• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Doktoruma yazdım hiç belirtim yok diye çarşamba test yaptırabilirsin dedi şimdi daha çok stres bastı 😊

Dogru diyorsun herkesin farkli farkli iste kendimizdekini biliyoruz sadece iste Allah daha beter dert vermesin demeyi bilmiyoruz basimizda olani en buyuk dert gibi goruyoruz hep
Rabbim beterinden korusun bizleri. Her şey Allah'tan. Bize düşen sabır ve dua. 🤲🌼

Kızlar benim göğüsteki şişlik balon gibi sönmeye başladı sanki yada bana öyle geliyor anlamadım 😂😂😂
Transferin kaçıncı günündesiniz. Benim de kasıklarım ağrıyo çok bitkinim. Bu gün iğne çıkışı parka gittim oturdum yürüdüm hava aldım biraz. Evde eşime yemekte yardım ettim. Transferin 5. Günü zaman geçmiyor

Transferin kaçıncı günündesiniz. Benim de kasıklarım ağrıyo çok bitkinim. Bu gün iğne çıkışı parka gittim oturdum yürüdüm hava aldım biraz. Evde eşime yemekte yardım ettim. Transferin 5. Günü zaman geçmiyor
4. Günüm Hafif kasık agrısı başladı ara ara 2 gün var adet günüme de sanırım ondan normal bu agrı

Arkadaşlar merhaba bende 20 Nisan da transfer oldum inşallah hepimiz güzel ve hayırlı haberleri alırız 🤲🏻bu mübarek günlerde bol bol birbirimize dua edelim inşallah 🤲🏻

Arkadaşlar merhaba bende 20 Nisan da transfer oldum inşallah hepimiz güzel ve hayırlı haberleri alırız 🤲🏻bu mübarek günlerde bol bol birbirimize dua edelim inşallah 🤲🏻
Hayırlı olsun İnşaallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda anne olmayı nasip etsin 🤲🏻❤️🧿

Kızlar benim göğüsteki şişlik balon gibi sönmeye başladı sanki yada bana öyle geliyor anlamadım 😂😂😂
Ayni sey bende de var ya ama bi tarafi sert gibide anlam veremiyorum kan sulandirici igne kullanan varmi bu donemde benim ondan sonra kask agrim oluyor ignenin etkisimi acaba diye dusunuyorum

Hayırlısı olsun canım insallah pozitif haberler almaniz dilegiyle 🙏

Ayni sey bende de var ya ama bi tarafi sert gibide anlam veremiyorum kan sulandirici igne kullanan varmi bu donemde benim ondan sonra kask agrim oluyor ignenin etkisimi acaba diye dusunuyorum
Ben oksapar vuruluyorum mahvediyor beni 😔 adet gününe kaç gün var senin

Canim hayırlı olsun test gununu bekle her ihtimale karsi zaten kanda bile 6 ve 7. Gunlerden itibaren salgilanmaya başlıyormus ciksa bile degerin dusuk cikar tekrar tekrar gidip ugrasma gunun en garanti olani bence
Ayyyy gel bide sor bana durabılıyormuyum uykularım kactı 😁 6. Gunu bıtırdık dayanmaya calsııyorum😁😁

Bende oksapar kullanıyorum acayip bi ilaç fena yakıyor, karnımda morluklar oluştu kendim yapıyorum iğneleri sanırım açıyı yanlış ayarlıyorum ondan oluyor. Bu arada benim hiçbir belirtim yok 🤷🏻‍♀️ Transfer günüyle beraber 3.gün erken mi acaba ondan mı yok anlamadım

Ben iğne fitil ve hap kullanıyorum estrofem hap 2*2
Progestan iğne günde 1 defa göbekten
Protestan fitil günde 3*1

Herkese merhabalar 18 Nisan'da 5. Gün embrıyosuyla doktorum 2 tane yerlestırdi . Cok basarılı bi ıslandı dedi . 5gun rapor aldım evde yattım ama ev ıslerımı kendım yaptım yemegım camasırkm vs. Ara ara karnımda agrı ve kasıklarımda agrı hissedıyorum. Asırı yemek yıyesım var asla doymuyorum sırt agrım oldukca fazla birde karnım ve goguslerım fena sistıler uclarıda cok hassas ama sanırım hem gunde kullandıgım 3 tane progesteron ve 3 günde bir vuruldugum yıne pregestron ıgnesınden oldugunu dusunuyorum .. ve cok merak ediyorum acaba tuttumu .. bu arada ıslem sırasında doktorum dedıkı ekrana baksana canım ıslemı yapıyorum bende ıcerdemısınız dedim o kadar basıt bır ıslem sakın korkmayın sakınnn .. 10 gun sonra test dediler 5 si gitti kaldı 5 ama kan versem vılar mı sımdı diye de seytan benı sürüyor napcagımı bılemıyorum 🥺
Benimde 19 Nisan'da oldu transferim ilk üç gün uzandım WC dışında kalkmamaya çalıştım ev de yavaş yavaş yürüdüm ilk günden beri kasıklarımda ağrı vardı 2/3/4. Günlerde azaldı dün hiç yoktu bugün gene hafif iğneleme şeklinde oluyor karnım şişti birde koku falan alınca migdem bulanıyor miğde bulantısını ilaçlara bağlıyorum ama inşallah kucamiza aliriz

Bende oksapar kullanıyorum acayip bi ilaç fena yakıyor, karnımda morluklar oluştu kendim yapıyorum iğneleri sanırım açıyı yanlış ayarlıyorum ondan oluyor. Bu arada benim hiçbir belirtim yok 🤷🏻‍♀️ Transfer günüyle beraber 3.gün erken mi acaba ondan mı yok anlamadım
Hic takilma camm belirtilere olmamasi daha iyi olumca birden kayboluyor sıkıntıya dusuyorsun hic bisey arama gunlerini belirti aramadan gecir oteki turlu zehir oluyor gunler hatta bir belirti olsa oraya baglayip olmayinca uzuluyorsun gun yaklastikca oyle korku telas basiyor onun yerine bebeginle konuş bebegine dokun tadini cikar yani benim yaptim seylerin hic dogru olmadini gordum sanada ondan yapma diyorum belirti arama

Ben iğne fitil ve hap kullanıyorum estrofem hap 2*2
Progestan iğne günde 1 defa göbekten
Protestan fitil günde 3*1
Gobekten olunca sanrm oluyor ya zaten gobekten yapiyorum yerleri çürüdü ilac giderkende acitiyo biraz yakiyo gibi sizlatiyo bende progestan fitil kullaniyorum

Back
X