Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Prograf 1 mg kullanıyormuşsunuz acaba yan etkilerini yaşadınızmı? Bugün 5.gün transferi oldum çooookkkk ilaç verdiler

Prograf 1 mg kullanıyormuşsunuz acaba yan etkilerini yaşadınızmı? Bugün 5.gün transferi oldum çooookkkk ilaç verdiler
Hayırlı olsun inşallah pozitif ile sonuçlanır. Benim de 2 gün sonra transfer. Çalışmasam zaman geçmeyecek sanki. Transfer gerçekleşmiş tadını çıkar :)

Hayırlı olsun inşallah pozitif ile sonuçlanır. Benim de 2 gün sonra transfer. Çalışmasam zaman geçmeyecek sanki. Transfer gerçekleşmiş tadını çıkar :)
Tadını çıkarmak isterdim ama sürekli aman dikkat edeyim aman şunu yemiyim sağlıklı yiyim düşüncesiyleyim bide bir sürü ilaçla nasıl başa çıkıcam diyorum bide beklemek gerçekten çok zor olucak sizedee şimdiden hayırlı olsun inşallah olumlu sonuclanırr

5. Gün embriyosu koydular Erken gebelik testini kaçıncı gün yapsam yanıltmaz acaba bilen yapan varmıı??

Benim 5.gün embriyosu 10.gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama 4.gün gonopeptly iğne yapmıştım onun etkisi olabilir mi bilmiyorum.insan hiçbişeyden emin olamıyor.yarın kan vericem artık akla kara ortaya çıkacak

Allah şifa versin yazınıza denk geldim okudum Allah kalbinizden geçeni versin inşaallah Ramazan gününde Bende bugün transfer oldum Allah isteyen herkese versin inşallah
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için hayırlısı neyse hepimiz için o olsun, inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız. Ben de 3 gün önce transferimi oldum. Hiç bir belirti yok ama yine de kendimi gayet iyi hissediyorum, beklentileri düşürünce bir rahatlık geldi sanırım. Yine de test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…