- Konu Sahibi babyjanuary
-
Diğerleri negatif mi olmuştuİnşallah öyle olur bilmiyorum 2 kez transfer oluşum ve insan karamsarlığa düşmemek için ne kadar zorlasada arada acebalar oluyor.
ilk tedavimi türkiyede oldum negatif olduDiğerleri negatif mi olmuştu
Benimde ikinci denemem göğüslerim de değişiklik yok sadece bel ve karın ağrısı var ne kadar zor beklemek ilkinde erken test yaptim yanılttı beni testler şimdi beklemeye çalışıyorumAra sira kasıklarıma sanci giriyo göğüslerde hassasiyet cok varama bunu ilaclara bagliyorum yani erkenden kendimce belirti aramak istemiyorum 2.denemem oldugu icin biraz daha temkinli yaklaşıyorum ❤
Nerde tedavi gördünüz pekiBenimde ikinci denemem göğüslerim de değişiklik yok sadece bel ve karın ağrısı var ne kadar zor beklemek ilkinde erken test yaptim yanılttı beni testler şimdi beklemeye çalışıyorum
İnşallah canim ben erbil yağmur hastasıyım fulya acibadem de oldu kendi kliniği ayri işlemler hastanede yapılıyorNerde tedavi gördünüz pekiayy insallahh hep birlikte güzel haberleri alirizzz❤❤❤❤❤
Bahçeci umut ta benimde oldu, doktorum Ebru Öztürkİnşallah canim ben erbil yağmur hastasıyım fulya acibadem de oldu kendi kliniği ayri işlemler hastanede yapılıyorsen nerede yaptırdın
Benim de 17si test günüm. Bol şanslar :)Merhaba! Bende transferım yapıldı 18 nısan test günüm ıns güzel sonuçlar alırız
Ben de Ebru hanımın hastasıyımBahçeci umut ta benimde oldu, doktorum Ebru Öztürk❤❤
Ben de Salı oldum transferimi ve yazdıklarınızın hepsini yaşıyorum,belki de ilaçların yan etkisidir diyorumMerhaba bende pazartesi günü transfer oldum bu 5. Tedavim normalde 16sı test günüm ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorumbelirti bende de yok arada bel ağrısı, kaşık ağrısı ve adet sancısına benzer şeyler yaşıyorum bunlar bir belirti mi bilmiyorum kendimi kaptırmak istemiyorum
İlkinde de olmuş muydu peki bu tarz rahatsızlıklar?Ara sira kasıklarıma sanci giriyo göğüslerde hassasiyet cok varama bunu ilaclara bagliyorum yani erkenden kendimce belirti aramak istemiyorum 2.denemem oldugu icin biraz daha temkinli yaklaşıyorum ❤
Pazartesi günüBen de Ebru hanımın hastasıyımne zaman transfer oldunuz
Göğüs hassasiyeti vardi onun harici pek bisey yoktu sonuçta zaten negatif olmuştuİlkinde de olmuş muydu peki bu tarz rahatsızlıklar?
Benim de pazartesi günü transfer oldu belki birbirimizin yanından geçtikPazartesi günü2.denemem 5.gün embriyosu siz hangi aşamadasınız ❤
Aaa belkideBenim de pazartesi günü transfer oldu belki birbirimizin yanından geçtik5.gün embriyosu taze transfer
Benim göğüslerim ağrıyor başka bi belirti yokAaa belkide❤❤ benim dondurulmuş embriyo transferi varmi herhangi bir belirti bende kayda deger pek bişey yok
Aynen benimde oyle ama ilactan mi acaba diyede düşünmüyor değilimBenim göğüslerim ağrıyor başka bi belirti yok
Ben ilaçtan oluyor diye düşündüm inşallah pozitifi görürüz sağlıklaAynen benimde oyle ama ilactan mi acaba diyede düşünmüyor değilimhemen gecsede günler test günü gelse❤❤
Insallah canim .allah bizede guzel haberleri nasip etsinBen ilaçtan oluyor diye düşündüm inşallah pozitifi görürüz sağlıkla❤
İnşallah bu kez pozitif olacaktır da onun belirtisidirGöğüs hassasiyeti vardi onun harici pek bisey yoktu sonuçta zaten negatif olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?