• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Transferin hayırlı olsun arkadaşım hadı ıns güzel sonuçlar alırsın ben 5+4 işte yoğun kanama sonrası full yatmaya başladım suan kahverengı leke seklınde çok şükür keseyı gördüm 12 dede kalp atışı ıcın gıdecegım erken gıdıp olumsuz bırsey duymak istemiyorum o yüzden geç gıdeyım daha iyi henüz barız belittılerım yok bıraz uyku hali var o kadar estrofem bulamadım elındekılerle ıdare et dedı hoca günde 2 tane ıcıyorum mecbur 😔onada sıkıldı canım umarım persembe bulurum ılac onun haricinde kaygılar hıc bıtmıyor ama bakalım ıns ☺️ Hersey gönlünce olsun
Teşekkür ederim 😊 iyi olmanıza sevindim. Kalp atışlarını da duyarsın inşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Estrofem hepimizin sıkıntısı. Ben de sabırla bekliyorum. Bana günlük hayatına dönebilirsin yatmayı çok önermiyoruz dedi ama ben çoğunlukla uzanıyorum ya da oturuyorum. Bazen yürüyüşe tuvalete yemek yemeğe masaya gidiyorum 🙈

Teşekkür ederim 😊 iyi olmanıza sevindim. Kalp atışlarını da duyarsın inşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Estrofem hepimizin sıkıntısı. Ben de sabırla bekliyorum. Bana günlük hayatına dönebilirsin yatmayı çok önermiyoruz dedi ama ben çoğunlukla uzanıyorum ya da oturuyorum. Bazen yürüyüşe tuvalete yemek yemeğe masaya gidiyorum 🙈
ben de öyleyim çok az dolaşıyorum korkuyorum bir şey olcak diye.kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?

1 isterken 2 vermiş Rabbim ne güzel 🧿 transferin 3. Günündeyim. Transfer sonrası çok yattın mı, cok oturdun mu, kaçıncı gün işlerine başladın.
Transfer sonrası sadece 1 gün hep yattım sonrasında günlük 15 dk yürüyüş yaptım işleride sadece kendimi yormayacak kadar az yaptım ama tranferden 20 gün sonra kananam olunca doktor hiç kalkmadan yatmamı istedi ondan dolayı şuan iş yapamıyorum

Transferin hayırlı olsun arkadaşım hadı ıns güzel sonuçlar alırsın ben 5+4 işte yoğun kanama sonrası full yatmaya başladım suan kahverengı leke seklınde çok şükür keseyı gördüm 12 dede kalp atışı ıcın gıdecegım erken gıdıp olumsuz bırsey duymak istemiyorum o yüzden geç gıdeyım daha iyi henüz barız belittılerım yok bıraz uyku hali var o kadar estrofem bulamadım elındekılerle ıdare et dedı hoca günde 2 tane ıcıyorum mecbur 😔onada sıkıldı canım umarım persembe bulurum ılac onun haricinde kaygılar hıc bıtmıyor ama bakalım ıns ☺️ Hersey gönlünce olsun
Canım yoğun kanama derken adet kanaması gibi yoğun mu?benim de lekelenmeler vardı sonra bir gün olup birgün olmamaya başladı.3-4 gündür de kesilmişti bugün bütün gün dışardaydım akşam yine lekelenme başladı.pembe ama fitille beraber geliyor benim.kendiliğinden bi kanama gibi değil attığım fitilin birkaç saat sonra düşen parçalarıyla beraber geliyor.kesildi diye sevinmiştim şimdi yine tedirgin oldum birde şansıma araya bayram girdi.şu 3 günü bi atlatsaydık iyiydi

Ben raporlu tedavi görmedim ama bildigim kadariyla bahcecide rapor geciyor istersen bi ara konus bilgi versinler ben simdi rapor.almadigim icin yanlis yönlendirmek istemem😇
Cok sağol canım benim ❤️
Bende yeni basliycam sizi okuyorum 🌺 sürekli.
Hayırlı olsun bebeğin Allah'ım sağlıkla.kavustursun🤲😻amin

Bugun 7.günüm kızlar sabah idrar testi yaptım evde negatif çıktı böyle olupta kanda pozitif gören varmı çok kötüyüm sabaha kadar da uyuyamadım zaten heyecandan test yapcam diye tek umudum belki daha idrara geçmemiştir diyom bugun kan vercem yinede ama olsa idrarda da çıkardı 5.gün embryosu iki tane transfer edilmişti tutunca 6.7 gün hep idrarda çıkıyor çoğunun 😢

Bugun 7.günüm kızlar sabah idrar testi yaptım evde negatif çıktı böyle olupta kanda pozitif gören varmı çok kötüyüm sabaha kadar da uyuyamadım zaten heyecandan test yapcam diye tek umudum belki daha idrara geçmemiştir diyom bugun kan vercem yinede ama olsa idrarda da çıkardı 5.gün embryosu iki tane transfer edilmişti tutunca 6.7 gün hep idrarda çıkıyor çoğunun 😢
Benım 12 gün bıle ıdrarda çıkmadı suan kızım 7 yaşında boşa üzdüm kendımı kan testine güven hele hele 7 gün ıdrarda çıkması pek dusuk ıhtımal zaten tutunması bıle o günlerde oluyor ben 7 gün dırek kan testi verdım bu süreçtede çok şükür pozitif ıdrar testlerine güvenmiyorum boşa üzülüyorsunuz

Back