- Konu Sahibi babyjanuary
-
Estrofemin tam olarak muaili yok doktorunuza sormanızı öneririm ben önceden depo yapmıştım estrofemi ama günde 6 tane içiyorum yetmeyecek diye korkuyorumHerkese farklı veriyorlardır tabikii ama aşağı yukarı ilaçların yarısından fazlası ortak gibiestrofem hiç bir yerde yok zam geleceği için bulanamıyor dedi eczacı.onunla aynı ayarda cycylo progynova almamı söylediler onuda tek tuk buluyorum
Dediğim ilacın içinde Beyaz ve renkli ilaç var beyazlarını içmemi söylediler sadece çok iyi bir yere gittiğim için sorgulama gereği duymadımEstrofemin tam olarak muaili yok doktorunuza sormanızı öneririm ben önceden depo yapmıştım estrofemi ama günde 6 tane içiyorum yetmeyecek diye korkuyorum
Benim de 2. Günum ateşim yükseliyor ikide birHayırlı olsun canım kaçinci denemenizde tuttu bir sorununuz varmıydı bnde 26 nisanda transfer oldum iki gündür sıcak basmalarım oluyor sizlerde de olmuş muydu Belirtimidir acaba 2.denemem bu arada öncekinde olmamişti böule bişey
Çok mutlu oldum. Allah kucağına da sağlıkla kavuştursun. Gebe olarak bana da dua et yarın transferim var. Transfer sonrası kaç saat yattın. Ayağa kalkmak için çok bekledin miDeğerim 709 çıktı kızlar.cuma tekrar ver dedi doktor.gayet güzel yükselmiş dedi
Ben aşırı sıkışık girmedim transfere.sonrasında kalkmamak için.orta sıkışıklıkta girdim.transferden sonra 2 saat hastanede yattım.yarım saat sonra tuvalete çıkabilirsin dediler ama ben hastaneden çıkana kadar tuttum kendimi.2 saat kalkmadım yaniÇok mutlu oldum. Allah kucağına da sağlıkla kavuştursun. Gebe olarak bana da dua et yarın transferim var. Transfer sonrası kaç saat yattın. Ayağa kalkmak için çok bekledin mi
Ben de aşırı sıkışık girmeyeyim o haldeBen aşırı sıkışık girmedim transfere.sonrasında kalkmamak için.orta sıkışıklıkta girdim.transferden sonra 2 saat hastanede yattım.yarım saat sonra tuvalete çıkabilirsin dediler ama ben hastaneden çıkana kadar tuttum kendimi.2 saat kalkmadım yani
10. Ve 8 kalite nasıl oluyor ilk defa duydum bana 1.2.3.4 dye sıralanıyor dediler biri 3 biri 4 müş benim kaliteleri güzel dediler 5.gün embryosu 1 ve 2 kötü oluyor muş3. Gün embriyosu trasnsferin 8.günü kan versem çıkar mı ya yarın iğne olmaya gideceğim gitmişken versem diye geçiyor aklımdan 2 embriyo transferi yapıldı 10 ve 8 kalite
Ben hiç ateşimi ölçmedimde aniden sıcak basıyor birden inşallah tutunma belirtileridir kaç embryo transfer edildi kaçinci günBenim de 2. Günum ateşim yükseliyor ikide bir
Biraz erken sankikızlar cumartesi opu olmuştum ama bugün regl oluyorum sanırımçok erken değil mi siz opudan kaç gün sonra regl olmuştunuz ?
10 ve 8 hücreli demek oluyor10. Ve 8 kalite nasıl oluyor ilk defa duydum bana 1.2.3.4 dye sıralanıyor dediler biri 3 biri 4 müş benim kaliteleri güzel dediler 5.gün embryosu 1 ve 2 kötü oluyor muş
Bence verin bakalım en kötü gününüzde tekrarlarsınız testi3. Gün embriyosu trasnsferin 8.günü kan versem çıkar mı ya yarın iğne olmaya gideceğim gitmişken versem diye geçiyor aklımdan 2 embriyo transferi yapıldı 10 ve 8 kalite
transfer olmadım ohhs riski gördü doktorum yarın 5. gün emriyosu olacak dondurulacak embriyolar 2 adet sonra transferBiraz erken sanki
Transfer ne zaman yapılmıştı size
Evet var gibi hayırlı olsun erken olduğu için silik çıkmış sabah ilk idrarla tekrarla dhaa net çıkar inşallahKahverengi lekelenmem oldu. Korktum test yaptm böyle çıktı geçen hafta perşembe olmuştum transfer. 6. Günüm bu gün çift embiriyo dondurulmuştu. Sizce varmı
Ay inşallahEvet var gibi hayırlı olsun erken olduğu için silik çıkmış sabah ilk idrarla tekrarla dhaa net çıkar inşallah
Evet var gibi hayırlı olsun erken olduğu için silik çıkmış sabah ilk idrarla tekrarla dhaa net çıkar inşallahKahverengi lekelenmem oldu. Korktum test yaptm böyle çıktı geçen hafta perşembe olmuştum transfer. 6. Günüm bu gün çift embiriyo dondurulmuştu. Sizce varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?