• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Benimde akıyor canim korkma zaten ilk fitili atinca almasi gereken ilac.miktarini aliyor kalan akinti seklinde.akiyo bu normal dedi bana ilac anlatimda hemsire😍
Hemşire akarsa korkma alması gerekeni alırsın zaten dedi ama aparat duyunca endişe ettim. Teşekkür ederim 🙈😊

Nar suyu, rahim kalınlaşmasına çok iyi geliyormuş. Bütün platformlardan okuduğum kadarıyla.
Bir de transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas çok iyiymiş onu da yeni öğrendim.
Estrofeme başladığımdan beri her gün 1 bardak nar sıkıp içiyorum. transfere kadar da devam edeceğim.
Bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 7,5 mm idi. Transfere kadar da kalınlık artıyor sanırım.
Merhaba içtiginiz nar suyu taze mi? Ya marketden alinmam mi?

kızlar merhabalar yarın transferim var çok heyecanlıyım. Dualarınıza ihtiyacım var. Bir de kızlar estrofemi nerden buluyorsunuz bir kutum kaldı biterse kaparım diyorum
Benim de 3 gün sonra şimdiden heyecanlıyım. Estrofem Bulamıyorum. İlk alırken 3 tane bulabildim. Yaklaşık 50 tane eczane aramıştım. Allahım kolaylık versin sonucu güzel gelsin inşallah. Çok zor bir süreç arkada kaldı. Şimdi daha zor beklemek 🤣

Kızlar estrofem 1 haftaya gelcekmis eczanelere . Önümüzdeki gunlerde fiyat guncellemesi olcakmis ilac fiyati 90 kusur olcakmis bulan varsa simdiden alsin 🙄 allah yardimcimiz olsun

Benimde 3. Gün embriyosu trasnsferin 5. Günü estrofem bende aradım eczaneler satmıyor cuma günü 90 lira olacak o zaman çıkarırlar ortaya dedi☹️
Kızlar estrofem 1 haftaya gelcekmis eczanelere . Önümüzdeki gunlerde fiyat guncellemesi olcakmis ilac fiyati 90 kusur olcakmis bulan varsa simdiden alsin 🙄 allah yardimcimiz olsun

Benim 2 tane yapıldı transfer biri 8 biri de 10 du 5. Günüm bugün tekrar yumurtalıkta bakmalar başladı 3. Gün embriyosu en erken ne zaman çıkar ki acaba idrar ve kanda test günüm 3 mayıs dedi hemşire

Benimde 3. Gün embriyosu trasnsferin 5. Günü estrofem bende aradım eczaneler satmıyor cuma günü 90 lira olacak o zaman çıkarırlar ortaya dedi☹️
90 lira da olsun. Yeterki piyasada olsun. Elimizde olsun da. Tutmazsa çok çook daha fazlasını tekrar harcayacağız malesef. Para sıkıntı ama bu iğne ilaç savaşı beni daha çok yıprattı

90 lira da olsun. Yeterki piyasada olsun. Elimizde olsun da. Tutmazsa çok çook daha fazlasını tekrar harcayacağız malesef. Para sıkıntı ama bu iğne ilaç savaşı beni daha çok yıprattı
Aynen öyle.her dönem bi ilaç bulunmuyor.ben aşılama yaptırırken meriofert bulamazdım.arkadaş da tüp bebek yaptırdı 3 sene önce o da pruluton depot çok aramıştı.illa uğraştıracaklar.muadili de yok sanırım estrofemin herkes onu yazıyor.gene meriofert yerine gonalf falan var

Aynen öyle.her dönem bi ilaç bulunmuyor.ben aşılama yaptırırken meriofert bulamazdım.arkadaş da tüp bebek yaptırdı 3 sene önce o da pruluton depot çok aramıştı.illa uğraştıracaklar.muadili de yok sanırım estrofemin herkes onu yazıyor.gene meriofert yerine gonalf falan var
İğneye de mi zam geldi acaba, şimdiden kenara koyayım, geçen hafta alırken 288 TL idi

İğneye de mi zam geldi acaba, şimdiden kenara koyayım, geçen hafta alırken 288 TL idi
Bilmiyorum ki.genelde toplu aldığım için ilaçları.geçen hafta lutinus ve progestan dex bitti ikisine 500 lira vermiş eşim.1 haftalık ilaç yani.daha da artarsa hamile kalsak ilaçlara da güç yetmeyecek

Back