- 10 Ekim 2007
- 563
- 4
- 44
- Konu Sahibi EU1
elma sekerı senın tam kac haftalıkkkk
canım bugün tam 35+0 olduk hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elma sekerı senın tam kac haftalıkkkk
seninde az kalmış ama ben 35 haftalığım dediğim zaman insanlaarr oo daha çok var dio banada çok az kaldı gibi geliyo 5 hafta nedirki yaaa 35 hafta geçmiş anlamadan
Ay evet banada diyorlar ayy cok var diye 6 hafta dediign nedirki koskocaman 34 hafta gectide 6 haftami gecmicek
evet yaa çok az kaldı vallahi ben biran önce çantamı hazırlayayım vallahi valisiz gidecem aniden bişi olsa rezillik sen o kadar özenle al ama 9 ayda bi çantayı hazırlayamadın diye hepsi kalsın evde yazık bana
ben 1 hafta içinde hazırlayayım bak şimdi taktım kafaya hatta yarın valize koyacaklarımı ayırıp bi kenara koyayım sonrada yıkayıp ütülerim anca kız bana bak sende hazırla biran önce valla beter oluruz hadi enim yaşadığım yer çok küçük hastane arabayla 5 dk sürmez ben doğururken annem evden bulur bişeyler ama istanbulda ulaşım nanay sen benden önce hazırlan koalayım
eee bizim daha beşiklerimiz bile gelmedi 2 hafta oluyo alalı ay ben çk uyuşuk davranıyorum daha uyku setini ve halısını alıcam ama evden çıkmak çok zor geliyo kızlar yaaaa