- 4 Temmuz 2018
- 3.230
- 4.692
- 133
- Konu Sahibi babyjanuary
Yarın test günüm zaten yarın belli olur inşallah bakalım. aaa yapmadın mı şaka ben yaptın sanıyorumidrara baglı kalma ben daha ıdrar yaptırmadım gec yerlesme olabılır dıye
kan verr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın test günüm zaten yarın belli olur inşallah bakalım. aaa yapmadın mı şaka ben yaptın sanıyorumidrara baglı kalma ben daha ıdrar yaptırmadım gec yerlesme olabılır dıye
kan verr
Amaaan kanda görmüşsün zaten ne olacak onda görmeyiver:)yoo yapmadım halaaa :) o kadar negatıf gordum kı almak bıle ıstemıyorum oo testen
Sizin pozitif olmuş sanırım bana çok umut oldunuz belirtileriniz nelerdiMerhabalar Bugün transferim gerçekleşti benim de Embriyomuzun resmini verdiklerinde nasıl tuhaf oldum anlatamamUmarım isteyen herkesin hayırlı evlatları olur
Canım ben transfer günü ovitrelle olmuştum.10.gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı.12.gün kan verdim orda da çıktı.hatta transferden 4 gün sonra da 2 tane gonopeptly yaptım o da çatlatma iğnesi.test pozitif çıkınca acaba iğnelerden mi diye düşündüm ama kanda da çıktı.bence etkisi geçmiştirKızlar bugün transferden sonraki 6.günümdeyim. 12 gün önce yaptığım ovitrelle’in etkisi geçmiş midir sizce?
Çok fena test girdabına düştüm ben ya.. daha 3 gün var test günüme ama şimdi benim gördüğüm silik çizgi.. şey olabilir mi? PozitifCanım ben transfer günü ovitrelle olmuştum.10.gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı.12.gün kan verdim orda da çıktı.hatta transferden 4 gün sonra da 2 tane gonopeptly yaptım o da çatlatma iğnesi.test pozitif çıkınca acaba iğnelerden mi diye düşündüm ama kanda da çıktı.bence etkisi geçmiştir
Hemenn at biz de bakalımmÇok fena test girdabına düştüm ben ya.. daha 3 gün var test günüme ama şimdi benim gördüğüm silik çizgi.. şey olabilir mi? Pozitif
Kendime ‘hemen heyecanlanma’ telkinleriyle mukayet olmaya çalışıyorum :) ama sanki bu sabahki daha belirgin?Hemenn at biz de bakalımm
Hayırlı olsun baya belli yani inşallah katlanarak artar değerinizKendime ‘hemen heyecanlanma’ telkinleriyle mukayet olmaya çalışıyorum :) ama sanki bu sabahki daha belirgin?
Ben 5 gün sonra olmuştum normal adet tarihimden bir hafta önce olmuştum kişiden kişiye de değişiklik olabilir canimİyi günler kızlar, yumurta toplama işleminden sonra ne zaman adet oldunuz yada tam gününüzde mi oldunuz?
Ooo gayet var çizgi hayırlı olsun çift embriyo muKendime ‘hemen heyecanlanma’ telkinleriyle mukayet olmaya çalışıyorum :) ama sanki bu sabahki daha belirgin?
Merhaba,evet pozitif oldu çok şükür ama stres hiç bitmiyor,kese görebilecek miyiz,kalp atışı olacak mı derken yine diken üstünde buluyorsun kendini.Benim transferin ilk gününden beri kasık ağrım vardı,yerimden biraz ani kalksam bi gerginlik oluyordu.Bir kaç gün sonra da kasıklarımda bir doluluk hissi oluştu,değişiklik olduğu belliydi.6.gün erken gebelik testinde pozitifi gördüm,10.günkü kan testim 353 12.günde de 1090 çıktı.Şimdilerde lekelenmelerim var doktorum normal olduğunu söylüyor ama benim içim hiç rahat değil.Siz ne durumdasınız,transferiniz oldu mu?Sizin pozitif olmuş sanırım bana çok umut oldunuz belirtileriniz nelerdi
Gözün aydın canım benimde bugün 7.gunum test yapmadım bayram günü test yapıyım diye düşünüyorumKendime ‘hemen heyecanlanma’ telkinleriyle mukayet olmaya çalışıyorum :) ama sanki bu sabahki daha belirgin?
Teşekkürler inşallah öyle olur, bu bizim son şansımızdı umarım ümitlerimiz boşa gitmez sonra güzel değerler de paylaşabilirim.Hayırlı olsun baya belli yani inşallah katlanarak artar değeriniz
Evet canım çift embriyoydu, 5bb ve 2abOoo gayet var çizgi hayırlı olsun çift embriyo mu
Tam günümde değil de bir hafta erken olmuştumİyi günler kızlar, yumurta toplama işleminden sonra ne zaman adet oldunuz yada tam gününüzde mi oldunuz?
Transferim 26 Nisan'da oldu bu gün normal idrar testi yaptım erken değil negatif çıktı erken mi daha önceki günlere göre olan doluluk hissini kaybetmiş gibi hissediyorum dünden beri çok üzülüyorum negatif olacakmış gibi hissediyorumMerhaba,evet pozitif oldu çok şükür ama stres hiç bitmiyor,kese görebilecek miyiz,kalp atışı olacak mı derken yine diken üstünde buluyorsun kendini.Benim transferin ilk gününden beri kasık ağrım vardı,yerimden biraz ani kalksam bi gerginlik oluyordu.Bir kaç gün sonra da kasıklarımda bir doluluk hissi oluştu,değişiklik olduğu belliydi.6.gün erken gebelik testinde pozitifi gördüm,10.günkü kan testim 353 12.günde de 1090 çıktı.Şimdilerde lekelenmelerim var doktorum normal olduğunu söylüyor ama benim içim hiç rahat değil.Siz ne durumdasınız,transferiniz oldu mu?
Öyle düşünmeyin daha çok erken normal testlerde çıkması için,erken gebelikte bile çıkmayabilir daha 4.gününüzdesiniz.Ben de kendimi herşeye hazırlamıştım ilk denemede olmaz gibime geliyordu hala kaybetme korkum var mesela.Allah hayırlısını versin ne diyelim,olduğunda da vardır bir hayır olmadığında daTransferim 26 Nisan'da oldu bu gün normal idrar testi yaptım erken değil negatif çıktı erken mi daha önceki günlere göre olan doluluk hissini kaybetmiş gibi hissediyorum dünden beri çok üzülüyorum negatif olacakmış gibi hissediyorum