Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Arkadaşlar eczane ve depolarda bulamıyorum elinde estrofem kalan var mı 1 kutu acil olarak ihtiyacım var arkadaşlar lütfen desteğinizi rica ederim

merhaba arkadaşlar
Bende transfer hazırlığına başlayacağım inşallah
Bende burada yerimi almak istedim
Yazdıklarınızı heyecanla okudum
Rabbim bu yolda emek veren hepimize gebelik haberimizi en kolay ve en hızlı yoldan almayı , sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla doğurabilmemizi nasip etsin
Transfer olan arkadaşlarıma da bol bol huzur diliyorum
Güzel haberlerinizi vermeniz nasip olsun inşallah

Kafama takılan 4bc ve 4cc 5. Gün embrıosu transfer edıldı kalıte olarak çok şey yazıyor nasıp dıyorum haktan hayırlısı
Pazartesi banada 4bc kalitede 5.gun embriyosu transfer edildi test günümü bekliyorum doktorum gebelik vaadeden kalitede bir embriyo demişti bu bahsedilen embriyonun genel kalitesi genetik yapisi iyi olmadikca en iyi kalite embriyo bile transfer edilse tutunamayabiliyor. Allah tüm isteyen bekleyenlere en hayirli zamanda sağlıklı evlat nasip etsin

İkiz yani siz mi söylediniz yoksa doktorunuz mu
Benim isteğim bu yöndeydi almanyada 3 embriyo ya kadar serbest aslında . Doktorum 3 olmaz ama 2 olur dedi . zaten çıkarılan 4 embriyomuzdan 2 tanesi 3 güne geldi ve transfer ettiler . Hayırlısı allahtan

Bende pztesi transfer oldum canim inşallah güzel sonuçlar alırız şuan bir ağrın var mi peki benim çok belim ağrıyor ve adet sancısı gibi karin agrim var sende de oldu mu

Bende pztesi transfer oldum canim inşallah güzel sonuçlar alırız şuan bir ağrın var mi peki benim çok belim ağrıyor ve adet sancısı gibi karin agrim var sende de oldu mu
Ara sira kasıklarıma sanci giriyo göğüslerde hassasiyet cok var ama bunu ilaclara bagliyorum yani erkenden kendimce belirti aramak istemiyorum 2.denemem oldugu icin biraz daha temkinli yaklaşıyorum ❤

Benim isteğim bu yöndeydi almanyada 3 embriyo ya kadar serbest aslında . Doktorum 3 olmaz ama 2 olur dedi . zaten çıkarılan 4 embriyomuzdan 2 tanesi 3 güne geldi ve transfer ettiler . Hayırlısı allahtan
Hadi inşallah ikiz bebişlerin olur. Bende dün başladım gonal f bakalım nasip herşey. Dr bende söylücem iki tane olsun diye bir kere de tutsun bir daha da uğraşmayalım inş

Amiinnn

Merhaba bende pazartesi günü transfer oldum bu 5. Tedavim normalde 16sı test günüm ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum belirti bende de yok arada bel ağrısı, kaşık ağrısı ve adet sancısına benzer şeyler yaşıyorum bunlar bir belirti mi bilmiyorum kendimi kaptırmak istemiyorum

Merhaba canım ayni gün test günümüz bahsettigin seyler bende de var amaa dedigin gibi kaptirmak.istemiyorum kendimi

Hadi inşallah ikiz bebişlerin olur. Bende dün başladım gonal f bakalım nasip herşey. Dr bende söylücem iki tane olsun diye bir kere de tutsun bir daha da uğraşmayalım inş
Amin ama pek ğmidim ve belirtim yok mağlesef .

Sorun neydi sizdeki infertile sebebi ? . Kasık ve bel ağrısı genelde pozitif haberler alınıyor hadi bakalım

Sorun neydi sizdeki infertile sebebi ? . Kasık ve bel ağrısı genelde pozitif haberler alınıyor hadi bakalım
Bende translokasyon var embriyolara pgt yapıldı sağlıklı olan 2 tane transfer edildi. Daha öncede 3 kere tutundu düştü aynı belirtiler vardı ama tabi negatif olmasından da korkuyorum

Arkadaşlar elinde estrofem ilacı kalan var mı eczanelerde ve depolarda bulunmuyor. Elimdeki sabah 2 akşam 2 ictigimden kalmayacak destek olabilir misin bana

Arkadaşlar elinde estrofem ilacı kalan var mı eczanelerde ve depolarda bulunmuyor. Elimdeki sabah 2 akşam 2 ictigimden kalmayacak destek olabilir misin bana
Burda herkes şuan transfer aşamasında ve sizin durumunuzda hatta ben günde 6 tane kullanıyorum 8 tane kullananlar var o yüzden yardımcı olabilecek biri olduğunu sanmıyorum zira aynı durumu bizde yaşıyoruz piyasada ilaç yok ben doktoruma danışıp muadili olan bir ilaç aldım sizde isterseniz öyle yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…