Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

oo süper canım harika gelmiş sonucun.. bugün kaçıncı günün çift transfer miydi?
Bugün 12. Gün çift transfer 5.gün embriyosu.inşallah sağlıkla keseyi görürüz önceden bi dış gebelik ve kimyasal gebeliğim vardı endişeliyim keseyi görene kadar

Bugün 12. Gün çift transfer 5.gün embriyosu.inşallah sağlıkla keseyi görürüz önceden bi dış gebelik ve kimyasal gebeliğim vardı endişeliyim keseyi görene kadar
Maşallah canım değerin çok güzel artmış benimde bugün 9. günüm test yaptım ama çıkmadı maalesef 5.gün çift benimde.. cumartesi günü kan vereceğim bakalım ama hiç umudum kalmadı.. bence değerin çok güzel burdan kimyasala dönmesi vs çok zor düşük bir değer değil ikisi de tutmuş gibi duruyor. Rabbim keseyi kalp atışını görebilmenizi de nasip etsin. benimde bir dış gebelik bir kimyasalım var ilk tüp bebek denemem negatif bu 2. ama hiç umudum kalmadı idrar da göremeyince.

Ben ilk idrar testini 10. Gün yaptım üstelik erken gebelik testi yaptım.sen normal gebelik testi yaptıysan ondan da çıkmamış olabilir

Ben ilk idrar testini 10. Gün yaptım üstelik erken gebelik testi yaptım.sen normal gebelik testi yaptıysan ondan da çıkmamış olabilir
Neyse artık günümde kan testi vereceğim nasip olursa varsa kısmetimde o zaman görürüm artık bidaha yapmayacağım test.Erken gebelik diyordu üstünde

Güzel anne adayları merhaba..Uzun süredir takip ediyorum ancak ilk kez yazma cesaretinde bulundum.Benim de pzt günü tek embriyom transfer edildi.Progestan fitilden dolayı hep ağrım var malum.Cuma günü ara bir kan testi vermemi söylediler.Orda da değerlere bakacaklar.Tabi değerler gebeliği desteklerse mi ilaç /iğne verilecek tersi mi bilmiyorum.Destek ve dualarınızı esirgemeyin

5. Gun emriosu ise erken gebelikte cikabiliyor ama garanti olsun dersen kan testi yap kuzumAnladım teşekkür ederiim
Oksapar iğnesi kullanıyormusunuz acaba az önce yaptım aşırı yaktı

Oksapar iğne kullanan varmı transfer sonrası ? Tedavi başında 3-4 çeşit iğne vurdum ama hiç biri bu kadar aşırı canımı yakmamıştı ne faydası varki bunların acaba

Aynı gün olmuşuz lemonhead umarım güzel sonuçlar alirız.Belirti icin cok erken endise yok

Oksapar iğne kullanan varmı transfer sonrası ? Tedavi başında 3-4 çeşit iğne vurdum ama hiç biri bu kadar aşırı canımı yakmamıştı ne faydası varki bunların acaba
Yapıyorum çok fena gerçekten.kan sulandırırıcı o pıhtılaşmayı önlemek için.kimyasal gebelik genelde pıhtılaşmadan dolayı oluyor önlemek için

Yapıyorum çok fena gerçekten.kan sulandırırıcı o pıhtılaşmayı önlemek için.kimyasal gebelik genelde pıhtılaşmadan dolayı oluyor önlemek için
Artık iğnelerden kurtulurum diye seviniyordum dün transferden Sonra coraspin, folik asit, dekort cyclo Prog. , lutinus fitil , her gün progestan iğne. 5 günde bir proluton iğne. Bide prograf hap

Artık iğnelerden kurtulurum diye seviniyordum dün transferden Sonra coraspin, folik asit, dekort cyclo Prog. , lutinus fitil , her gün progestan iğne. 5 günde bir proluton iğne. Bide prograf hap
Bende de 10 tane falan iğne ilaç var karışık.sanırım ilk 3 ay devam edecek

kan sulandırıcı rahimin kanlandırmasını arttıyor yaksa da dayanıcaz kızlar yolun sonu güzel olacak inşallah

Bana progestan iğne vermedi korkuyorum progestan fitil duphaston kullanıyorum estrofem coraspin cleaxane prednol ve imom kullanıyorum

Bana progestan iğne vermedi korkuyorum progestan fitil duphaston kullanıyorum estrofem coraspin cleaxane prednol ve imom kullanıyorum
Herkese farklı veriyorlardır tabikii ama aşağı yukarı ilaçların yarısından fazlası ortak gibi estrofem hiç bir yerde yok zam geleceği için bulanamıyor dedi eczacı.onunla aynı ayarda cycylo progynova almamı söylediler onuda tek tuk buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…