• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Arkadaslar prosgestan fitili sancisi ile olasi gebelik sancisini nasil ayirdediyorsunuz?Benim kasiklarimda siddetli sanci var ama progestana bagliyorum...Trasnferin 5. Gunundeyim..

Son adet tarihine göre 4 hafta 5 günlük oluyor.woman log Pregnancy diye bi uygulama var ordan takip edilebiliyor
Tüp bebekler de aynımı hesaplanıyorki canım
Sanki farklı bir hesabı vardı
Pozitif haberi alındığında yani 12.gün tam 4 haftalık olur diyodu okuduğumda

Arkadaslar prosgestan fitili sancisi ile olasi gebelik sancisini nasil ayirdediyorsunuz?Benim kasiklarimda siddetli sanci var ama progestana bagliyorum...Trasnferin 5. Gunundeyim..
Fitil sancı mı yapıyor? Aparat kullanıyor musun. Ben yerleştiremiyor muyum acaba 🤔 ilacın dışındaki plastik ayağa kalkınca düşüyor. Hemşire içindeki sıvıyı alıyordur demişti ama şüpheliyim.

Şöyle olabilir bazısı 2.keseyi kalp atışı için gittiğinde görmüş ya da tek yumurta ikizi ise onda da sonradan ortaya çıkıyormuş.ben çift yumurta koydurdum değerim de biraz yüksek acaba ikiz mi diye düşünüyorum ama keseye kadar belli olmazmış.sadece betadan belli olmaz diyorlar
Ben en son salı betaya baktırdım 2436 çıktı bende ikiz sanıyordum 3 ayrı doktora gittim biri devlet ikisi ozel üçüde tek kese dediler devlet ve özelde baktırdığım doktor karından baktı keseyi hemen gördüler bugün gittiğim karından görülmedi alttan baktı gördü hiç detaylı bakmıyorlar geçiştiriyorlar hepside bayramdan sonrasına randevu verdi yolk kesede yokmuş muaye iki saniye sürmüyor hiç özenli bakmıyorlar yolk keseyide sordum bugün oluşmamış dedi o bakmayla nasıl anlıyorlar 2 saniye bile sürmüyor zaten devletteki resmen başından savdi sigortam yok o kadar para veriyorum bana doğru dürüst cevap veren bir doktor yok 5+5 oldum hiç olmazsa doğru dürüst muayene etseler 8 yıldır hasretim bu bebeğe transferin ilk gününden beri belirtim yok sıfır belirti kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sanki içim boş gibi boş gebelikten çok korkuyorum

Ben en son salı betaya baktırdım 2436 çıktı bende ikiz sanıyordum 3 ayrı doktora gittim biri devlet ikisi ozel üçüde tek kese dediler devlet ve özelde baktırdığım doktor karından baktı keseyi hemen gördüler bugün gittiğim karından görülmedi alttan baktı gördü hiç detaylı bakmıyorlar geçiştiriyorlar hepside bayramdan sonrasına randevu verdi yolk kesede yokmuş muaye iki saniye sürmüyor hiç özenli bakmıyorlar yolk keseyide sordum bugün oluşmamış dedi o bakmayla nasıl anlıyorlar 2 saniye bile sürmüyor zaten devletteki resmen başından savdi sigortam yok o kadar para veriyorum bana doğru dürüst cevap veren bir doktor yok 5+5 oldum hiç olmazsa doğru dürüst muayene etseler 8 yıldır hasretim bu bebeğe transferin ilk gününden beri belirtim yok sıfır belirti kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sanki içim boş gibi boş gebelikten çok korkuyorum
Betan normal katladıysa bence boş değildir endişelenme.benim kasılma iki tarafımda da olunca acaba ikiz mi diyorum.bendeki tek belirti de karnın alt kısmında dolgunluk.rahme baskı yapan bişey var sanki.oğluma hamileyken de öyleydi hatta ilerleyen zamanda kafası çıkacak gibi baskı hissediyordum😂

Bencede canım
Nasılsın peki
Bir farklılık hissediyormusun göğüslerinde falan acıma şişlik ya da kasık ağrısı
Göğüs ağrım hiç yok.oğluma hamileyken de yoktu.yorgunluk oluyor onun dışında rahimde bi dolgunluk hissediyorum orda bişey var gibi.rahim büyüyor sanırım ondan öyle hissediyorum yoksa daha bebek nokta kadardır

Birde kese bugün yarın görünürdü bence araya bayram giriyorum şansıma ama bugün çağırsa görürdü belki.birde kalp atışı nezaman duyulurki belki keseye gittiğimde kalp atışını da duyarım.Ozaman 5 hafta 5 günlük oluyor erken sanırım duyulmaz.ilk çocuğumda 7. Hafta çağırmıştı doktor

Bende 18 nisan da oldum bugün kan verdim 5 çıktı canım rabbim hakkımız da hayırlısını versin🤲🏻 Doktorun ile görüştün mü?
Evet normalde 100 olması gerekiyormuş değerin ama belli olmaz dedi çarşamba tekrar test yapicam 4 katına çıkması gerekiyormuş idrar testi de yaptım silik çizgi çıktı bilemedim

Fitil sancı mı yapıyor? Aparat kullanıyor musun. Ben yerleştiremiyor muyum acaba 🤔 ilacın dışındaki plastik ayağa kalkınca düşüyor. Hemşire içindeki sıvıyı alıyordur demişti ama şüpheliyim.
Fitil diyerek yanlis ifade ettim o halde.200 mg lik kqpsul seklinde vajinal kullaniliyor.Eriyor yerlestirince,biraz yatiyorum adece.Bir aparati yok.Yumurta toplama sonrasi da verilmisti her seferinde..Kasik agrisi ve gogus agrisi yapiyor ..O sebeple baskaca bisi hissemiyorum.Hayirlisi🙏hic birsey hissetmeyenler de var.O sebeple cok dusunmemeye calisiyorum:)Sizin kac gun gecti transferden Pittik Pittik ?

Fitil diyerek yanlis ifade ettim o halde.200 mg lik kqpsul seklinde vajinal kullaniliyor.Eriyor yerlestirince,biraz yatiyorum adece.Bir aparati yok.Yumurta toplama sonrasi da verilmisti her seferinde..Kasik agrisi ve gogus agrisi yapiyor ..O sebeple baskaca bisi hissemiyorum.Hayirlisi🙏hic birsey hissetmeyenler de var.O sebeple cok dusunmemeye calisiyorum:)Sizin kac gun gecti transferden Pittik Pittik ?
Evet aynısını kullanıyoruz sende de kapsulün dışı çıkıyor mu. Progestan ı arttırdı günde 3 defa 2şer tane atıyorum. Kanda hormona baktı azmış. Transfer günü ile 3. Gün :)

Transferim 26 Nisan'da oldu bu gün normal idrar testi yaptım erken değil negatif çıktı erken mi daha önceki günlere göre olan doluluk hissini kaybetmiş gibi hissediyorum dünden beri çok üzülüyorum negatif olacakmış gibi hissediyorum 😔
Benim transferim de 26 nisan çok erken değil mi test için hemen canınızı sıkmayın

Evet aynısını kullanıyoruz sende de kapsulün dışı çıkıyor mu. Progestan ı arttırdı günde 3 defa 2şer tane atıyorum. Kanda hormona baktı azmış. Transfer günü ile 3. Gün :)
Disi cikmiyor.Erimeye baslıyor yerleştirdikten sonra.Bir kismi tabi eriyince dokulmekte..4 tane aliyorum gunde bir de ignesini verdiler ona basladim dun.Muhtemelen kan testim benim de yetersiz bulundu.Hayirlisi insallah guzel sonuclar alacagiz 😌🙏

Disi cikmiyor.Erimeye baslıyor yerleştirdikten sonra.Bir kismi tabi eriyince dokulmekte..4 tane aliyorum gunde bir de ignesini verdiler ona basladim dun.Muhtemelen kan testim benim de yetersiz bulundu.Hayirlisi insallah guzel sonuclar alacagiz 😌🙏
Eriyip bir kısmı dökülüyor diye korkuyordum ama alacağını alıyordur heralde. Transfer sonra göbekten iğneyi 2 e çıkardı. Ama transfer olunca daha kolay geldi. Benimle diye daha mutlu vuruyorum iğneyi 🤣

Back