Amin insallah canim.Sağlıkla devam etsin inşallah canım kaçinci denemeniz bir sorun varmıydı doktorunuz kimdi
Ilk tup bebek denemeniz. Esim kaynakli morfoloji bozuklugu vardi.
Doktorum Gokalp Oner. Kayseri`de transferim oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah canim.Sağlıkla devam etsin inşallah canım kaçinci denemeniz bir sorun varmıydı doktorunuz kimdi
Ben sadece işlem ücreti olarak 6.500 tl odedimKızlar ikinci kez dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar fiyat olarak ne ödediniz
Dimi ama,Ağzin bal yesin canim yaYok yerleşme kanaması gelmeden tutan da çok canım illa olcak diye bişey yok
Takip edıyrıom o doktoru başarili bayaAmin insallah canim.
Ilk tup bebek denemeniz. Esim kaynakli morfoloji bozuklugu vardi.
Doktorum Gokalp Oner. Kayseri`de transferim oldu
İnşallah tutar canjm senindeDimi ama,Ağzin bal yesin canim ya![]()
Benim 6. Gün. Belirti aramadım, iğne ağrılarım yetiyor zaten. Kendini strese sokmak yerine tadını çıkarsan daha güzel vakit geçer. Üzüleceksek zaten günü geldiğinde bu acıyı yaşayacağız.Arkadaşlar sizde nasıl belirtiler var şuan ve kaçıncı gündesiniz? Bende hiç belirti yok karnımdaki şişlikte indi çok umutlu değilim![]()
Bir hafta sonra yapayım inşallahEn erken 10.gün yapılır canım ama erken yapıp kendini strese sokma gününü bekle bnce ben erken yaptım üzüldüm
İlla öyle bir şey olacak diye bir şey yok kendinizi ona şartlamayın ben kızıma hamile kaldığımda hiç lekenmem olmadıArkadaslar merhaba, tutmasinin belirtileri arasinda kahve akinti gelmesi mi en onemli belirti?
Fitil yapıyorsanız lutinus o da yapar tahriş ediyor aparat bende de olduBenim sadece göğüslerim şiş ve bugun akintimda pembe cizgi seklinde kan vardi azıcık ama lekelenme icinde erken sanki 4. Gün
Kan testi 12. Gün transfer günü 0 kabul edin dedi bana doktorÜçüncü gün embriyosu en erken test ne zaman yapılır 29 Nisan'da transfer oldum
Sadece progestan fitil kullanıyorum aparatsiz bir şekilde fitilden 7 saat sonraydi olumsuz bir durum olmasındaFitil yapıyorsanız lutinus o da yapar tahriş ediyor aparat bende de oldu
Korkmayın olmaz fitil de tahriş eder bende de oldu doktor normal dedi fitile devam dediSadece progestan fitil kullanıyorum aparatsiz bir şekilde fitilden 7 saat sonraydi olumsuz bir durum olmasında
Sizin test günü ne zaman? Bende cuma oldum transfer. 11 mayıa test günüBenim sadece göğüslerim şiş ve bugun akintimda pembe cizgi seklinde kan vardi azıcık ama lekelenme icinde erken sanki 4. Gün
Evet beklicem inşallah. Kaset test vs de yapmak istemiyorum. Günü geldiğinde acım varsa yaşarım. Pozitif olursa da mutlulukla dolarım.Benim 6. Gün. Belirti aramadım, iğne ağrılarım yetiyor zaten. Kendini strese sokmak yerine tadını çıkarsan daha güzel vakit geçer. Üzüleceksek zaten günü geldiğinde bu acıyı yaşayacağız.
Doğru söylüyorsun insan ister bi düşünüyor şuan transfer olmamış gibi hissediyorum çok tuhaf. Siz test gününü bekleyecekmisiniz?
Haklisiniz,kişiden kişiye göre değişir sonuctaİlla öyle bir şey olacak diye bir şey yok kendinizi ona şartlamayın ben kızıma hamile kaldığımda hiç lekenmem olmadı
Ben de cuma oldum 5 gun embriyosu 9 mayis test günümSizin test günü ne zaman? Bende cuma oldum transfer. 11 mayıa test günü![]()
8 mayıs pazar da benim test günüm çok endişeliyimBen de cuma oldum 5 gun embriyosu 9 mayis test günüm