Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 nisan benim de transfer günüm ben test yapmadım kendimi tutuyorum üzülmemek adına test gününü beklemekte fayda varMerhaba kızlar bende 27 Nisan carsamba günü transfer oldum 6.gundeyim 10 Mayıs test günüm kendimi tutamıyorum test yapmamak için siz neler yapıyorsunuz![]()
Bir gün arayla transfer olmuşuz ne güzel26 nisan benim de transfer günüm ben test yapmadım kendimi tutuyorum üzülmemek adına test gününü beklemekte fayda var
Benim 3. Denemem dün akşam en yakın arkadaşımın hamile olduğunu duydum inşallah birlikte geçiririz bu dönemi diye dua ettik Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBir gün arayla transfer olmuşuz ne güzelİnsAllah bekleyebilirim bende uzun zaman bekleyince insan daha fazla sabredemiyor maalesef
Bende 6senedir çabalıyorum amin insAllahBenim 3. Denemem dün akşam en yakın arkadaşımın hamile olduğunu duydum inşallah birlikte geçiririz bu dönemi diye dua ettik Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canım Allah yardımcımız olsunBende 6senedir çabalıyorum amin insAllah
Bende cok endiseliyim bu ikinci denemem ama en ufak bir sey hissedemiyorum sanki hic transfer olmadim gibi8 mayıs pazar da benim test günüm çok endişeliyim
His olarak bende de bir şey yok aslında bir şey hissetmeye de gerek yok herkeste süreç aynı şekilde ilerlemiyor. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimiz olumlu sonuç alırızBende cok endiseliyim bu ikinci denemem ama en ufak bir sey hissedemiyorum sanki hic transfer olmadim gibi
Insallah guzel sonuclar alirizHis olarak bende de bir şey yok aslında bir şey hissetmeye de gerek yok herkeste süreç aynı şekilde ilerlemiyor. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.Memnun musunuz doktorunuzdan ve merkezinden.Tavsiyeniz nedir acabaAmin insallah canim.
Ilk tup bebek denemeniz. Esim kaynakli morfoloji bozuklugu vardi.
Doktorum Gokalp Oner. Kayseri`de transferim oldu
Allah razi olsun canim. Amin insallah..Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.Memnun musunuz doktorunuzdan ve merkezinden.Tavsiyeniz nedir acaba
Benim doktorum da sizinki gibi tek doktor ve çok yoğun tedavileri de benziyor bende coraspin ve oksapar kullanıyorum günde 6 tane estrofem 3 duphaston 3 progestan prednol imom içiyorum inşallah midemize bir şey olmazAllah razi olsun canim. Amin insallah..
Canim memnun sayilirim. Her hastanede oldugu gibi bu hastanede de hamile kalan da var olumsuz sonuc alanda var.
Doktor merkezde tek tup bebek doktoru olarak calistigi icin cok cok yogun. Yumurta toplamaymis, histereskopiymis, laparaskopiymis, transfermis, normal kontroller, hamileleri muayene falan hepsini tek doktor olarak kendi yaptigindan oyle uzun uzadigiya soru sorup cevap alamiyorsun. Muayenenin ardindan hemen baska bir hastaya gidiyor. Oturup kisa da olsa sohbet edemiyorsun. Mesela opu mu yapti hemen ardindan bir muayene aliyor daha sonra tekrar baska bir ameliyata giriyor. Diger muayene icin bekleyenlerin saatlerce bekledigi oluyor. Genelde yardimcilari falan ilaclarin nasil kullanilacagini falan anlatiyor.
Yeni acilan bir hastane. Yeni teknolojik cihazlar var diye tercih ettik bu hastaneyi. Fakat bunlar hep vesile. Rabbim Ol demedikten sonra hepsi bos.
Bir de diger doktorlara gore daha cok ilac veriyor. Doz olarak da ilac olarak da. Ornegin coraspirin bir kan sulandirici hap hem onu yaziyor hem oksapar kan sulandirici igne kullanmamizi istiyor. Hem climara bant yaziyor hem estrofem kullanmamizi istiyor. Yanlis bilmiyorsam birbirlerinin muadilleriymis bunlarda.
Benim tup bebek surecim suan Allahin izniyle olumlu. Idrar testinde pozitifi gordum. Yarinda hastaneye gidip kan testi vericem. Hayirlisi diyelim. Rabbim isteyen herkese saglikla hayirla versin insallah.
Aynen canin midemiz tabiri caizse ilac coplugune dondu. Bu donem gecici bir surec diyip kendimi avutuyorum.Benim doktorum da sizinki gibi tek doktor ve çok yoğun tedavileri de benziyor bende coraspin ve oksapar kullanıyorum günde 6 tane estrofem 3 duphaston 3 progestan prednol imom içiyorum inşallah midemize bir şey olmaz
Tabi ki canım sonuç kişiye göre değişiyor illaki dediğin gibi Allah ol dedikten sonra diğerleri sadece vesile.Ama ilaç olayı bana da farklı illa ki bir bildiği vardır.Benim gittiğim doktor da neyi niye yaptığımızı anlatmıyor pek açıklamıyor o yüzden hep kafamda soru işareti kalıyor elbette yoğunluk sıkıntı oluyor da yine de insan doktorun kendisini aydınlatmasını istiyor.Allah razi olsun canim. Amin insallah..
Canim memnun sayilirim. Her hastanede oldugu gibi bu hastanede de hamile kalan da var olumsuz sonuc alanda var.
Doktor merkezde tek tup bebek doktoru olarak calistigi icin cok cok yogun. Yumurta toplamaymis, histereskopiymis, laparaskopiymis, transfermis, normal kontroller, hamileleri muayene falan hepsini tek doktor olarak kendi yaptigindan oyle uzun uzadigiya soru sorup cevap alamiyorsun. Muayenenin ardindan hemen baska bir hastaya gidiyor. Oturup kisa da olsa sohbet edemiyorsun. Mesela opu mu yapti hemen ardindan bir muayene aliyor daha sonra tekrar baska bir ameliyata giriyor. Diger muayene icin bekleyenlerin saatlerce bekledigi oluyor. Genelde yardimcilari falan ilaclarin nasil kullanilacagini falan anlatiyor.
Yeni acilan bir hastane. Yeni teknolojik cihazlar var diye tercih ettik bu hastaneyi. Fakat bunlar hep vesile. Rabbim Ol demedikten sonra hepsi bos.
Bir de diger doktorlara gore daha cok ilac veriyor. Doz olarak da ilac olarak da. Ornegin coraspirin bir kan sulandirici hap hem onu yaziyor hem oksapar kan sulandirici igne kullanmamizi istiyor. Hem climara bant yaziyor hem estrofem kullanmamizi istiyor. Yanlis bilmiyorsam birbirlerinin muadilleriymis bunlarda.
Benim tup bebek surecim suan Allahin izniyle olumlu. Idrar testinde pozitifi gordum. Yarinda hastaneye gidip kan testi vericem. Hayirlisi diyelim. Rabbim isteyen herkese saglikla hayirla versin insallah.
Bu arada siz ne kadar ücret ödediniz hastaneye?Allah razi olsun canim. Amin insallah..
Amin.. Benim de 4 günüm kaldı heyecanla bekliyorum. Test hiç yapmadım günü bekliyorum. İş yapmaya başladın mı yoksa yatışta mısın :)Slm. 25 nisanda dondurulmuş blast transferi oldum. 7,8,ve 9 yani bugünde evde test yaptım. 3 günde açıktan koyuya gidiyor renk. Yarın kan testimle herşeyi öğrenmiş olucaz. İnş da hepimizin için herşey çok güzel olur
Sadece hastaneye 12.000 tl odedik. Ilaclarla, embriyo dondurmalarla toplam 20.000`i buldu masrafimiz.Bu arada siz ne kadar ücret ödediniz hastaneye?