Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada doğumda yanında eşini isteyen yok mu? girecekler mi doğuma hııı?
Canim benim esim giricek doguma :)
ne güzelll maaşallahh
ben de girmesini çok isterdim ama o istemioo gelemezmiş strese
dışarıda bol bol sigara içecekmişşş keşke girse benimle paylaşsa o anı çok isterdim ama maalesef :çok üzgünüm:
Hastane izin veriyomuki canim genelde Turkiyede pek izin vermiyorlar diye biliyorum.Burdada aksine mutlaka birinin girmesi gerek.O biride esin olmak zorunda gibi birsey.Yani benim esimde cok istekli degil ama mecbur dil bilmiyorum bana tercumanlik yapicak manevi destek vericek biri lazim oda esim olacak.Yoksa benim esimi kan tutar bayilir fazla sikintiya gelemez ama mecbur ayilsada bayilsada doguma giricek kacis yolu yok naniknanik
hastane zin verse de vermese de benim eşim kesinlikle girmek istemior doğuma
nedeni beni o halde görürse aklında hep öyle kalacak olmam, strese gelmek istememesiymiş. saygı duymak zorundayım dusuncelerıne ama ısterdım
Kızlar bebeğinizi hıçkırık tutuyor mu benimki kalp atar gibi atmaya başlıyor hıçkırık dediler midesi büyüyormuş böyle bişi yaşayan var mı?
evet kızlar hıçkırık o müthiş oluyo ama çok uzayınca diyorum acaba canı acıyo mu hıçkırık bazen sıkar insanı ama çok hoşuma gidiyo bu aralar çok oluyo anniş adayı senin ne kadarın kaldı canım sende normal doğum yapacaksın inşallah dimi bizim 15 gün falan var 24 nisan doğum tarihi ama doktor 18 inden itibaren gelebilir dedi bakalım hayırlısı allah hepimize kolaylık versin mis kokulularımıza kavuşmayı nasip etsin
annıs adayııı nst baglanıyormusun sureklı canımm