Nisan 2025 Aşılama yaptıracaklar toplaşalım 🥰

Kızlar bende aranıza yeni katidim 5 gündür gonal f kullanıyorum yarın yumurta takibi yapılacak doktor aşılama yapicaz dedi süreç nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum

Ne güzel darısı benim başıma çünkü hiç bi yerde çatlatma iğnesi bulamıyoruz bulamazsak aşılama iptal edilir büyük ihtimalle

Merhaba ben ilk aşılamamı oldum çatlatma iğnesini doktorum gerek duymadı test yaptım silik çizgi var adetime 4 gün var çıkan sonuc gercekmi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_1164.webp
    IMG_1164.webp
    94 KB · Görüntüleme: 30
Ne güzel darısı benim başıma çünkü hiç bi yerde çatlatma iğnesi bulamıyoruz bulamazsak aşılama iptal edilir büyük ihtimalle
İçirecekle bende bulamamıştım gonapeptyl aldım onun yerine aşılamanız iptal edilmez muadilini sorun doktorunuza bulamıyorum deyin

Merhaba ben ilk aşılamamı oldum çatlatma iğnesini doktorum gerek duymadı test yaptım silik çizgi var adetime 4 gün var çıkan sonuc gercekmi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
Canım çizgiyi görüyorum bende. İnşallah vardır. Testlerini tekrar et koyulaşmaya bak regli günün geçerse kan ver

Adet tarihinde direk kan testi ver canım, ben her gün test yaptım nerdeyse, giderek soluklaştı ikinci çizgi, bugün 11.gün aşılamadan adetimin 2.günü kan testi yaptırdım değer düşük ama pozitif çıktı, testler yalan yani, inşallah vardır ama 🙏

Yaptırdım canım, 29, 52 çıktı değer, pozitif ama doktor biraz düşük pazartesi tekrar gel yükselmeye bakalım ona göre kesin konuşucam dedi,
Hayırlı olsun canımmmm inşallah sağlıkla artar. Bende aynı stresi yaşıyorum. Doktorum iki günde bir artışa bakalım 1000/1500 arası bir değer olunca keseyi görürüz sağlıklıysa demişti. Dikkat et şu an 530 pazartesiye 1000 i geçer diye düşünüyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhh 🥹🥹🤍

Hayırlı olsun canımmmm inşallah sağlıkla artar. Bende aynı stresi yaşıyorum. Doktorum iki günde bir artışa bakalım 1000/1500 arası bir değer olunca keseyi görürüz sağlıklıysa demişti. Dikkat et şu an 530 pazartesiye 1000 i geçer diye düşünüyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhh 🥹🥹🤍
İnşallah canım inşallah, Allah yüzümüzü güldürmeye devam etsin inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza🥰🥰🥰
Şu an 530 ise pazartesi bence geçer 1000 i ya, hatta yarın 1000 olır pzt daha yüksek inşallah ❤️

Adet tarihinde direk kan testi ver canım, ben her gün test yaptım nerdeyse, giderek soluklaştı ikinci çizgi, bugün 11.gün aşılamadan adetimin 2.günü kan testi yaptırdım değer düşük ama pozitif çıktı, testler yalan yani, inşallah vardır ama 🙏
Çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese saglıklı saatli eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim

Kızlar selam bende büyük ihtimal pazartesiçatlatma iğnesi vurulcam çarsamba günü aşılama yapılcak önceden 2 kez kimyasal gebelik geçirdim aşılamadan sonra ilaç veya iğne birşey veriliyor mu tutunması için?

Hadi hayırlısı bakalım, benim de adetim bitti, klomen ve estrafem e başladım, çarşamba günü kontrole gidicem, ona göre gün vericek aşılama için
Canım estrofem e ne zaman başladın ve ne zamana kadar içecekmişsin? Rahim inceliğin mi var ondan mı verdi estrofem?

Canım estrofem e ne zaman başladın ve ne zamana kadar içecekmişsin? Rahim inceliğin mi var ondan mı verdi estrofem?
Aşılamayı ilk denemeye başladığımız günden beri kullanıyorum, rahmim normal ama doktor kalın kalsın ki aşılama sonrası bebek rahat tutunsun istedi, bebeğin kalp atışını duyana kadar devam

Kızlar selam bende büyük ihtimal pazartesiçatlatma iğnesi vurulcam çarsamba günü aşılama yapılcak önceden 2 kez kimyasal gebelik geçirdim aşılamadan sonra ilaç veya iğne birşey veriliyor mu tutunması için?
Estrofem ve coraspin kullanıyorum ben, ben de 1 kere geçirdim kimyasal gebelik, sonrasında doktor tekrar hamile kalırsan kan sulandırıcı iğne kullanıcaz dedi,

Aşılamayı ilk denemeye başladığımız günden beri kullanıyorum, rahmim normal ama doktor kalın kalsın ki aşılama sonrası bebek rahat tutunsun istedi, bebeğin kalp atışını duyana kadar devam
Ben de iki gün önce doktora gittim 15-16-18 mm yumurtam vardı. Bu sabah çatlatma iğnemi yaptım. Fakat rahimim ince 5,7 mm😔doktor estofem iç dedi bir yandan yumurtlamayı baskılar dedi bir yandan çatlatma iğnesini etkilemez dedi kafam karıştı yumurtlayamam diye

Back
X