- 11 Nisan 2022
- 3.054
- 2.695
- 63
- Konu Sahibi babyjanuary
-
Hemşire akarsa korkma alması gerekeni alırsın zaten dedi ama aparat duyunca endişe ettim. Teşekkür ederimBenimde akıyor canim korkma zaten ilk fitili atinca almasi gereken ilac.miktarini aliyor kalan akinti seklinde.akiyo bu normal dedi bana ilac anlatimda hemsire
Sana can olsunlar umaycımKızlar merkezden aradılar şimdi 2 tane olgunlaşmış yumurtam vardı 2side döllenmiş inşallah 2side sağlıklı bir şekilde bölünüp 5.güne ulaşır
Merhaba içtiginiz nar suyu taze mi? Ya marketden alinmam mi?Nar suyu, rahim kalınlaşmasına çok iyi geliyormuş. Bütün platformlardan okuduğum kadarıyla.
Bir de transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas çok iyiymiş onu da yeni öğrendim.
Estrofeme başladığımdan beri her gün 1 bardak nar sıkıp içiyorum. transfere kadar da devam edeceğim.
Bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 7,5 mm idi. Transfere kadar da kalınlık artıyor sanırım.
Darısı biz bekleyenlereKizlar sabah kan verdim cuma gunu degerim 16 di bugunku deger 64.63 sizce nasil 3. Gun emriosu
Merhaba, ben taze sıkıp içmeyi tercih ettim.Merhaba içtiginiz nar suyu taze mi? Ya marketden alinmam mi?
Aminn canim ınsallahhhDarısı biz bekleyenlere
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahSana can olsunlar umaycım
Yoğun mu?benim de 8. Gün lekenmem oldu bugün 10.günüm erken gebelik testi pozitif çıktı.doktor kanama artmazsa korkma normal dedi.hala damla damla gün içinde 1-2 tane olabiliyor pembe lekeTrasferden sonra 8 gün kahverengi kanama korkuyorum devamı gelirmi
Benim de 3 gün sonra şimdiden heyecanlıyım. Estrofem Bulamıyorum. İlk alırken 3 tane bulabildim. Yaklaşık 50 tane eczane aramıştım. Allahım kolaylık versin sonucu güzel gelsin inşallah. Çok zor bir süreç arkada kaldı. Şimdi daha zor beklemekkızlar merhabalar yarın transferim var çok heyecanlıyım. Dualarınıza ihtiyacım var. Bir de kızlar estrofemi nerden buluyorsunuz bir kutum kaldı biterse kaparım diyorum
Kızlar estrofem 1 haftaya gelcekmis eczanelere . Önümüzdeki gunlerde fiyat guncellemesi olcakmis ilac fiyati 90 kusur olcakmis bulan varsa simdiden alsinallah yardimcimiz olsun
90 lira da olsun. Yeterki piyasada olsun. Elimizde olsun da. Tutmazsa çok çook daha fazlasını tekrar harcayacağız malesef. Para sıkıntı ama bu iğne ilaç savaşı beni daha çok yıprattıBenimde 3. Gün embriyosu trasnsferin 5. Günü estrofem bende aradım eczaneler satmıyor cuma günü 90 lira olacak o zaman çıkarırlar ortaya dedi
Aynen öyle.her dönem bi ilaç bulunmuyor.ben aşılama yaptırırken meriofert bulamazdım.arkadaş da tüp bebek yaptırdı 3 sene önce o da pruluton depot çok aramıştı.illa uğraştıracaklar.muadili de yok sanırım estrofemin herkes onu yazıyor.gene meriofert yerine gonalf falan var90 lira da olsun. Yeterki piyasada olsun. Elimizde olsun da. Tutmazsa çok çook daha fazlasını tekrar harcayacağız malesef. Para sıkıntı ama bu iğne ilaç savaşı beni daha çok yıprattı
İğneye de mi zam geldi acaba, şimdiden kenara koyayım, geçen hafta alırken 288 TL idiAynen öyle.her dönem bi ilaç bulunmuyor.ben aşılama yaptırırken meriofert bulamazdım.arkadaş da tüp bebek yaptırdı 3 sene önce o da pruluton depot çok aramıştı.illa uğraştıracaklar.muadili de yok sanırım estrofemin herkes onu yazıyor.gene meriofert yerine gonalf falan var
ayy hadi inşallahKızlar merkezden aradılar şimdi 2 tane olgunlaşmış yumurtam vardı 2side döllenmiş inşallah 2side sağlıklı bir şekilde bölünüp 5.güne ulaşır
Bilmiyorum ki.genelde toplu aldığım için ilaçları.geçen hafta lutinus ve progestan dex bitti ikisine 500 lira vermiş eşim.1 haftalık ilaç yani.daha da artarsa hamile kalsak ilaçlara da güç yetmeyecekİğneye de mi zam geldi acaba, şimdiden kenara koyayım, geçen hafta alırken 288 TL idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?