Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sadece hastaneye 13.500 ödedim dondurma ilaç ücretiyle 20 bini rahat geçti benim deSadece hastaneye 12.000 tl odedik. Ilaclarla, embriyo dondurmalarla toplam 20.000`i buldu masrafimiz.
Siz ne kadar odediniz?
Allah maddi ve manevi emeklerimizi bosa cikarmasi insallah. Zor bir surec. Allah dostuma dusmanima dahi bu surecte yardim etsin bu konuda. Gercekten yasayan anlamaz bizim cektiklerimizi. Allah hepimizin yardimcisi olsunBen de sadece hastaneye 13.500 ödedim dondurma ilaç ücretiyle 20 bini rahat geçti benim de
Amin inşallah çok güzel söylemişsinAllah maddi ve manevi emeklerimizi bosa cikarmasi insallah. Zor bir surec. Allah dostuma dusmanima dahi bu surecte yardim etsin bu konuda. Gercekten yasayan anlamaz bizim cektiklerimizi. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Benim test günüm pazar ben de hiç test yapmadım çok heyecanlıyımAmin.. Benim de 4 günüm kaldı heyecanla bekliyorum. Test hiç yapmadım günü bekliyorum. İş yapmaya başladın mı yoksa yatışta mısın :)
Erken gebelik testi değil bu kaset testlerde değerin yüksek opmaso gerek o yüzden bu kadar koyu çıkamaz diye tahmin ediyorum umarım hamilesinizdirMerhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok
Önceki tüp bebekte 4 gün sonra olmuştum bdneBugün test sonucum negatif çıktı ilaçlari bıraktım adet olmayı bekliyecem artık ikinci transfer için ilaçları birakinca kaç günde adet oldunuz kızlar
Canım hiç iş yapmadım bi iki tabak koyup kaldırmışımdır. 8 ve 9 cu gün yürüyüş yaptım. Bugünde test sonucumu öğrendim hamileyim ve inş güzel değerlerim devam eder hepimiz çok çok güzel sonuçlar alırızAmin.. Benim de 4 günüm kaldı heyecanla bekliyorum. Test hiç yapmadım günü bekliyorum. İş yapmaya başladın mı yoksa yatışta mısın :)
TebriklerCanım hiç iş yapmadım bi iki tabak koyup kaldırmışımdır. 8 ve 9 cu gün yürüyüş yaptım. Bugünde test sonucumu öğrendim hamileyim ve inş güzel değerlerim devam eder hepimiz çok çok güzel sonuçlar alırız
Ben 7,8,9. Günde yaptım. Öyle silik şekilde çıktı. Şimdide betahcg 1700 lerde hamileyim inş. Seninde öyledir umarımm hayırlı haberlerin olsunMerhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum
Canım bende de aynı şekilde başladı.çok ayakta kalma yoksa devamı gelebilir.bayramda nezaman dışarı çıksam lekelenmem oluyordu yatınca kesiliyorIyi aksamlar transferimin 6. Günü bugun az once iki kez pembe akıntı oldu aynisi 2 gün oncede cok az bir sekilde 1 kez olmustu acaba hormon değerlerim de bir sıkıntı mi var ya da yerleşme belirtisi mi?
Canım bende de aynı şekilde başladı.çok ayakta kalma yoksa devamı gelebilir.bayramda nezaman dışarı çıksam lekelenmem oluyordu yatınca kesiliyor
Bende sadece peçete ile silince oluyor şimdilik sabah yürüyüşe cikmayi düşünüyordum en iyi risk almamak galiba test gününe kadar
Kaçıncı gün 1700 çıktı acabaBen 7,8,9. Günde yaptım. Öyle silik şekilde çıktı. Şimdide betahcg 1700 lerde hamileyim inş. Seninde öyledir umarımm hayırlı haberlerin olsun
10. Gün de. 5. Gün embriyosuydu. Benle aynı anda transfer olan başka birinin 4binlerde mesela. Doktorum bu rakamada harika dedi. Hatta biz çok dah düşük bi rakam bekliyoduk şaşırdık zamanla yükselicekmiş. Doktorumuz takibini yapıcakKaçıncı gün 1700 çıktı acababugün 9. Günde 261 çıktı benim
Canim merhaba,benim gibi degeri yuksek cikan birilerini ariyorum da buldum sanirim,hayirli olsun sağlikli bir sekilde devam eder ve kucagina alirsin.tek embriyo muydu sizin?şu an nasil devam ediyor sureciniz?kacinci haftadasiniz?belirtileriniz nasil?benim de 13.gun de dondurulmus tek 5.gun emb.5725 ile basladim.10. Gün de. 5. Gün embriyosuydu. Benle aynı anda transfer olan başka birinin 4binlerde mesela. Doktorum bu rakamada harika dedi. Hatta biz çok dah düşük bi rakam bekliyoduk şaşırdık zamanla yükselicekmiş. Doktorumuz takibini yapıcak
Benimde çok iyi her testte olumluyum valla hiç bir sorununuzda yoktu zaten yaşımızda çok genç Masallah. Sizedee hayırlı olsun10. Gün de. 5. Gün embriyosuydu. Benle aynı anda transfer olan başka birinin 4binlerde mesela. Doktorum bu rakamada harika dedi. Hatta biz çok dah düşük bi rakam bekliyoduk şaşırdık zamanla yükselicekmiş. Doktorumuz takibini yapıcak