Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Çok teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun bebişlerim izi sağlıkla huzurla kucağımıza alırız inşallah. Aslında hep uzanıyorum diyemem. Evin içerisinde ağır işlerle uğraşmak dışında biraz hareket ediyorum, yürüyorum ama dışarıya hiç çıkmıyorum. Eşime beni dışarı yürüyüşe çıkar dedim ilk 3 gün önemli 3 günden sonra çıkalım dedi. Hareketsiz kalmanın rahime kan akışını engelliyor, diye biliyorum ama pıhtılaşmayı bilmiyordum açıkçası. Bu benim 2. Denemem bundan önceki kimyasal oldu ama ilk günlerde kasıklarıma iğne batması ve hafif lekelenme olmuştu. Bunda henüz çok erken ama hiçbir belirti olmayınca korkmaya üzülmeye başladım. Yani hiçbir belirti olmadan da olabilir mi diyorsunuz? Olmayacak diye korkuyorum üzülüyorum. Rabbim hayırlısını versin ne diyelim elden duadan başka bir şey gelmiyor.

Allah karnınıda kucağınıda doldursun ozaman bu yıl ki anneler gününe anne olarak girmemiz dileğiyle
Allah'ım ne güzel duaa içim bahar bahçesi oldu Allah razı olsun kardeşim Rabbim inşallah hepimize hepimize nasip etsin hayırla sağlıkla inşallah

Kesinlikle ama elimizden baska birsey gelmiyor ama kisinin ilk hamileliginle ikinci hamileligi bile birbirni tutmazken ayni seyler olmazken bizim beklememiz yanls olur sen icin ferah tut anın tadını çıkar endişelenme

Aynı gün transfer olmuşuz

Hiç korkmayın beni hiç yatırmadı şimdiki doktorum transfer sonrası 15 dakika durmadan hastaneden yolladılar beni. İlkinde 3 gün yatmıştım negatifti

Kesinlikle ama elimizden baska birsey gelmiyor ama kisinin ilk hamileliginle ikinci hamileligi bile birbirni tutmazken ayni seyler olmazken bizim beklememiz yanls olur sen icin ferah tut anın tadını çıkar endişelenme
Doğru diyorsun bir insanın 1.ve 2. Hamileliği birbirini tutmazken aynı belirtileri beklemek de sıkıntı olur. Ben transferden 5 gün önce Clinoleic diye bir serum aldım. O serumu etkisiyle bu sefer biraz daha dinç gibiyim. Bilmiyorum bu serum dan kullanan var mı?

Bilmiyorum canım onunla ilgili bişey diyemicem ama ben ağrim oluyor arada dusunuyorum bebegim icin oluyor bunlar diye daha iyi hissetmemi sağlıyor diyorum ya bir bebek var karnimizda daha akibeti belli olmasada o bebek bize guc vermesi icin buyuk bir neden katlanmak icin olmazsada en azindan onunla birlikte katlandik ama basaramadk diyebilirim ama olursada beraber basardik bebegim diye bilirim anin tadini yasiyorum yani

Ne güzel o an dusunmust benim gibi suan ayni durumda olanlar varmi acaba diye bak bir tanesi karsima cikti hayirli olsun
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin test günüm cumartesi, sizin? Bugüne kadar hafif bi kasık ağrısı vardı (ki bence progesteron kaynaklı ilk iki başarısız denemede de olmuştu) ama bugün belim ağrımaya başladı ne oluyor bilmiyorum iki başarısız olunca pek ümitlenmek istemiyorum bu kez

Benim salı günü progesteron kullaniyorum hafif bir kasik agrim var bemde ama benim ilk denemem yinede sizde umitsizlige kapilmayin Rabbim en iyisini bilir

Doğru söylüyorsun anın tadını yaşamak gerek tutup tutmadığını bilmiyorum ama en azından karnım bir bebek var değil mi bu his bile büyüleyici transferden önce iğneler çok daha zor gelirdi ama transferden sonra insanın bebeğiyle beraber oldggunu bilmesi daha da güç veriyor. İnşallah içimizdeki bu sevinç kalıcı olur geçici olmaz. Bu gğn 4. Gün ama hala tık yok. Hayır yani hiç transfer olmamış gibiyim bu işte bir gariplik var sanki

Aynen çok değişik bende bir garibim ama sizin önceki mesajınızı okuduktan sonra bende karnımla konuşmaya başladım çok iyi geliyor

Aynen çok değişik bende bir garibim ama sizin önceki mesajınızı okuduktan sonra bende karnımla konuşmaya başladım çok iyi geliyor
Ben de öyleyim bebeğimle konuşuyorum onun tutunması için ona vaatlerde bile bulunuyorum. Şimdiden bir sürü söz verdiğim çocuguma. Kendisini gezdireceğime bir sürü oyuncağı olacağına onunla ilgili bir anne baba olacağımıza söz verdik. İnşallah o da kırmaz ve gelir yuvamız şenlendirir canlı da olsa cansız da olsa içimizde bir embriyo var ve bize emanet. Rabbim emanetine sahip çıkmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…