• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Bugün benim 6. Günümde ama muhtesem bir sekilde gecmeyen bel agrim var bu kadar net surekli bir agri degildi hic gecmeden duruyor o agri kasiklarim ara ara tekrarlayan sancilar var ama gogus hassasiyetim vardi gecti gitti cok hafif kaldi evet belki hepsi ilaclardan kaynakli ama ben biraz sıkıntı yaptım gün yaklastıkca sonucu sabrsizlikla bekliyorum evet ama bi okadarda sonuctan korkuyorum sizinde boyle oldumu hic
Bende test günümden çok korkuyorum

Bana kalırsa 2-3 gün dilenip normal hayatıma geri döneceğim de annem ve eşim yasak getirdi (daha önce 1.5 aylıkken düşük yaptığım için) evde sürekli uzanıyorum ara da WC ve 5-10 dakika ev içi yürüyüş onun dışında ye iç yat 😊 yürümekten bir zarar geleceğini düşünmüyorum ama soguk almamaya dikkat etmelisin belki oturduğun yerden soğuğu çekmşştir vücudun iyi düşünelim 😊
En güzelini yapıyorsunuz ben çıktım aman bir şey oldu diye korku sardı beni. Benim de eşim çıktık diye bir sürü kızdı bana. Yalnız ben hastanenin dediğini yaptım bana kesinlikle evde sürekli uzanmanızı yatmanızı istemiyoruz diye sıkı sıkı tembihte bulundular. Bundan öncekinde iğnelere gitmek dışında hep yatıp uzandım kimyasal oldu. Yer dediğim toprak güneşlik alandı.şalımın üstüne en fazla 10-15 dk oturdum. Bu gün kasıklarım hepsi yaraymış gibi hissediyorum.

Kizlar belki yardimci olur size bende yasadiklarimi anlatayım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer olduğum gün en fazla 15 dk uzandım sonra eve geldim yemek lavabo harici ilk 3 gün kalkmadim. Sonra yemek yapmaya bulaşık yıkamaya başladım fakat ev falan supurmedim, duşu da ılık su ile aldım. Benim transferin 3. Günü başlayan regl sancılarım oldu, eyvah dedim kesin tutmadı ben test gününü görme heyecanını bile yasayamadan hastalanicam kesin dedim.Ama resmenher ay yaşadığım ağrıların aynısıydi. Ağrılarım devam ederken kahverengi akıntılar da eşlik etmeye başlayınca ben korktum ve 7. Günü kan verdim veeee pozitif 😍 hâlâ kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Dert etmeyin regl sancıları olması tutmadığı anlamına gelmiyor her zaman.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.🤲 Ben de ağır iş yapmıyorum ama bu gün dışarı çıktım toprak alanda 10 15 dk oturdum. Güneşte 5 dk yürüdüm. Yanlış bir şey mi yaptım acaba? Bu günden beridir kasıklarım yaraymış gibi sancım var. Adet olcam korkusu var. Sabah da sağ tarafımda batmaya başladı sancıya döndü. 4. Günüm. Adet olcam diye korkuyorm

İnsallah bunlar tutundugu icindir yoksa gercekten bos yere umut baglamaktan yoruldum yinede takdir ilahi herseyi bona bagliyorum artik adet belirtileriyle benziyormus diyorlar bazen ama biz buna cok takilmayalim bence ilac kullaniyoruz sonucta normal gebelik yasamiyoruz malesef oyuzden biz bir tık daha geriliyoruz tedirgin oluyoruz boyle olumca 🤷
Bende de sancı kasık ağrısı var adet olcam diye korkuyorm. Yanlış bir hareket mi yaptım neden böyle sancım var diye şimdi kendimi sorguluyorum kızıyorum

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.🤲 Ben de ağır iş yapmıyorum ama bu gün dışarı çıktım toprak alanda 10 15 dk oturdum. Güneşte 5 dk yürüdüm. Yanlış bir şey mi yaptım acaba? Bu günden beridir kasıklarım yaraymış gibi sancım var. Adet olcam korkusu var. Sabah da sağ tarafımda batmaya başladı sancıya döndü. 4. Günüm. Adet olcam diye korkuyorm
Yok hayır biraz yürüdün gezdin diye hiçbir şey olmaz ama bunları kendine dert eder her an bişey olacak korkusuyla kendini strese sokarsan o zaman iyi olmaz işte. Testi görene kadar negatif olacağını düşünme. İnanmazdim ama yaşayınca tutunma belirtileriyle regl sancilarinin birebir aynı olduğunu gördüm. Bende çok korkmuştum o kadar sancı çektim ki kesindi yani kafamda bitirmistim ben. Ama pozitifi gördüm. Kalp atislarini bile duydum düşün hâlâ ara ara regl sancım oluyor. Ha birde ben motorsikletle eşimle 2 günde bir iğne vurulmaya gittim, hafif motor çukura girse endişelendim ama tutunacak olan tutuyor valla , gezmeyle falan bişey olmaz merak etme

Yok hayır biraz yürüdün gezdin diye hiçbir şey olmaz ama bunları kendine dert eder her an bişey olacak korkusuyla kendini strese sokarsan o zaman iyi olmaz işte. Testi görene kadar negatif olacağını düşünme. İnanmazdim ama yaşayınca tutunma belirtileriyle regl sancilarinin birebir aynı olduğunu gördüm. Bende çok korkmuştum o kadar sancı çektim ki kesindi yani kafamda bitirmistim ben. Ama pozitifi gördüm. Kalp atislarini bile duydum düşün hâlâ ara ara regl sancım oluyor. Ha birde ben motorsikletle eşimle 2 günde bir iğne vurulmaya gittim, hafif motor çukura girse endişelendim ama tutunacak olan tutuyor valla , gezmeyle falan bişey olmaz merak etme
Cidden içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim, inşallah kötü bir şey olmamıştır. Düne kadar çok rahattım hiç ağrım sızım yoktu. Ama bu gün bunlar olunca baya korktum. Aynen ya arabadaayken bir çukura girsek bir tümsekten geçsek bir şey olcak diye benim de ödüm kopuyor. Siz bana umut oldunuz maşallah. İnşallah benimki de sımsıkı tutunur🤲 bende de adet olacakmışım gibi sancım var ikide bir kontrol ediyorum acaba kanama mı başladı diye. Çok çok dualaşalım inşallah.🤲 Bebişleirmiz sımsıkı tutunsunlar bize💐❣️🥰

Herkese merhabalar 18 Nisan'da 5. Gün embrıyosuyla doktorum 2 tane yerlestırdi . Cok basarılı bi ıslandı dedi . 5gun rapor aldım evde yattım ama ev ıslerımı kendım yaptım yemegım camasırkm vs. Ara ara karnımda agrı ve kasıklarımda agrı hissedıyorum. Asırı yemek yıyesım var asla doymuyorum sırt agrım oldukca fazla birde karnım ve goguslerım fena sistıler uclarıda cok hassas ama sanırım hem gunde kullandıgım 3 tane progesteron ve 3 günde bir vuruldugum yıne pregestron ıgnesınden oldugunu dusunuyorum .. ve cok merak ediyorum acaba tuttumu .. bu arada ıslem sırasında doktorum dedıkı ekrana baksana canım ıslemı yapıyorum bende ıcerdemısınız dedim o kadar basıt bır ıslem sakın korkmayın sakınnn .. 10 gun sonra test dediler 5 si gitti kaldı 5 ama kan versem vılar mı sımdı diye de seytan benı sürüyor napcagımı bılemıyorum 🥺

Belirtilerin çoğunu ilk denememde yaşadım ve hamileliğe yordum. Ama tutmadı düşüşüm fena oldu. Çok üzüldüm. Oysaki hepsi ilaçların yanetkisiymiş 😔 2 mayıs test günüm. Bu defa kaptırmıyorum kendimi.

Bende de sancı kasık ağrısı var adet olcam diye korkuyorm. Yanlış bir hareket mi yaptım neden böyle sancım var diye şimdi kendimi sorguluyorum kızıyorum
Yanlış hareket veya soğuk degil bir suredir bu kadar hareket etmedin bugun biraz degisik oldugu icin karnin kasiliyor olabilir ama olagan seyler moral bozma

Belirtilerin çoğunu ilk denememde yaşadım ve hamileliğe yordum. Ama tutmadı düşüşüm fena oldu. Çok üzüldüm. Oysaki hepsi ilaçların yanetkisiymiş 😔 2 mayıs test günüm. Bu defa kaptırmıyorum kendimi.
Çok fazla paranoya yapmaya basliyor insan gun gectikce Rabbim umudumuzu kırmasın 😓

Yanlış hareket veya soğuk degil bir suredir bu kadar hareket etmedin bugun biraz degisik oldugu icin karnin kasiliyor olabilir ama olagan seyler moral bozma
İnşallah ondandır Arveda. Dün akşamdan beridir ben ve eşim acaba bir şey mi oldu diye çok üzgünüz. Çocuga zarar mı verdim diye vicdanen kendimi kötü hissediyorum. Ama yanlış hiçbir hareket yapmadım gayet dikkat ettim. Dediğiniz şeylerden ötürüdür inşallah.🤲 İçimi rahatlattın teşekkür ederim. Kaldı 5 gün. Çok sabırsızım. Senin test günün ne zaman

Herkese merhabalar 18 Nisan'da 5. Gün embrıyosuyla doktorum 2 tane yerlestırdi . Cok basarılı bi ıslandı dedi . 5gun rapor aldım evde yattım ama ev ıslerımı kendım yaptım yemegım camasırkm vs. Ara ara karnımda agrı ve kasıklarımda agrı hissedıyorum. Asırı yemek yıyesım var asla doymuyorum sırt agrım oldukca fazla birde karnım ve goguslerım fena sistıler uclarıda cok hassas ama sanırım hem gunde kullandıgım 3 tane progesteron ve 3 günde bir vuruldugum yıne pregestron ıgnesınden oldugunu dusunuyorum .. ve cok merak ediyorum acaba tuttumu .. bu arada ıslem sırasında doktorum dedıkı ekrana baksana canım ıslemı yapıyorum bende ıcerdemısınız dedim o kadar basıt bır ıslem sakın korkmayın sakınnn .. 10 gun sonra test dediler 5 si gitti kaldı 5 ama kan versem vılar mı sımdı diye de seytan benı sürüyor napcagımı bılemıyorum 🥺
Canim hayırlı olsun test gununu bekle her ihtimale karsi zaten kanda bile 6 ve 7. Gunlerden itibaren salgilanmaya başlıyormus ciksa bile degerin dusuk cikar tekrar tekrar gidip ugrasma gunun en garanti olani bence

İnşallah ondandır Arveda. Dün akşamdan beridir ben ve eşim acaba bir şey mi oldu diye çok üzgünüz. Çocuga zarar mı verdim diye vicdanen kendimi kötü hissediyorum. Ama yanlış hiçbir hareket yapmadım gayet dikkat ettim. Dediğiniz şeylerden ötürüdür inşallah.🤲 İçimi rahatlattın teşekkür ederim. Kaldı 5 gün. Çok sabırsızım. Senin test günün ne zaman
Salı test gunum canm hic korkma yanls olsa bile en fazla ne yapmis olabilirsin hoplamamissindir agr kaldrmamissimdir sonucta normal bi sekilde yuruyum oturmanin hic bir zarari olmaz kendini bu yuzden strese sokma kaldıki biz bu sureci biliyoruz kendi kendine hamile kalanlar bu surecu daha ogrenmemis oluyorlar eminimki gunluk yasantilarinda hareketli tempoyla vakit geciyor olucak olduktan sonra o bir sekilde tutunur sen uzulme olmayacaksada butun gun yat yine olmaz herseyin zamanina esir yicek ekmegi icicek suyu varsa engel olmaz hic birsey biz sadece bir araciyiz onlar icin

Bugun 7. Gunum ama idrar testinde tekncizgiyi gordum degisirmi ki daha erkenmi acaba

Doktorlar sürekli söylüyorlar, gebelik olusmayacaksa veya oluşup da düşecek se bu tamamen embriyonun sağlıksız olması ile alakalı. Vücut sağlıklı olmayan bir gebeliğe yatırım yapmak istemiyor çünkü bütün hormonları bu gebelik için çalıştırıyor herşeyi bütün hücreler organlar ortaya koyuyor o embriyo için. Ve vücut o kadar akıllıca çalışıyor ki o kusurlu bebeği red ediyor. Anne babalar da böyle durumda kendilerini suçluyorlar ağır kaldırdım ondan oldu , rafa uzandım ondan oldu , çok yürüdüm ondan oldu diye kendilerini yipratiyorlar. Oysa ki hiç alakası yok sağlıklı bir gebelik bunların hivbiriyle son bulmaz sıkı sıkı tutunur diyorlar. Biz hastalarımıza sırf kendilerini suçlu hissetmesinler diye ilk 3 gün istirahat diyoruz, aslında bunlara gerek bile yok diyorlar. Olacak olan olur, olmayacak olan 7/24 yatsan da olmaz mantığı var. Şimdi sizde eğer olumlu olursa ne mutlu 😍 ama olmazsa kendinizi asla suçlamayın, bunun sizin eylemleriniz ile hiçbir alakası yok

Bugun 7. Gunum ama idrar testinde tekncizgiyi gordum degisirmi ki daha erkenmi acaba
Kaçıncı gün embiyosu? 3 ise çıkmaz, 4 ise yine çıkmaz 5 ise çıkabilirdi bir ihtimal ama kesinliği yok. Her bünye farklı aynı zamanda transfer olduğum arkadaslarim var benim 7. Gün net çıkmıştı onun çıkmadı 10. Gün silik çıktı ama ikimizde hamileydik 🤷 embriyonun erken tutunup geç tutunmasi, idrara yansıması süresi kişiye göre değişiyor. Test gününü bekle istersen hemen bozma moralini

Kaçıncı gün embiyosu? 3 ise çıkmaz, 4 ise yine çıkmaz 5 ise çıkabilirdi bir ihtimal ama kesinliği yok. Her bünye farklı aynı zamanda transfer olduğum arkadaslarim var benim 7. Gün net çıkmıştı onun çıkmadı 10. Gün silik çıktı ama ikimizde hamileydik 🤷 embriyonun erken tutunup geç tutunmasi, idrara yansıması süresi kişiye göre değişiyor. Test gününü bekle istersen hemen bozma moralini
5. Gün embriyosu benim agrilarim kesildi gogus hassasiyetim hic yok denilecek gibi ister istemez bozuldu moralim tersi olma ihtimali olabilirmi diye umudum cok az suan

5. Gün embriyosu benim agrilarim kesildi gogus hassasiyetim hic yok denilecek gibi ister istemez bozuldu moralim tersi olma ihtimali olabilirmi diye umudum cok az suan
Günaydın canım stres yapıp moralini hiç bozma test gününü bekle benim de göğüs hassasiyet hiç kalmadı yine de modumu düşürmeden benimle olduklarına inanmaya çalışıyorum sen de öyle yap sakin olmaya çalış lütfen 🙏🏻

Günaydın canım stres yapıp moralini hiç bozma test gününü bekle benim de göğüs hassasiyet hiç kalmadı yine de modumu düşürmeden benimle olduklarına inanmaya çalışıyorum sen de öyle yap sakin olmaya çalış lütfen 🙏🏻
Biraz daha iyiyim suan 10.gun kan testine kadar sabr 10. Gunden sonra hatta geneli 12. Gunden sonra idrara gecer cok nadir erken idrarda cikan bilmiyorum bu sekilde rahattim suan kendimi 🤷

Back
X