Nişan atma evresi uzun ama fikre ihtiyacım var lütfen okuyun

Israr etse ne olacak?Barisacakmisiniz anasinin eteginden cikmayan adamla?

Annen çok sabırlı, ben olsam eve kapatmıştım seni, kocan kapatacağına ben kapatayım derdim. Bu ne ya, adam senden bunları beklemekte haklı, hiç duruş göstermemişsin ki, adam sana tabi her işkenceyi yapar.

Siz bu adama bağımlı hâle gelmişsiniz. Şu an söylediklerinize kendiniz bile inamıyorsunuz izlenimi bıraktı bende.
Bitirmek isteyen insan bu şekilde yapmaz. Her yerden engeller ve yüzüğü de gönderir bitirir. Beni adam yerine koymayan insanlarla ne diye görüşeceğim, konuşacak bir şeyim bile olmaz. Siz ama onun gelip konuşmasını, iki naz yapıp aynı şekilde devam etmek istiyorsunuz.

Bana da havaya konuşuyoruz gibi geliyor ama hayatı kararacak olan biz değiliz, kendi bilir.

ay evlilik böyle bir şey değil allah aşkına yapmayın ya. ben açık bir insanım, annem de kayınvalidem de kapalı. niye onların gönlü olsun diye tesettür nişanlık giyeyim? evlilikte gönlü olacak kişi benim zaten. nişanlınız sizi böyle sevmemiş mi? baştan kapalı birini bulsaymış o zaman. fedakarlık da fedakarlık diye tutturup durmuşsunuz. iki kişi birbirini sevip, nişanlanıp evleniyor. sizin kabul ettiğiniz şeyler fedakarlık değil, saçmalık sadece. çocuğunu memeden ayıramayan insanlar da çocuklarını evlendirmesin. kimsenin de başı yanmasın başka bir şey demiyorum. siz de seviyorum diye şunu yaptım bunu yaptım diyorsunuz nişanlınızın bir şey yaptığı yok sevgi adına, bugün haklısın diyor ama dayattığı şeyler hala annesinin düşünceleri.. ne demek otobüse binip kendi ailenize giderken bile tek gidememek. 3 yaşında çocuk musunuz siz. bence aklınızı başınıza alın, evliliği çok yanlış biliyorsunuz. siz evlenmiyorsunuz, köle oluyorsunuz.

Çok uzun olmuş okurken sıkıldım. Okuduğum kadarı ile sakın evlenme bununla. Aileni ayda 1 değil yılda 1 anca görürsün. Kaynana tependen inmez eş kişisi de zerre sana sahip çıkmaz.
Ben anlamıyorum o yüzden sıruyorum. Çıkarken baştan anlaşılmıyor mu bazı şeyler. Niye nişanlanıyorsunuz hatta evleniyorsunuz böyle hödüklerle.

Zorla kapanmanı istemelerinden sonrasını okumadım. Çünkü gerek yok. Nişanlın şimdi seslenmiyor dimi. Evlenince baskının alasını ondan görcen. Eşin konusturmayacak
Kardeşim açık biriyle nişanlansa bizde kıza kapan desek ağzımıza s.çar. ben öyle seviom siz b.k yiyin diye. Bilmem anlatabildim mi

Haklısınız kendimi buna hazırlıyorum zaten cesaretimi topluyorum
Yazdıklarımıza kırılıp inciniyor musunuz veya sizi anlamadığımızı sanıp kızıyor musunuz bilmiyorum ama sizden büyük kızım var, sizlerin yaşlarındaki kızları kızımın yerine koyarak yazıyorum, nişanlınız da her şeyinize karışan, çalışmanızı bile engelleyen, sosyal hayatınızı bitiren biriyken kendimi hazırlıyorum cesaretimi topluyorum diyerek kendinizi oyalıyorsunuz.

Sizin bu aileye gelin olacağınızı düşündükçe anne babanızın uykuları kaçıyordur ama evlat kestirip atamayınca, 24-25 yaşındaki yetişkin kızınızı evlenip başını yakmasın diye zincire vuramacağınızdan ya sabır çekip susuyorlardır.

Hayat sizin hayatınız biz bir yere kadar karışabiliriz, hala o yüzükle oturmaya devam eder nişanlınızın 2 özür 2 gözyaşına kanar devam ederseniz de bilin ki siz o nişanlı ve annesiyle daha çok ağlarsınız, siz kendi tercihlerinizin sonucu çok ağlarsınız da anne babanızı da ağlatacaksınız, insanlar kızımız yerinde mutlu diyemeyecek dert sahibi olacak, bu bile o yüzüğü çıkarmak için sizi motive edemiyorsa başka ne denir bilemedim

sorun sizde değil karşıda muhafazakar beyimiz pek muhafazakar değil anlaşılan 5 yıl ilişki yaşıyor birde senin giyimine karışıyor karışıyorlar yada babasıyla beraber çalışıyor sözlerinden çıkamıyor ama tutarsızlık var işte ve size göre değil anlaşılan üzerine

annesinin korkusundan sevdigi kadina gidemeyen adamdan koca olmaz. en anasina bagli erkek bile bunu kabul etmez. genelde anneler de bunu bildigi icin duygu somurusu vs ile adami tutmaya calisir, ama senin kaynana direk sana savas acmis.

Çok seviyorsun demek, hatta çok fazla seviyorsun... Neyi seviyorsun ? Bir dediğinin iki edilmemesini mi, sen kötüsünü istesen de onların en iyisini yapmasını mı? Nişanlım deme adamın sevilesi bir yanı yok ortada, bir iki ses etmiş, sonra da salmış baş edemeyince. Aynı mahsulün ürünü çünkü... Aklınızdan zorunuz mu var? Sustum, sustum, sustum.... Ben okurken şiştim. Birazcık aklınız varsa topuklarınız bir yerinize vura vura kaçın, atın nişanı.

Bunu oku bari

Ama olsun maddi anlamda sorun yaşatmadılar ne istediysen alındı baya tekrarlamışsın ben de hatırlatayım dedim

Mesaj attım ayarın gel yüzük al diye beddualar etti beni bıraktın bizim çocuklarımız olcakti sen bile birsktiysan beni ben bu hayatta kime güvencem beni demekki hiç sevmemissin bizim aşkımız bu kadar mıydı böyle mi biticekti Allah benim belamı versin seni kaybettim diye çok kötüyüm bende gerçekten yüreğim sızlıyor ama böyle olması gerekiyor aileme de söyledim yzuk almaya ailen gelmesin dedim zaten onlari silah zoruylada bile getiremem oraya seni istemiyolar dedi sonrada beni sebebsiz yere bırakıyosun felan dedi gelip benden alcakmis yüzüğü birbirimizi görelim dedi ben ben görmek istemiyorum abimden alırsın dedim beddualar felan etti öyle son buldu

Kusuruma bakma ama güldüm ne absürt saçma arabesk salak biri. Geçmiş olsun. Dua edelim bundan sonra rahatsız etmesin. Ailen de haber versin benim tahmin ettiğim kadarıyla ailesi ile plan yapıyor, hep tiyatro, seni ikna edeceğini düşünüyor. Ailenle yaşamıyorsan onların yanına git, mutlaka bu pislikten uzak dur.

Senin yerinde akıl sağlığı normal biri olsa bu kadar manipülasyona girmeden baştan terk ederdi. Nasıl beynin yıkandı ise hala etkilenebiliyorsun. Her şey düzelecek be sen geriye baktığında inanamayacaksın, bu pisliğe nasıl katlandım diye.

Bundan sonra gazına gelip oyunlarına kanıp konuşmaya, kendini anlatmaya çalışma

Afferin kız hiç yuzunu görme engele hepsini hiç de üzülme kendi ananı babanı düşün bak onlar bile sana yalvarmislar kendini yakicaksin diye hiç anne babaların haksız ciktigini gormdm ben.Sen şuan hayatini kurtardın hiç aklını karistirmasina izin verme anasıyla oturup kına yaksinlar

Nişanlılık fragman sadece o kadarını diyim sen anla gerisini ardına bakmadan kaçmalısın

Evlendiğinde kucağında çocukların bin pişman olduğunda da kendine yaptığın için vicdan azabı çekeceğini düşün çünkü hiç değişmiyor maalesef ailesine asla toz kondurmaz isterse dünyanın en iyi insanı olsun iyi bir koca olmaz olmuyo... Sen hayatinda asla öncelik olmuyosun hep verici olmaya zorlanıyosun ve o sana ne yaptığını zerrece anlamıyor yazık değil mi sana zor bı karar gerçekten ama çürük temele istediğin kadar güzel bina dikmeye çalış olmuyor sonu pişmanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…