- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
- Konu Sahibi babyjanuary
2 tane 3 gün embriyosu hayırlısı olsun bekliyeceğiz yapacak birşey yok1 tane 5.gün transfer edildi,sizin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 tane 3 gün embriyosu hayırlısı olsun bekliyeceğiz yapacak birşey yok1 tane 5.gün transfer edildi,sizin?
Şuan transferim oldu öğle saatinde. Yatağımdayım. 14.725 TL verdik. İlaçlar net olarak söylüyorum bu arada. Yumurta toplama öncesi ilaçlar 3400 tuttu. Transfer sürecindeki ilaçlar haftalık olarak 483 TL tuttu. Transfere kadar ki ilaçlar ( lutinus vaj.tb- progestan ampul- climara bant- folidoce- prednol tb- monodoks tb) başka aklınızda olanlar varsa sorun.masallaahh canım ınsallah en kısa zamanda yavruna kavusursun,
memnun musun hastaneden bır de ne kadar tuttu ıslemler ortalama ?
2. Denemem benim çalışıyordum rapor aldım evdeyim ekstra bir şey yapmıyorum sadece günümü rahat stressiz bir şekilde geçirmeye çalışıyorum kendimi yormadan işlerimi de görüyorum kafaya fazla takınca olmuyorEvet birlikte bekleyeceğiz inşallah Kaçıncı denemeniz acaba? Bir de transfer sonrası ekstra bir şey yapıyor musunuz?
ay ınsallaaahhh RABBIM saglıkla kavustursun sızı bebegınıze, aamınnnn,Şuan transferim oldu öğle saatinde. Yatağımdayım. 14.725 TL verdik. İlaçlar net olarak söylüyorum bu arada. Yumurta toplama öncesi ilaçlar 3400 tuttu. Transfer sürecindeki ilaçlar haftalık olarak 483 TL tuttu. Transfere kadar ki ilaçlar ( lutinus vaj.tb- progestan ampul- climara bant- folidoce- prednol tb- monodoks tb) başka aklınızda olanlar varsa sorun.
Dönüp dolaşıp bildiğim şeyleri okuyorum bir de bazen çok sinir bozucu ve komikKesinlikle en ufak boslukta araştırma yapasım geliyo calisiyorumda biraz olsun vakit geciyor❤
Benim ilk denemem,kızıma kardeş için uğraşıyorum kısmetse. Ben de rapor aldım en azından ilk haftayı minimum hareketle geçireyim dedim.İnşallah olumlu sonuçlar alırız,bazen bir umutsuzluk kaplıyor içimi,kötü hissediyorum2. Denemem benim çalışıyordum rapor aldım evdeyim ekstra bir şey yapmıyorum sadece günümü rahat stressiz bir şekilde geçirmeye çalışıyorum kendimi yormadan işlerimi de görüyorum kafaya fazla takınca olmuyor
Aynen hayırlısı olsun hakkımızda,bu yollarda uğraşanlara Allah yardım etsin,yüzümüze baksın bu mübarek günlerde inşallah2 tane 3 gün embriyosu hayırlısı olsun bekliyeceğiz yapacak birşey yok
öyle iyi anlıyorum ki :) inşallah güzel haber alınca bugünleri gülerek hatırlarızDönüp dolaşıp bildiğim şeyleri okuyorum bir de bazen çok sinir bozucu ve komik
İnşallah Bazen oluyor evet ama bak bir kızın varmış olmasada üzülme gücün dayanağın o olsun Allah ona uzun ömürler versinBenim ilk denemem,kızıma kardeş için uğraşıyorum kısmetse. Ben de rapor aldım en azından ilk haftayı minimum hareketle geçireyim dedim.İnşallah olumlu sonuçlar alırız,bazen bir umutsuzluk kaplıyor içimi,kötü hissediyorum
2 tane embriyo mu naklettiler2 tane 3 gün embriyosu hayırlısı olsun bekliyeceğiz yapacak birşey yok
Evet canım 2 embriyo2 tane embriyo mu naklettiler
Aa yok yok oyle bir ihtimal progestan fitile bağlıyorum ya da psikolojik mi emin degilim gercektenAa aa hamile olma ihtimaliniz varmı kendiliğinizden aceba hani nolur nolmaz ?
Hayırlısı olsun ozaman ne diyelim .Aa yok yok oyle bir ihtimal progestan fitile bağlıyorum ya da psikolojik mi emin degilim gercekten
Ah inşallah o günler geliröyle iyi anlıyorum ki :) inşallah güzel haber alınca bugünleri gülerek hatırlarız
Amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah senin de gönlüne göre versinİnşallah Bazen oluyor evet ama bak bir kızın varmış olmasada üzülme gücün dayanağın o olsun Allah ona uzun ömürler versin
Aynı günmüş test günümüzAaa beraber bekleyeceğiz demekki 2 embriyo transfer edildi benim önceki transferim de 7. gün çıkmıştı bu defa da test günüm 18 nisan bende sabredemem zaten kendimi her şeye hazırladım
Kaliteye bakmıyorki canım . Benim ilk sefer 5bc embriyom negatifti arkadaşın 3 cc pozitifKafama takılan 4bc ve 4cc 5. Gün embrıosu transfer edıldı kalıte olarak çok şey yazıyor nasıp dıyorum haktan hayırlısı