- 9 Aralık 2014
- 46
- 20
- Konu Sahibi tugbaguzel90
Üniversitedeyken yurdun önüne bir arkadaşım gelmişti sene 2009...
Sana bişey anlatıcam dedi, tamam dedim ve aşagıya indim. Aramızda duvar vardı.
Arkasından bir buket çiçek, küçük bir kutu...
İçinde bir tek taş ve "benimle evlenir misin?"...
Hayır dedim tabi ki.
Sonradan öğrendim ki önüne gelen her kıza ya tutarsa diyerekten aynı yüzükle aynı soruyu sormuş
Acaba evlendi mi
Neyse şaka bir yana benim kv de tanışmada fantazi denen yamuk yumuk bir yüzük,
Nişanda da dandikus kullanılmışuz bir set taktı. Ben o kadınla muhattap bile olmam direkt nişanlıma söyledim yerin dibine girdi. Banane annesine ne yaparsa yapsın bende 0 değeri.
O sana değer vermemiş bırak gitsin.
Unutma!! Ev hanımı, kaynana, ana kuzusu eş, saygısızlık hepsi bir arada.
Kaç kurtar kendini.
30 yasında bır adamı annesının yönetmesı başta bana da cok garıp gelmıştı. Hatta ben bununla asla yapamam dıyordum lise yıllarında bir ilişkım vardı , o donem yenı bıtmıstı. Ya da etkılerını ben yenı yenı atlatıyodum .Böyle bırseye nasıl kapıldım nasıl bu hale geldım kendımı tanıyamaz oldıum.
Aslında bu kayınvalıdeler genelde cogu boyle galıba . En azından etraftan şahıt olduklarım böyle .Neden yaparlar bunuda anlamam . sankı düşman alıyolar ogullarına . Yüzüğü zaten kendı alıp getırdı. Kolye setını de hıc utanmadan begendın mı annem sen bordoyu sevıyosun dıye o renk aldı dedı. Boşu boşuna yazık ettı. Nolurdu sanku durust bır adam olsaydı . Ben kendımı kurtardım ama onun o anneyle işi zor . 2. nışanı da karşı taraf attı . insna bı oturur , kendını sorgular demı neden boyle oluyo dıye ? ben mesela suan kendımı delı gıbı sorguluyorum ben bunu nasıl anlamadım nerde yanlış yaptım dıye . Bazen de kaderden öte gıdılmıyo . göre göre bıle bıle devam ettım işste belkı degişir dıye. bugune kdar kım degışmış kı o degişsin . kurtardım kurtardım kendımı :) gec olsada ..