Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Kızlar şimdi 30 tane eczane aradım hiçbirinde yok estrofem.bitanesi bugün gelecek dedi o da güncel fiyattan yani 90 lira dedi.bilginiz olsun.bazı depolardan bugün piyasaya sürülüyor ilaç

Kızlar şimdi 30 tane eczane aradım hiçbirinde yok estrofem.bitanesi bugün gelecek dedi o da güncel fiyattan yani 90 lira dedi.bilginiz olsun.bazı depolardan bugün piyasaya sürülüyor ilaç
Evet canım aynen öyleymiş
Yarından itibaren satışta olur dediler bize de

transferımın 7 gunu beta 60.45 gebeyımmm .. ama yınede bugun test vercem umarım degerım artmıstır dua edın

Merhaba bende nisan transferlerindenim toplanan 7 yumurtanın 6sı işleme alınmış 4tanesi 1. Günden 5. Güne çıkabildi ve 1 tane transfer bugün 5. Günde gerçekleşti İstanbul tüp bebek merkezinde 4ab kalitesi. İhtimal yüzde 50 gibi geliyor bana kaç gün sonra anlaşılır acaba en erkennn

Allah şifa versin yazınıza denk geldim okudum Allah kalbinizden geçeni versin inşaallah Ramazan gününde Bende bugün transfer oldum Allah isteyen herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…