- Konu Sahibi babyjanuary
-
hadi hayırlısı inşallah tutunur sana bebeğinBugün transfer oldum, eve doğru gidiyorum :)
Cikti mi sonucun canimmSımdı gidiyorum yoldayım
Cıktı 166 canımCikti mi sonucun canimm
Hayırlı olsun inşallah pozitif ile sonuçlanır. Benim de 2 gün sonra transfer. Çalışmasam zaman geçmeyecek sanki. Transfer gerçekleşmiş tadını çıkar :)Prograf 1 mg kullanıyormuşsunuz acaba yan etkilerini yaşadınızmı? Bugün 5.gün transferi oldum çooookkkk ilaç verdiler
Tadını çıkarmak isterdim ama sürekli aman dikkat edeyim aman şunu yemiyim sağlıklı yiyim düşüncesiyleyim bide bir sürü ilaçla nasıl başa çıkıcam diyorumHayırlı olsun inşallah pozitif ile sonuçlanır. Benim de 2 gün sonra transfer. Çalışmasam zaman geçmeyecek sanki. Transfer gerçekleşmiş tadını çıkar :)
Cok guzell artmis masallahCıktı 166 canımtransferden sonra ki 9.gun cok sukur ınsallah Boyle devam eder
8 9 10 kendini hazir hissettiginde yap kuzum hayirli olsun şimdiden5. Gün embriyosu koydular Erken gebelik testini kaçıncı gün yapsam yanıltmaz acaba bilen yapan varmıı??
Çok teşekkür ederim8 9 10 kendini hazir hissettiginde yap kuzum hayirli olsun şimdiden
5. Gun emriosu ise erken gebelikte cikabiliyor ama garanti olsun dersen kan testi yap kuzumÇok teşekkür ederimkan değerinden mi bahsettiniz yoksa erken gebelik idrar testindenmii
İnşallah pozitiftirrrBenim 5.gün embriyosu 10.gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama 4.gün gonopeptly iğne yapmıştım onun etkisi olabilir mi bilmiyorum.insan hiçbişeyden emin olamıyor.yarın kan vericem artık akla kara ortaya çıkacak
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz içinAllah şifa versin yazınıza denk geldim okudum Allah kalbinizden geçeni versin inşaallah Ramazan günündeBende bugün transfer oldum Allah isteyen herkese versin inşallah
9.günde çıkmıştı benim5. Gün embriyosu koydular Erken gebelik testini kaçıncı gün yapsam yanıltmaz acaba bilen yapan varmıı??
İnşallah pozitifle sonuçlanır burada bekleyen herkesinBendeeeeee
Aminn insallahhİnşallah pozitifle sonuçlanır burada bekleyen herkesin
Hayırlı güzel haberlrle gel inşKan verdim beklemedeyim kızlar.bayılcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?