Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

90 lira da olsun. Yeterki piyasada olsun. Elimizde olsun da. Tutmazsa çok çook daha fazlasını tekrar harcayacağız malesef. Para sıkıntı ama bu iğne ilaç savaşı beni daha çok yıprattı
Canım Adana’da her ilacı bulacağın bır eczane ısmı vereyim sana Atatürk caddesinde kavsagın orda hacı Sabancı kız meslek karşısı Fehim’in eczensi

Kötü bir gecede geçirsem keseyi acildede görmek nasibimde varmış diyorum dün geceyi unutuyorum bol bol yatın dınlenın kızlar kanamayla geçirdim geceyi ama şükür benimle kuzum bildiğiniz kanama yani o yüzden lekeler üzmesin sizi ilk yaptığım şey kendıme ıgne vurmak oldu ardından fıtıl ellerım kan içinde off neyse tuhaf oluyorum yazarken bıle ama çok şükür ıns sağlıkla alırız kucağımıza hersey ımtıhan bugün bu Mj okuyan tüm herkesten dua ıstıyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyisindir rabbim bu mübarek günde hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

Geçmiş olsun. İnşallah sımsıkı tutunsun bebeğin. Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Eczane için teşekkür ederim. Erhan hoca ekstra bi ilaç yazarsa oraya bakarım. Bana kan sulandırıcı bişe vermedi (oksapar, coraspin gibi) belki transfer sonrası verir

Transferimin 10.günü 12 çıkmıştı betam. Bugün 11.gün 8.46 çıktı. Düşmüş yani, böyle bi durum yaşayan var mı daha önce

Kızlar bende idrar testi yaptım negatif çıktı maalesef bugün 7. Günüm transferin.öncesinde iki tane pozitifim vardı bu günlerde idrarda çıkmıştı ama şimdi hiç olmadı galiba hoş tutanlarda sonra düştü ama

Merhaba Bende senin gibiyim 20 nisandi transferim dün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.. 5. Gün embriyosuydu şimdi 10. Günü bekliyorm ama çok üzgünüm

Erken olablir canım geç tutunmaysa dha idrarara geçmemiş olablir bide kan verseydiniz

Arkadaşlar merhaba.. ben bir şey sorcaktim. Bu kullanılan ilaçlar kalpte çarpıntı nefes darlığı vs yapıyor mu?

Merhaba Bende senin gibiyim 20 nisandi transferim dün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.. 5. Gün embriyosuydu şimdi 10. Günü bekliyorm ama çok üzgünüm
Evet benimde 5. Gün emriyosuydu 5 AA ama nasip değilmiş herhalde yarın da zaten kan günüm hakkımızda hayırlısı olsun Allah bizede nasip edecek inşallah

Doktorum bana Yasmin ve dostinex diye bir ilaç başladı. Kalp hastalığı geçmişim de var. Eğer bu ilaçlar böyleyse diğer tedaviyi nasıl kaldircam diye düşünüyorum. Çarpıntı ağrı vs olmasında gerisi geçici sorunları neticede. İlacı kesince geçecek ama kalp oyledegil. Nefes alamamak çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…