- Konu Sahibi babyjanuary
-
Transfer olmadım ama transferden sonra progesteron bakan yerlerde var ama çoğu kez bakılmıyor sanırımcanim ben izmir tavmergendeyim. ama dr um disardan bir doktor yani oranin lab ini kullaniyo. ismini vermek istemiyorum ama lanet ettim. sifir kan testi ile transfer yaptik. peki sizin transferden sonra da kan bakildi mi mesela? cok tesekkurler cevabiniz benim icin cok onemliydi.
Çok üzüldüm canım.sen aygül hocadaydın değil mi?bundan sonraki süreçle ilgili ne düşünüyorsun?Benim de negatif
Bu durum çok kalıcı oldumuu acaba yoksa normale dönüyormuilaclardan dolayi odem oluyor biraz evet ozellikle opuya kadarki donem sonrasinda da progesterone devam o yuzden odem hemen gitmeyebilir. benim donmus transferimde cok daha az odem oldu. taze olanda coktu.
evet canım. hemşire pazartesi de kan vermemi istedi geç döllenme olabiliyormuş diye. Ama açıkçası modum baya düştü yine de devam edeceğim pazartesiye kadar her şeye aynen. Tekrar kan vereceğim. sonra yine olumsuz olursa bilmiyorum napıcam açıkçasıÇok üzüldüm canım.sen aygül hocadaydın değil mi?bundan sonraki süreçle ilgili ne düşünüyorsun?
Kaçıncı günündü bugün?evet canım. hemşire pazartesi de kan vermemi istedi geç döllenme olabiliyormuş diye. Ama açıkçası modum baya düştü yine de devam edeceğim pazartesiye kadar her şeye aynen. Tekrar kan vereceğim. sonra yine olumsuz olursa bilmiyorum napıcam açıkçası
Bence gayet iyi.zaten önemli olan katlaması.doktor 2 gün sonra tekrar ver der muhtemelenMerhaba, kızlar 5.gun embriyosu 9.gunum kan testim 80,5 çıktı. Sonucum iyi mi ? Resmi tatil diye doktor yoktu bugün gösteremedim yarın da pazar doktor yine yok.
canim benim ilac lari birakinca normale dondu. obur turlusunu hic bilmiyorum maalesef. umarim hamile kalirsin bi sure sonra hamilelikte de bir sure sonra ilaclar birakiliyo bence o zaman rahatlar. istersen dr una da sor asiri bir durum varsa.Bu durum çok kalıcı oldumuu acaba yoksa normale dönüyormu
Canım irtibata geçebileceğin hemşiren yada doktoruna bi mesaj at istersenBenim de bugün transferin 8. Günü pembe pembe lekelenmem oldu şimdi.endişelendim.selpağa silince de geliyor.daha önce aşılamada ilaçları bırakana kadar adet olamamıştım.okadar ilaca rağmen adet oluyor olabilir miyim?
8. Gun bende de ayni sekilde oldu kuzum . 1 gun devam etti hatta lutinus aparati bile pembemsi olmuştu 9 . Gunde pozitif cikti kan degerim. Hemsire yerlesme olabilir takip edelim kanamayı dediBenim de bugün transferin 8. Günü pembe pembe lekelenmem oldu şimdi.endişelendim.selpağa silince de geliyor.daha önce aşılamada ilaçları bırakana kadar adet olamamıştım.okadar ilaca rağmen adet oluyor olabilir miyim?
Ya çok sevdim senin adına.mesaj attım hemşire endişelenme dedi artarsa haber ver dedi yat dinlen dedi.bende kalkmaya korkar oldum.şimdi wc gittim çamaşıra geçmemiş ama silince selpağa pembelik geliyor.senin dediğin gibi fitil atttım şimdi lutinus aparatı da hafif pembe oldu.geçer inşallah beklemekten başka yapacak bişey yok.gündüz çok adet sancısı gibi sancım vardı o da azaldı biraz.umarım yerleşmedir8. Gun bende de ayni sekilde oldu kuzum . 1 gun devam etti hatta lutinus aparati bile pembemsi olmuştu 9 . Gunde pozitif cikti kan degerim. Hemsire yerlesme olabilir takip edelim kanamayı dedi
Valla kullanmadığım ilaç yok.lutinus ve estrofem zaten günde 3 alıyorum.progestan dex günde 1 oksapar günde 1.prograt günde 1.haftada yarım pruluton depot.mesaj attım.dozla ilgili bişey söylemediler lekelenme olabilir dediler dinlen artarsa haber ver dediler.hamile olsam doz artırırlar da test tarihim de gelmedi daha o yüzden doz değiştireceklerini sanmıyorum zaten değiştirmediler.daha önce 2 aşılamam var ikisinde de öncesinde adet olmamıştım ilaçları bırakınca oldum.bırakmadan nasıl olacak zaten ona da şaşırdımCanım irtibata geçebileceğin hemşiren yada doktoruna bi mesaj at istersen
Yerleşiyor olabilir
Bu günlerde lekelenme gören çok kişi var
Hangi ilaçları kullanıyorsun
Sana hemşiren ya da doktorun muhakkak der bişeyler
Belki ilaç eklemesi ya da çıkarması yapabilir
Canım bence tüp bebekte çok beklenen hatta bazı doktorların olumlu gelişme olarak gördüğü yerleşme lekelenmesi olabilirValla kullanmadığım ilaç yok.lutinus ve estrofem zaten günde 3 alıyorum.progestan dex günde 1 oksapar günde 1.prograt günde 1.haftada yarım pruluton depot.mesaj attım.dozla ilgili bişey söylemediler lekelenme olabilir dediler dinlen artarsa haber ver dediler.hamile olsam doz artırırlar da test tarihim de gelmedi daha o yüzden doz değiştireceklerini sanmıyorum zaten değiştirmediler.daha önce 2 aşılamam var ikisinde de öncesinde adet olmamıştım ilaçları bırakınca oldum.bırakmadan nasıl olacak zaten ona da şaşırdım
Benim ilk gebeliğimde 1,5-2 aylıkken olmuştu bi lekelenme o yüzden çok da emin değilim inşallah dediğin gibidir canımCanım bence tüp bebekte çok beklenen hatta bazı doktorların olumlu gelişme olarak gördüğü yerleşme lekelenmesi olabilir
Canim prolaktin cok oynak bir hormon strese bagli yukselmis olabilir . Oyuzden stres yapmaDün eşimle yumurta toplama öncesi kan vermiştik sonuçlar bugün çıktı herşey normalmiş sadece benim süt hormonun biraz yüksek çıkmış aynı durumu yaşayan var mı? İnternetten biraz baktım da süt hormonu yüksekliği hamile kalmaya engelmiş galiba
Sende de karın ağrısı oldu mu?Aynen bende de oyleydi canim bol bol su ic dinlentutunuyor minis @7thstreet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?