- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 53
- Konu Sahibi babyjanuary
-
Benim tiroidler oldum olası hızlı çalışıyor. İki oğlum var hatta. 3. Bebegimi 6 ay önce kaybettim. Tiroid rahatsızlığı çekmedim hiç çok şükürŞöyle benim önceki gebeliğimde troidden kaynaklı çarpıntılarım olmuştu hamilelik boyunca.troid rahatsızlığı var bende.bence sen endokrin doktoruna bir görün
Gonal f bende inanılmaz çarpıntı yapmıştı doz düşürdü doktorumArkadaşlar merhaba.. ben bir şey sorcaktim. Bu kullanılan ilaçlar kalpte çarpıntı nefes darlığı vs yapıyor mu?
Bana da transfer sırasında aynı şeyleri söyledi. Çok rahatlatıcı ve gerçekçi konusuyor. İlaçlarda düzenleme yapılacak mı diye kan aldı ve kan sulandırıcı ekledi.Iyı bır hoca Erhan hoca bana transfer sırasında da söyledi dondurulmuşlar var üzülme olmazsa diye estrofem buldukça al zor bulunuyor ben günde 4 tane kullanıyorum Erhan hocayla ılk deneme daha oncekı denemeden 1 kızım var 3 Cu tedavım bu
Şimdi denk geldim de ben de 9. günde yaptım çizgi vs çıkmadı 12. günümü bekleyeceğim baya moralim bozuldu ama bu yazdığınızı görünce biraz umutlandım. idrar da negtaif görüp 12. gün de kan da pozitif gördünüz süperİdrar testim 12 güne kadar hep negatifti kendımı yedım bıtırdım ve boşa bıtırmısım kızım şuan 7 yaşında lütfen kan testı yaptırmadan umutsuzluğa itmeyin kendınızı
Prolutex iğne yapıyorum ben de, ilk yaptığımda cok ağrıdı, sonra iğneyi çekince kolonyalı pamukla ovalamaya başladım, dağılıyor. Daha az ağrım oluyor. Buz denemedim. Ben de bugün transfer oldum iğne günlük 2 e cıktı. Sabah akşamArkadaşlar merhaba bende yarın transfer olucam. Progestan dex iğne yapıyorum göbekten ve yaptıktan hemen sonra buz koyuyorum. Sizce doğru mu yapıyorum bilgisi olan var mı
Ayyy hadi sağlıkla tutunsun inşallah bebeğiniz, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahProl
Prolutex iğne yapıyorum ben de, ilk yaptığımda cok ağrıdı, sonra iğneyi çekince kolonyalı pamukla ovalamaya başladım, dağılıyor. Daha az ağrım oluyor. Buz denemedim. Ben de bugün transfer oldum iğne günlük 2 e cıktı. Sabah akşam
Benimde ohhs riski olduğu için dondurulmuştu. Bu ayntransfr olucam inşallahtransfer olmadım ohhs riski gördü doktorum yarın 5. gün emriyosu olacak dondurulacak embriyolar 2 adet sonra transfer
Merhaba,kızlar merhabalar 26 nisanda transfer oldum koltuktan doğrulurken ayağa kalkarken karın kaslarımız kasılıyor bunun zararı olur mu? çok korkuyorum transfer sonrası nelere dikkat ettiniz önerilerinizi bekliyorum lütfen
Benim tek embriyo, ilk transfer denemem. Bende 7. ve 8. kromozomlar arasında translokasyon taşıyıcılığı var bu sebeple PGT yapılarak NGS yöntemi ile sağlıklı bir adet embriyom bulundu. Umarım da pozitif olur.ben de evden çalışıyorum inşallah öyle olur güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim siz tek embriyo transferi mi oldunuz çift mi beslenme de nelere dikkat ediyorsunuz
ben de evden çalışıyorum inşallah öyle olur güzel tavsiyeleriniz için teşekkür ederim siz tek embriyo transferi mi oldunuz çift mi beslenme de nelere dikkat ediyorsunuzMerhaba,
Ben de 26 Nisanda transfer oldum. Doktor sürekli yatmanın kan dolaşımını azaltacağını, günlük işlerimizi kendimizi yormadan halledebileceğimizi söyledi. Kendini yormadan normal hayatına devam edebilirsin dedi. Mesela evden çalışıyorum ben, izin alma ihtiyacı bile hissetmedim. Ara ara bilgisayar başındayım ara ara yatıyorum. Ama yavaş hareket etmeye çalışıyor, ani hareketlerden kaçınıyorum. O yüzden bence bunlarla kafanızı çok meşgul etmeyin. Allahın izniyle hiç bir zararı olmaz. Pozitif düşünelim pozitif olsun :)
bugün avokado yemeğe başladım umarım geç kalmamışımdır. inşallah güzel sonuç alırız haberleşmeye devam edelim transfer günlerimiz de aynı inşallah birlikte seviniriz. çok teşekkür ederimBenim tek embriyo, ilk transfer denemem. Bende 7. ve 8. kromozomlar arasında translokasyon taşıyıcılığı var bu sebeple PGT yapılarak NGS yöntemi ile sağlıklı bir adet embriyom bulundu. Umarım da pozitif olur.
Beslenme olarak da; her gün bir dilim ananas, kabak çekirdeği, fındık, yarım avokado ve 2-2,5 litre su mutlaka tüketmeye çalışıyorum. maydanoz, bitki çayı gibi ödem attırıcı gıdalar tüketmiyorum. Bunun dışında da özellikle dikkat ettiğim bir şey yok aslına bakarsanız. Ev yemeği evde ne varsa onu yiyorum.
Canım değerin bence gayet güzel artmış sıkıntı yok kendini hiç kasma.. birde normal içinde öyle olması hamilelikte hormon değişikliği vs halsizlikte ondan bebek senden beslenecek sonuçta senin vitaminlerini alıyor. güzel beslen sen kansızlık vs varsa o da etkiler. sancı da rahimde yerleşmeye çalıştığı için.18 nisanda transfer oldum
7. gün beta 66
9.gün 166
sizce degerler nasıl kızlar ?
bugun 11 . gun tekrarlamalııyım ..
içimde bole bıı karamsarlık var aksamları halsızlık basıyor gun ıcınde karnımda kasıklarda surkelı sancı var
cok cokkk saolll allahın ıznıyle tutunsun bana ..Canım değerin bence gayet güzel artmış sıkıntı yok kendini hiç kasma.. birde normal içinde öyle olması hamilelikte hormon değişikliği vs halsizlikte ondan bebek senden beslenecek sonuçta senin vitaminlerini alıyor. güzel beslen sen kansızlık vs varsa o da etkiler. sancı da rahimde yerleşmeye çalıştığı için.
Tutunmuştur canım büyümeye çalışıyordur sen kendine iyi bak.. benimde 18 nisandı transferim ama idrarda pozitif göremedim nasip olmadı bu seferdecok cokkk saolll allahın ıznıyle tutunsun bana ..
idrara baglı kalma ben daha ıdrar yaptırmadım gec yerlesme olabılır dıyeTutunmuştur canım büyümeye çalışıyordur sen kendine iyi bak.. benimde 18 nisandı transferim ama idrarda pozitif göremedim nasip olmadı bu seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?