Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar,
artık internete sürekli giremiyorum,oğlumla uğraşmaktan...bugün yarı kırkımız oldu,ilk gezmemize çıktık:) sizler neler yapıyorsunuz?
yakamozcum herhalde 39. haftalara kadar gelipte doğurmamış ikimiz kaldık.sende hiç açılma varmıymış bende 1-2 cm dedi dr.vallahi ben hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor.sata göre 25 inde ama dr hep 22 si diyordu.hayırlısı bakalım
Kızlar ben 41+2 de doğum yaptım,daha önce dr.um sezeryan olmam gerektiğini söylemişti ben 40 hafta dolduktan sonra eğer bebekte herhangibir sıkıntı yoksa 1 hafta daha sancımı beklemek istediğimi söyledim,
dr.um hem iri bebek olduğu için hem de hamileliğim uzadığı için sezeryan olmam gerektiğini söylemişti,41 hafta da dolduktan sonra bizi nöbetçi olduğu pazar günü hastaneye çağırdılsezeryan olmam için yatışım olacaktı,o sabah ben sancılandım sabaha karşı:teytey:ya heye:teytey:ya heyecandan ya da bir gün önce çok fazla gezmiş olmamdan çünkü bir gün öncesine kadar araba kullandım:1shok::roflol:
Allaha şükür geç oldu ama güç olmadı 41+2 de geldi nihayet nazlı kuzumyani heyecanınızı anlıyorum ama 42 haftaya kadar yolu var,onlar geleceği zamanı biliyor
bu benim 2.doğumumdu ilki 39+2 de olmuştu nişan gelmemişti,bunda nişan sancılanırken geldi doğumdan sadece bikaç saat önce,ilkinde suyum sancı odasında sancı çekerken geldi doğumdan 2-3 saat önce,bunda ise 8cm açılma oldu suyum gelmeyince dr.patlattı:1shok:
ilk doğumum çook zor oldu 12 saat sancı odasında doğum bekledim
bu doğumumda ise saat 08:00 da hastaneye gittim 09:00 da sancı odasına alındım,09:40 ta doğum oldu,
yani her doğum her hamielik farklı oluyor,tecrübeyle sabit,
sizlere hayırlı doğumlar diliyorum bir avazda kurtulursunuz inşallah,ben kurtuldum darısı başınıza olsun,sütünüz bol olsun
Allah anali babali buyutsun canim gozun aydin olsun.Saglikla buyusun bebisina.s.
merhaba anneler sonunda dogum yaptim ayin 21,de kizimi kucagima aldim normal dogumla darisi dogurmayanlarin basina optum :)
merhaba sevgılı NISAN annelerı oncelıklı hayırlı olsun dıyorum..allah analı babalı buyutsun bebıslerınızı:)ben sıze cok onemlı bır sey danısmak ıstıyorum,ben 5 aylık hamıleyım ve bu donemde olan bazı arkadaslarım AYRINTILI ULTRASON yaptırıyorlar,yaptıranda var yaptırmayanda bende doktorumla gorustum mecburı olmadıgını ıstersem yaptırabılcegımı soyledı.Sızler yaptırmısmıydınız?ne yapmam gerekıyor?lutfen cevap...tesekkurler...
Canim oncelikle tebrik ederim Allahim saglikla eevladina kavustursun.
Soruna gelince ben sahsen yaptirmadim canim cunku gerek gorulmedi.Oyle her isteyende yaptiramiyo burda eger bir aksilik olursa yapiliyo.Bence doktorun onermedigi surece gerek yok.Ama yinede sen bilirsin canim.