- 4 Temmuz 2018
- 3.230
- 4.692
- 133
- Konu Sahibi babyjanuary
oo süper canım harika gelmiş sonucun.. bugün kaçıncı günün çift transfer miydi?Değerim 709 çıktı kızlar.cuma tekrar ver dedi doktor.gayet güzel yükselmiş dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo süper canım harika gelmiş sonucun.. bugün kaçıncı günün çift transfer miydi?Değerim 709 çıktı kızlar.cuma tekrar ver dedi doktor.gayet güzel yükselmiş dedi
Bugün 12. Gün çift transfer 5.gün embriyosu.inşallah sağlıkla keseyi görürüz önceden bi dış gebelik ve kimyasal gebeliğim vardı endişeliyim keseyi görene kadaroo süper canım harika gelmiş sonucun.. bugün kaçıncı günün çift transfer miydi?
Harikaaa hayırlı olsunnDeğerim 709 çıktı kızlar.cuma tekrar ver dedi doktor.gayet güzel yükselmiş dedi
Maşallah canım değerin çok güzel artmış benimde bugün 9. günüm test yaptım ama çıkmadı maalesef 5.gün çift benimde.. cumartesi günü kan vereceğim bakalım ama hiç umudum kalmadı.. bence değerin çok güzel burdan kimyasala dönmesi vs çok zor düşük bir değer değil ikisi de tutmuş gibi duruyor. Rabbim keseyi kalp atışını görebilmenizi de nasip etsin. benimde bir dış gebelik bir kimyasalım var ilk tüp bebek denemem negatif bu 2. ama hiç umudum kalmadı idrar da göremeyince.Bugün 12. Gün çift transfer 5.gün embriyosu.inşallah sağlıkla keseyi görürüz önceden bi dış gebelik ve kimyasal gebeliğim vardı endişeliyim keseyi görene kadar
Ben ilk idrar testini 10. Gün yaptım üstelik erken gebelik testi yaptım.sen normal gebelik testi yaptıysan ondan da çıkmamış olabilirMaşallah canım değerin çok güzel artmış benimde bugün 9. günüm test yaptım ama çıkmadı maalesef 5.gün çift benimde.. cumartesi günü kan vereceğim bakalım ama hiç umudum kalmadı.. bence değerin çok güzel burdan kimyasala dönmesi vs çok zor düşük bir değer değil ikisi de tutmuş gibi duruyor. Rabbim keseyi kalp atışını görebilmenizi de nasip etsin. benimde bir dış gebelik bir kimyasalım var ilk tüp bebek denemem negatif bu 2. ama hiç umudum kalmadı idrar da göremeyince.
Neyse artık günümde kan testi vereceğim nasip olursa varsa kısmetimde o zaman görürüm artık bidaha yapmayacağım test.Erken gebelik diyordu üstündeBen ilk idrar testini 10. Gün yaptım üstelik erken gebelik testi yaptım.sen normal gebelik testi yaptıysan ondan da çıkmamış olabilir
5. Gun emriosu ise erken gebelikte cikabiliyor ama garanti olsun dersen kan testi yap kuzumAnladım teşekkür ederiim
Oksapar iğnesi kullanıyormusunuz acaba az önce yaptım aşırı yaktıÇok teşekkürler güzel dilekleriniz için hayırlısı neyse hepimiz için o olsun, inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız. Ben de 3 gün önce transferimi oldum. Hiç bir belirti yok ama yine de kendimi gayet iyi hissediyorum, beklentileri düşürünce bir rahatlık geldi sanırım. Yine de test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Aynı gün olmuşuz lemonhead umarım güzel sonuçlar alirız.Belirti icin cok erken endise yokÇok teşekkürler güzel dilekleriniz için hayırlısı neyse hepimiz için o olsun, inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız. Ben de 3 gün önce transferimi oldum. Hiç bir belirti yok ama yine de kendimi gayet iyi hissediyorum, beklentileri düşürünce bir rahatlık geldi sanırım. Yine de test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Yapıyorum çok fena gerçekten.kan sulandırırıcı o pıhtılaşmayı önlemek için.kimyasal gebelik genelde pıhtılaşmadan dolayı oluyor önlemek içinOksapar iğne kullanan varmı transfer sonrası ? Tedavi başında 3-4 çeşit iğne vurdum ama hiç biri bu kadar aşırı canımı yakmamıştı ne faydası varki bunların acaba
Artık iğnelerden kurtulurum diye seviniyordum dün transferden Sonra coraspin, folik asit, dekort cyclo Prog. , lutinus fitil , her gün progestan iğne. 5 günde bir proluton iğne. Bide prograf hapYapıyorum çok fena gerçekten.kan sulandırırıcı o pıhtılaşmayı önlemek için.kimyasal gebelik genelde pıhtılaşmadan dolayı oluyor önlemek için
Bende de 10 tane falan iğne ilaç var karışık.sanırım ilk 3 ay devam edecekArtık iğnelerden kurtulurum diye seviniyordum dün transferden Sonra coraspin, folik asit, dekort cyclo Prog. , lutinus fitil , her gün progestan iğne. 5 günde bir proluton iğne. Bide prograf hap
Bende de 10 tane falan iğne ilaç var karışık.sanırım ilk 3 ay devam edecek
Yazmayı unuttuklarımda vardır gerçekten çok fazla inşallah olumlu olur sonuçlarımız isteyen herkesinBende de 10 tane falan iğne ilaç var karışık.sanırım ilk 3 ay devam edecek
yaa çok sevindim katlanarak devam etsin değeriniz inşallah daha önce gebeliğiniz var mıydı?Cıktı 166 canım transferden sonra ki 9.gun cok sukur ınsallah Boyle devam eder
gözün aydın canım çok sevindim artarak devam etsin değerlerin hayırlısı ile kucağına al inşallahDeğerim 709 çıktı kızlar.cuma tekrar ver dedi doktor.gayet güzel yükselmiş dedi
hayır 4 yıldır mucadele verıyodum hala ınanamıyorum kı sevınemıyorum bıleyaa çok sevindim katlanarak devam etsin değeriniz inşallah daha önce gebeliğiniz var mıydı?
kan sulandırıcı rahimin kanlandırmasını arttıyor yaksa da dayanıcaz kızlar yolun sonu güzel olacak inşallahOksapar iğne kullanan varmı transfer sonrası ? Tedavi başında 3-4 çeşit iğne vurdum ama hiç biri bu kadar aşırı canımı yakmamıştı ne faydası varki bunların acaba
Bana progestan iğne vermedi korkuyorum progestan fitil duphaston kullanıyorum estrofem coraspin cleaxane prednol ve imom kullanıyorumArtık iğnelerden kurtulurum diye seviniyordum dün transferden Sonra coraspin, folik asit, dekort cyclo Prog. , lutinus fitil , her gün progestan iğne. 5 günde bir proluton iğne. Bide prograf hap
Herkese farklı veriyorlardır tabikii ama aşağı yukarı ilaçların yarısından fazlası ortak gibi estrofem hiç bir yerde yok zam geleceği için bulanamıyor dedi eczacı.onunla aynı ayarda cycylo progynova almamı söylediler onuda tek tuk buluyorumBana progestan iğne vermedi korkuyorum progestan fitil duphaston kullanıyorum estrofem coraspin cleaxane prednol ve imom kullanıyorum