Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar
salı doktora gideceğim ama önce sarılık testi yaptır dedi herkesten isteniyormu yoksa bana mı mahsus bu anlamadım birde nasıl birşey bu test kana mı bakıyorlar?
selam kızlar
salı doktora gideceğim ama önce sarılık testi yaptır dedi herkesten isteniyormu yoksa bana mı mahsus bu anlamadım birde nasıl birşey bu test kana mı bakıyorlar?
kızlarrr hiç sesiniz çıkmıyor bu ara
nerde güzel nisan anneleriii
buradayiz koalayim, benim dün gece birden sancilarim geldi birkac dakika sürdü sonra sükürler olsun durdu. Sakin olmaya calistim, atlattim, gecen haftanin basindada olmustu yine böyle. Artik son ayimiza giriyoruzya kendini resmen belli ediyor, artik hareketlerim cok kisitlandi, hersey zorlasti. Bebisim erken gelsin istemiyorum, insallah zamaninda gelir. Sen nasilsin?
koalayım canım kacıncı haftada sezeryan olacaksınn
kizlar duydunuzmu nisan annelerinden 2 kisi dogum yapmis. ilk ben derken bizim onumuze gecenler oldu. allahdan ben 38 oldum doktor sabah aksam bekle dedi insallah sizde 36-38 bi olun da hayirlisi ile valla sizler icin dua ediyorum darisi sizlerin basinaa.
allah hepimize yardimci olur insallah
cnm benim
artık normal diyor dr lar sancılar için
gerçi bende tık yok ama
benim bebişim yan duruyor hala
nisan 1 de kontrolum var sezeryan için gün belirleyeceğiz
erken gelmesinden ben de korkuyorum ama
sezeryanı zaten erken yapıyorlar normal doğuma göre
sağlıkla şu ayı da atlattık mı kavuşucaz inşallah meleklerimize...