- 10 Ekim 2007
- 563
- 4
- 44
- Konu Sahibi EU1
sağolun kızlar şimdi normal çıktı 12-8 ama sanırım günler yaklaştıkça insan daha çok kaygılanıyor ama tansiyonum düşünce bide sizin yazdıklarınızı okuyunca rahatladım vallahi çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolun kızlar şimdi normal çıktı 12-8 ama sanırım günler yaklaştıkça insan daha çok kaygılanıyor ama tansiyonum düşünce bide sizin yazdıklarınızı okuyunca rahatladım vallahi çok teşekkür ederim
yaa 20 kilo aldım sadece göbüşüm şişti...kimse inanmıyo 20 kilo aldığıma..sizce nereye gitti bu kilolar?:)))))))))))
canım yedıklerını yedıysen bu hafta cok hareket ettısysen olbılırrrKIZLAR BEN 1 HAFTA İÇİNDE 2 KİLO VERMİŞİM NASIL OLDU ANLAMADIM AKSİNE ALMAM GEREKİRKEN 2 KİLO VERMİŞİM BENİM AÇIMDAN ÇOOK İYİ AMA KORKUYORUM BEBİŞİME ZARARI OLURMU ŞİMDİ BEBİŞİMİN KİLOSUNU MERAK EDİYORUM 33. HAFTADA DR GİTTİĞİMİZDE BEBİŞ 2 KİLO İDİ BENDE TARTILDIM VE SONRA BEN ŞİMDİ TARTILDIM 33 HAFTALIKKENDEN 2 KİLO VERMİŞ OLDUGUMU FARK ETTİM İNŞALLAH BEBİŞİM E ZARAR VERMEMİŞTİR ONU ÇOOK MERAK EDİYORUM GEBELİK BOYUNCA 14 KİLO ALMIŞTIM AMA ŞİMDİ 2 KİLO VERDİĞİM İÇİN 12 ALMIŞ OLDUM ...