• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Arkadaşlar sizde nasıl belirtiler var şuan ve kaçıncı gündesiniz? Bende hiç belirti yok karnımdaki şişlikte indi çok umutlu değilim 😕

Arkadaşlar sizde nasıl belirtiler var şuan ve kaçıncı gündesiniz? Bende hiç belirti yok karnımdaki şişlikte indi çok umutlu değilim 😕
Benim 6. Gün. Belirti aramadım, iğne ağrılarım yetiyor zaten. Kendini strese sokmak yerine tadını çıkarsan daha güzel vakit geçer. Üzüleceksek zaten günü geldiğinde bu acıyı yaşayacağız.

Benim sadece göğüslerim şiş ve bugun akintimda pembe cizgi seklinde kan vardi azıcık ama lekelenme icinde erken sanki 4. Gün

Benim 6. Gün. Belirti aramadım, iğne ağrılarım yetiyor zaten. Kendini strese sokmak yerine tadını çıkarsan daha güzel vakit geçer. Üzüleceksek zaten günü geldiğinde bu acıyı yaşayacağız.
Doğru söylüyorsun insan ister bi düşünüyor şuan transfer olmamış gibi hissediyorum çok tuhaf. Siz test gününü bekleyecekmisiniz?

Doğru söylüyorsun insan ister bi düşünüyor şuan transfer olmamış gibi hissediyorum çok tuhaf. Siz test gününü bekleyecekmisiniz?
Evet beklicem inşallah. Kaset test vs de yapmak istemiyorum. Günü geldiğinde acım varsa yaşarım. Pozitif olursa da mutlulukla dolarım. 😊

Back
X