtulamazsın, zararın neresinden dönersen kardır.
katılmayabilirsin ama bu karşıdaki insanı dilediğin gibi eleştireceğin anlamına gelmez. Çalışmak yada çalışmamak insanların kendi tercihidir. "zihniyet farkı " diye ideolojik sınıflamalar yapmana gerek yok. Aşkı seçmiş ama belli ki o gemi yürümemiş ,bundan sonrada kimse için geleceğini bir çırpıda silmez umarım.
arkadaşım sen cok mu fılm izliyorsun? yoksa utopyada mı yasıyorsun? hiç işim gucum yok boyle senaryo uydurucam bırde yalandan meslek secicem . allah sana da akıl fıkır versın.Hemde sosyal bilgiler ögretemeni. Nasil oluyorda hem böyle arabesk düsünüyor, hem ayni zamanda böyle kötü yaziyor? Hayir yani mesleginizi üzerine yalan söylemek niye?
Daha nişanlıyken çıkan sorunlar evlenince düzelmiyo maalesef daha beter olabiliyo
Evlenip pişman olup boşanmaktansa nişan atar yol yakınken vazgeçer yoluma bakarım daha iyi
Canım yaa
Ben o gerçek hayatta kim bilmiyorum, bilgisayarını kapadığı an eleştirim de gider, o yüzden eleştiririm. Ben de geleceğini bir çırpıda sildiği için sinirlendim.katılmayabilirsin ama bu karşıdaki insanı dilediğin gibi eleştireceğin anlamına gelmez. Çalışmak yada çalışmamak insanların kendi tercihidir. "zihniyet farkı " diye ideolojik sınıflamalar yapmana gerek yok. Aşkı seçmiş ama belli ki o gemi yürümemiş ,bundan sonrada kimse için geleceğini bir çırpıda silmez umarım.
aılem arkamda. annem benımle bırlıkte oturup aglıyor hatta . buna da cok uzuluyorum zaten . o hep soyledı ama ben dınlemedım sonuc bu oldu. siz evlendınız mı
kızlar tesekkur ederim ama ınsanın agzı mı dugumlenıyor gozu mu kor oluyor bılmıyorumm kaderimde bu varmış gercekten artık boyle dusunmeye basladım. fazla saftım gozumun acılması ve herkesı kendım gıbı sanmamam gerekıyormuş.