Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

İnşallah olmaz. Hemen çıkartırlar mı ki? Ağrı kesici falan yaparlar bence
opuldan önce ve sonra inanılmaz ağrım oldu ama gösteriye yetişmem gerektiği için önce serum sonra ağrı kesici iğne vurundum, hastane odasında hazırlanıp çıktım koşa koşa okula gittim, çok şükür iyi geçti iğneden sonra ağrım olmadı. seninde süt hormonun yüksekse ohss olmuş olabilirsin bana öyle dedi hemşireler.

Evett oldu agri batma cekilme sanki adet oncesi gibi bir karincalanma sonra kaset test yaptim negatifdi boş yere telas etmisim. Hala ağrıyor cekilme sanki bisey orayi tırmalıyor gibi
Benim de kesilirse lekelenme pazartesi erken gebelik testi yapıcam.yoğunlaşırsa zaten yapacak bişey yok

Kizlar merhaba size bir sorum olacaktı . Bağışıklık serumu yaptıran var mı ? Doktorum çok önemli olduğunu düşünmüyor ve tercihi bize bırakıyor ama ben etkisi hakkında çok emin değilim.

Kizlar merhaba size bir sorum olacaktı . Bağışıklık serumu yaptıran var mı ? Doktorum çok önemli olduğunu düşünmüyor ve tercihi bize bırakıyor ama ben etkisi hakkında çok emin değilim.
Neki o?ben omega venn diye bi serum yaptırdım 4 kere ama bahsettiğin bu mu emin değilim

Neki o?ben omega venn diye bi serum yaptırdım 4 kere ama bahsettiğin bu mu emin değilim
Şöyle anlatayım . Rahimin kendine özgü bir bağışıklık sistemi var. Bebek dışında hiç bir yabancı hücreyi içinde barındırıyor dışarı atıyor. Ama bazı durumlarda bebeğide dışarı atabiliyormus. İşte bunu önlemek için transferden hemen sonra serum takılıyor. Ve ara ara yapıyorsun yine hamilelik boyunca

canim benim ilac lari birakinca normale dondu. obur turlusunu hic bilmiyorum maalesef. umarim hamile kalirsin bi sure sonra hamilelikte de bir sure sonra ilaclar birakiliyo bence o zaman rahatlar. istersen dr una da sor asiri bir durum varsa.
Merhaba bende tavmargene gidiyorum şerife hanım doktorum iyi bi doktor pazartesi tranferim var nasipse tavsiye ederim internetten bi araştırın isterseniz

Benim arif saylan doktorum istanbulda transfer olacağım evet dondurulmus aret kamar da olacak
Evet duymuştum arif hocayı, şirketten bi arkadaşımın doğal gebeliği var onda doğum yapacak nasipse , bende yunus aydın hocanın hastasıyım 3. Transferim ilk transferimde bebeklerimi 18 haftalık kaybettim. 2. Transferim pozitifi gördük sonra negatif oldu kimyasaldı sanırım bu 3. Transferim cuma günü oldu bakalım bekleme sürecindeyim şuan

Benım doktorum kan aldı estrofemı kana gote 4 e çıkardı transfer sonrası Protestan hormonuma baktı önce 2 tane kullanıyordum onura 3 e çıkardı

Azaldı canım ama yine de tedirginim.adet öncesi miydi yoksa sadece lekelenme mi bilemiyorum.ilaçlara devam ettiğim için kesti mi acaba adeti onu da bilemedim.öyle bir belirsizlik
Canım adet olmazsın ilaçlar engelliyor diye biliyorum
Test günün ne zaman?
Kaçıncı günün bugün?

Prolutex iğneyi yaparken acımadı, 15 dk sonra ağrımaya başladı, 4 gün sonra transfer var, gebelik görene kadar devam dediler, nasıl dayanıyorsunuz. Eşime acıktım ne yesek diyorum ilaç veriyim mi diyor bu kadar ilaç, çabalar boşa giderse nasıl toparlarım bilmiyorum

Ben transferden 5 gun once estrofem tetradox prednol ve progestan fitile basladim kan tahlili verdikten sonra. Transfere 3 gün kala da progesteron igneye basladim igne 2 gunde 1 diger ilaclar estrofem gunde 3 fitil 3 defa. Tetradox ve prendonulu transferden 1 gun once biraktim. Diger ilaçlarima halen devam ediyorum ayriyetten günde 1 kere folik asit ve coraspin iciyorum yani doktor bunlari hem kan sonuclari hem vajinal muayene ile rahim duvari kalinligina gore ayarladi sanırım. Sonucum icin ise hayirlisi olsun bence biraz akisina birak kendini topla sonra sifirdan yine denersin ve bu defa bebegi kucağına alacaksin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…