- Konu Sahibi babyjanuary
- #1.041
Amin inşallah. Katlanarak artsın inşallah değerinizTeşekkürler inşallah öyle olur, bu bizim son şansımızdı umarım ümitlerimiz boşa gitmez sonra güzel değerler de paylaşabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah. Katlanarak artsın inşallah değerinizTeşekkürler inşallah öyle olur, bu bizim son şansımızdı umarım ümitlerimiz boşa gitmez sonra güzel değerler de paylaşabilirim.
Kese içinde bir kese daha yolk kesesi bos gebelik olmadigi anlamina geliyo bakalim insallah sag salim kucagimiza aliriz bebisleri❤8.haftada bile duyulabiliyormuş kalp ama bana yolk kesesinden bahsetmediler boş gebelik falan olmasın diye de korkuyorum,sordum hatta doktoruma,öyle şeyler düşünme dedi geçiştirdi,bakalım ne göreceğiz Perşembe günü
Ben daha yarın 1 hafta olucam opu olalı sanki zaman geçmiyormuş gibi geliyor bana şimdi böyleysem transfer sonrası nasıl olurum acabaTam günümde değil de bir hafta erken olmuştum
Olabilir belki canım bende yarın 1 hafta olucam opu olalı normal adet tarihime de 10 günden fazla varBen 5 gün sonra olmuştum normal adet tarihimden bir hafta önce olmuştum kişiden kişiye de değişiklik olabilir canim
Benim 12. Gün 973 cıktı bol bol dınlenın kalkmayın doktorunuza dıyın ılac verebilirBende 18 nisanda transfer oldum bugün 12. Günüm test verdim 11.68 çıktı iyi mi kötü mü bilemedim
Seninki tek embriyo muydu?Benim 12. Gün 973 cıktı bol bol dınlenın kalkmayın doktorunuza dıyın ılac verebilir
2 embrıyo 5. GünSeninki tek embriyo muydu?
2 gün sonra ne çıkacak acaba?benim de 2 embriyo 12.gün 709 çıktı 14.gün 1561 çıktı acaba ikiz mi diye bi merak ediyorum.senin değer de benimkine yakın ondan sordum2 embrıyo 5. Gün
Al benden de o kadar cuma günü cagırdı bakıcaz insallah amamtup bebeklerde degerler yuksek cıkabılırmıs ıkızde olabılır tabıkı hersey allahtan2 gün sonra ne çıkacak acaba?benim de 2 embriyo 12.gün 709 çıktı 14.gün 1561 çıktı acaba ikiz mi diye bi merak ediyorum.senin değer de benimkine yakın ondan sordum
Cuma mı çağırdılar beni de cumartesi.bekle dur şimdi 1 haftaAl benden de o kadar cuma günü cagırdı bakıcaz insallah amamtup bebeklerde degerler yuksek cıkabılırmıs ıkızde olabılır tabıkı hersey allahtan
Biraz sabırsız bir yapısı varsa insanın çok zor oluyor sürekli tuhaf tuhaf rüyalar görüyordumBen daha yarın 1 hafta olucam opu olalı sanki zaman geçmiyormuş gibi geliyor bana şimdi böyleysem transfer sonrası nasıl olurum acaba
6+4 deyiz gaz sorunu yasiyorum ve kokulara.karsi yogun bir hassasiyet var herseyden igrenir oldumMerhaba arkadaşlar
Ben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim şuan 6 +3 haftadayım tek tranfer olmuştu ama tek yumurta ikizi oldugunu öğrendim bir de kanamam var
Siz kaç haftadasınız nasıl geçiyor
Sormaaa yaaa offfCuma mı çağırdılar beni de cumartesi.bekle dur şimdi 1 hafta
5gün sonra oldum benİyi günler kızlar, yumurta toplama işleminden sonra ne zaman adet oldunuz yada tam gününüzde mi oldunuz?
1 isterken 2 vermiş Rabbim ne güzel transferin 3. Günündeyim. Transfer sonrası çok yattın mı, cok oturdun mu, kaçıncı gün işlerine başladın.Merhaba arkadaşlar
Ben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim şuan 6 +3 haftadayım tek tranfer olmuştu ama tek yumurta ikizi oldugunu öğrendim bir de kanamam var
Siz kaç haftadasınız nasıl geçiyor
Çok geçmiş olsun. Uzulme daha karşimizda deneyecek cok aylarimiz var Allah omur verirse. Benim donmuş transferim olacakti bu ay. Ama adrtin 3cu gunu progesteron bakildi. Yuksek çiktigi için iptal edildi. 21ci gunu bir igne vurulacakmiş progesteronu salmasi için. Doktorum dedi o duşmezse boşuna transfer ederiz tutmaz. Istenmediyse bir sonrakinda talep ede bilirsinizkizlar benim 0.5 geldi sonucum. yine olmadi maalesef. bu ikinci denememdi. ilk kez donmus transfer yaptim. bi konu kafama takiliyor. donmus transfer yapan arkadaslar, siz ilac almaya ne zaman basladiniz ve arada mesela kan testi ile progesteron falan bakildi mi. bana once estrofem, transferden sonra da progesteron verdi ama hic arada kan bakip doz ayari filan olmadi. sizde nasildi? dozlariniz ne kadardi? bu konuda yardima cok ihtiyacim var cunku dr degistirmeyi dusunuyorum.
Bana da günler geçmiyormuş gibi geliyorBiraz sabırsız bir yapısı varsa insanın çok zor oluyor sürekli tuhaf tuhaf rüyalar görüyordum
Degerin yanında birim olarak mIU/ML mi yazıyor sizinBenim 12. Gün 973 cıktı bol bol dınlenın kalkmayın doktorunuza dıyın ılac verebilir
Transferin hayırlı olsun arkadaşım hadı ıns güzel sonuçlar alırsın ben 5+4 işte yoğun kanama sonrası full yatmaya başladım suan kahverengı leke seklınde çok şükür keseyı gördüm 12 dede kalp atışı ıcın gıdecegım erken gıdıp olumsuz bırsey duymak istemiyorum o yüzden geç gıdeyım daha iyi henüz barız belittılerım yok bıraz uyku hali var o kadar estrofem bulamadım elındekılerle ıdare et dedı hoca günde 2 tane ıcıyorum mecbur onada sıkıldı canım umarım persembe bulurum ılac onun haricinde kaygılar hıc bıtmıyor ama bakalım ıns Hersey gönlünce olsun1 isterken 2 vermiş Rabbim ne güzel transferin 3. Günündeyim. Transfer sonrası çok yattın mı, cok oturdun mu, kaçıncı gün işlerine başladın.