- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 33
- 30
- Konu Sahibi babyjanuary
-
Him anladım canım bilmiyordum10 ve 8 hücreli demek oluyor
Üçüncü gün embriyosu olunca hücre sayısına bakılıyor
Belirtiniz varmıydı kaçinci denemeniz sorununuz neydiAy inşallah
Canım Adana’da her ilacı bulacağın bır eczane ısmı vereyim sana Atatürk caddesinde kavsagın orda hacı Sabancı kız meslek karşısı Fehim’in eczensi90 lira da olsun. Yeterki piyasada olsun. Elimizde olsun da. Tutmazsa çok çook daha fazlasını tekrar harcayacağız malesef. Para sıkıntı ama bu iğne ilaç savaşı beni daha çok yıprattı
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz içinhayırlısı neyse hepimiz için o olsun, inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız. Ben de 3 gün önce transferimi oldum. Hiç bir belirti yok ama yine de kendimi gayet iyi hissediyorum, beklentileri düşürünce bir rahatlık geldi sanırım. Yine de test yapmamak için kendimi zor tutuyor
Çok geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyisindir rabbim bu mübarek günde hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınKötü bir gecede geçirsem keseyi acildede görmek nasibimde varmış diyorum dün geceyi unutuyorumbol bol yatın dınlenın kızlar kanamayla geçirdim geceyi ama şükür benimle kuzum bildiğiniz kanama yani o yüzden lekeler üzmesin sizi ilk yaptığım şey kendıme ıgne vurmak oldu ardından fıtıl ellerım kan içinde off neyse tuhaf oluyorum yazarken bıle ama çok şükür ıns sağlıkla alırız kucağımıza hersey ımtıhan bugün bu Mj okuyan tüm herkesten dua ıstıyorum
Geçmiş olsun. İnşallah sımsıkı tutunsun bebeğin. Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Eczane için teşekkür ederim. Erhan hoca ekstra bi ilaç yazarsa oraya bakarım. Bana kan sulandırıcı bişe vermedi (oksapar, coraspin gibi) belki transfer sonrası verirKötü bir gecede geçirsem keseyi acildede görmek nasibimde varmış diyorum dün geceyi unutuyorumbol bol yatın dınlenın kızlar kanamayla geçirdim geceyi ama şükür benimle kuzum bildiğiniz kanama yani o yüzden lekeler üzmesin sizi ilk yaptığım şey kendıme ıgne vurmak oldu ardından fıtıl ellerım kan içinde off neyse tuhaf oluyorum yazarken bıle ama çok şükür ıns sağlıkla alırız kucağımıza hersey ımtıhan bugün bu Mj okuyan tüm herkesten dua ıstıyorum
10 gün sonra olmuştum ben. Ama burda 5 gün sonra olanları da okumuştumkızlar cumartesi opu olmuştum ama bugün regl oluyorum sanırımçok erken değil mi siz opudan kaç gün sonra regl olmuştunuz ?
Anladım daha önce hiç donuk transfer yaşamadım Opu dan sonraki 14. Gün regl oldumtransfer olmadım ohhs riski gördü doktorum yarın 5. gün emriyosu olacak dondurulacak embriyolar 2 adet sonra transfer
5. Gün embriyosu 1 tane transfer edildi. Ben de ölçmedim ama ateş basma oluyoBen hiç ateşimi ölçmedimde aniden sıcak basıyor birden inşallah tutunma belirtileridir kaç embryo transfer edildi kaçinci gün
Erken olablir canım geç tutunmaysa dha idrarara geçmemiş olablir bide kan verseydinizKızlar bende idrar testi yaptım negatif çıktı maalesef bugün 7. Günüm transferin.öncesinde iki tane pozitifim vardı bu günlerde idrarda çıkmıştı ama şimdi hiç olmadı galiba hoş tutanlarda sonra düştü ama
Kimyasal gebelik olmuş canım çok geçmiş olsunTransferimin 10.günü 12 çıkmıştı betam. Bugün 11.gün 8.46 çıktı. Düşmüş yani, böyle bi durum yaşayan var mı daha önce
Evet benimde 5. Gün emriyosuydu 5 AA ama nasip değilmiş herhalde yarın da zaten kan günüm hakkımızda hayırlısı olsun Allah bizede nasip edecek inşallahMerhaba Bende senin gibiyim 20 nisandi transferim dün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.. 5. Gün embriyosuydu şimdi 10. Günü bekliyorm ama çok üzgünüm
İnşallah öyledir teşekkür ederimErken olablir canım geç tutunmaysa dha idrarara geçmemiş olablir bide kan verseydiniz
Canım doktoruna bi danış evet bi sıcak basması falan yapıyorda çarpıntı yapmadı bendeArkadaşlar merhaba.. ben bir şey sorcaktim. Bu kullanılan ilaçlar kalpte çarpıntı nefes darlığı vs yapıyor mu?
Şöyle benim önceki gebeliğimde troidden kaynaklı çarpıntılarım olmuştu hamilelik boyunca.troid rahatsızlığı var bende.bence sen endokrin doktoruna bir görünArkadaşlar merhaba.. ben bir şey sorcaktim. Bu kullanılan ilaçlar kalpte çarpıntı nefes darlığı vs yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?