Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Arkadaşlar bu başlık Nisan ayında transfer olmuş veya olacak anne adaylarının bulunduğu konu. Estrofem hakkında yazan arkadaşlar için çok üzgünüm hepimiz aynı durumdayız. Bence farklı başlıklara bakın orada birbirine yardımcı olan arkadaşlar var. '' acil estrofem lazım '' ya da '' estrofem bulamıyorum '' gibi başlıklara bakmanızı tavsiye ederim. Tedavisi yarım kalmış bazı arkadaşlar elinde kalan ilaçları kargo yapıyorlar.

Ara sira kasıklarıma sanci giriyo göğüslerde hassasiyet cok var ama bunu ilaclara bagliyorum yani erkenden kendimce belirti aramak istemiyorum 2.denemem oldugu icin biraz daha temkinli yaklaşıyorum ❤
Benimde ikinci denemem göğüslerim de değişiklik yok sadece bel ve karın ağrısı var ne kadar zor beklemek ilkinde erken test yaptim yanılttı beni testler şimdi beklemeye çalışıyorum

Benimde ikinci denemem göğüslerim de değişiklik yok sadece bel ve karın ağrısı var ne kadar zor beklemek ilkinde erken test yaptim yanılttı beni testler şimdi beklemeye çalışıyorum
Nerde tedavi gördünüz peki ayy insallahh hep birlikte güzel haberleri alirizzz❤❤❤❤❤

Ben de Salı oldum transferimi ve yazdıklarınızın hepsini yaşıyorum,belki de ilaçların yan etkisidir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…