• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Merhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok

Eklentiler

• 4208B727-558B-4A81-BE5F-3C364EED480A.webp
    4208B727-558B-4A81-BE5F-3C364EED480A.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 42
Ben de sadece hastaneye 13.500 ödedim dondurma ilaç ücretiyle 20 bini rahat geçti benim de
Allah maddi ve manevi emeklerimizi bosa cikarmasi insallah. Zor bir surec. Allah dostuma dusmanima dahi bu surecte yardim etsin bu konuda. Gercekten yasayan anlamaz bizim cektiklerimizi. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Benim de 11. Gün de kanım 7.8 çıktı bugün 13. Günüm 23.6 çıktı sizce nasıl 3. Gün embriyosu taze transfer

Merhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok
Erken gebelik testi değil bu kaset testlerde değerin yüksek opmaso gerek o yüzden bu kadar koyu çıkamaz diye tahmin ediyorum umarım hamilesinizdir

Amin.. Benim de 4 günüm kaldı heyecanla bekliyorum. Test hiç yapmadım günü bekliyorum. İş yapmaya başladın mı yoksa yatışta mısın :)
Canım hiç iş yapmadım bi iki tabak koyup kaldırmışımdır. 8 ve 9 cu gün yürüyüş yaptım. Bugünde test sonucumu öğrendim hamileyim ve inş güzel değerlerim devam eder hepimiz çok çok güzel sonuçlar alırız

Canım hiç iş yapmadım bi iki tabak koyup kaldırmışımdır. 8 ve 9 cu gün yürüyüş yaptım. Bugünde test sonucumu öğrendim hamileyim ve inş güzel değerlerim devam eder hepimiz çok çok güzel sonuçlar alırız
Tebrikler 🎊 hayırlı olsun 🧿 amiin..

Merhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum
Ben 7,8,9. Günde yaptım. Öyle silik şekilde çıktı. Şimdide betahcg 1700 lerde hamileyim inş. Seninde öyledir umarımm hayırlı haberlerin olsun

Kızlar merhaba, bana 5. Gün embriyosu 6aa kalite tek embriyo transferi yapıldı. 02 mayısta transfer oldu test günüm 13 Mayıs. Bu süreç beklemek çok zor geliyor. İlk üç gün kasıkta batma oluyordu. Bugün belimde ve göğüslerimde hafif ağrı var sadece. Dün ve bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım boş çıktı. Sizde hangi belirtiler oldu ne zaman öğrendiniz?

Iyi aksamlar transferimin 6. Günü bugun az once iki kez pembe akıntı oldu aynisi 2 gün oncede cok az bir sekilde 1 kez olmustu acaba hormon değerlerim de bir sıkıntı mi var ya da yerleşme belirtisi mi?

Iyi aksamlar transferimin 6. Günü bugun az once iki kez pembe akıntı oldu aynisi 2 gün oncede cok az bir sekilde 1 kez olmustu acaba hormon değerlerim de bir sıkıntı mi var ya da yerleşme belirtisi mi?
Canım bende de aynı şekilde başladı.çok ayakta kalma yoksa devamı gelebilir.bayramda nezaman dışarı çıksam lekelenmem oluyordu yatınca kesiliyor

Kaçıncı gün 1700 çıktı acaba 😍😍 bugün 9. Günde 261 çıktı benim
10. Gün de. 5. Gün embriyosuydu. Benle aynı anda transfer olan başka birinin 4binlerde mesela. Doktorum bu rakamada harika dedi. Hatta biz çok dah düşük bi rakam bekliyoduk şaşırdık zamanla yükselicekmiş. Doktorumuz takibini yapıcak

10. Gün de. 5. Gün embriyosuydu. Benle aynı anda transfer olan başka birinin 4binlerde mesela. Doktorum bu rakamada harika dedi. Hatta biz çok dah düşük bi rakam bekliyoduk şaşırdık zamanla yükselicekmiş. Doktorumuz takibini yapıcak
Canim merhaba,benim gibi degeri yuksek cikan birilerini ariyorum da buldum sanirim,hayirli olsun sağlikli bir sekilde devam eder ve kucagina alirsin.tek embriyo muydu sizin?şu an nasil devam ediyor sureciniz?kacinci haftadasiniz?belirtileriniz nasil?benim de 13.gun de dondurulmus tek 5.gun emb.5725 ile basladim.

Benim bugün 9.gunum idrarda silik çıktığı için kan testi yaptırdım 7.2 çıktı 5.gun embriyosu sizce artar mı olmadı gibi hissediyorum çok düşük geldi 😔

Benimde çok iyi her testte olumluyum valla hiç bir sorununuzda yoktu zaten yaşımızda çok genç Masallah. Sizedee hayırlı olsun 😇

Back
X