- Konu Sahibi babyjanuary
-
Canım ben dış gebelik geçirdim aynı kahverengi lekem oldum sonra pihtili falan. Agrin sizin var mı sakın ihmal etmeVajinalda baktı emin olamadı dünde pıhtılı kanamam oldu acile gittim iğne yaptırdım bügün kahverengi leke şeklinde devam ediyor
İnşallah canımCanım ben dış gebelik geçirdim aynı kahverengi lekem oldum sonra pihtili falan. Agrin sizin var mı sakın ihmal etmeinşallah düşündüğümüz gibi olmaz. Benim beta 1200 du kese görmek istedi doktor senin değerin baya baya yuksek
İnşallah yarın kese görülür canimİnşallah canımşu an ağrım sızım yok çok şükür dün biraz kasıkta ağrım olmuştu ama şiddetli değildi yarın bakalım sonuç kaç çıkacak
Birşey demedi ben de sormayı unutmuşum yarın sorucam artık.Hayırlısı olsun inşallah. Kaç yumurta var görünen
Bende yarın son kez kontrole gidicem sonra da çatlatma vurulup pazar da opu olcak inşallah. Bugün son kez gonal f ile cetrotıde vyruldumbol bol yumurtan olsun inşallahbenim opu cumartesi bu gün son iğnelerimi vuracağım , transferim önümüzde ki aya kaldı e2 değerim yüksek geldi bu gün hakkımızda hayırlısı inşallah
Benim de aynı sadece gonal f ile yumurta büyütüldü. Transfer sonrası sadece progesteron fitil ve coraspin ile kortizon14 Nisan'da transferim oldu 12 yumurta toplandi 10 tanesi dollendi. Gonalf iğne yaptım sadece
Progesteron fitil oksapar kan sulandırıcı iğne birde folik asitBenim de aynı sadece gonal f ile yumurta büyütüldü. Transfer sonrası sadece progesteron fitil ve coraspin ile kortizon
taze transfer mi olacak, dondurulacak mıBende yarın son kez kontrole gidicem sonra da çatlatma vurulup pazar da opu olcak inşallah. Bugün son kez gonal f ile cetrotıde vyruldum
Embriyolog ile konuştum, önce embriyoyu çözüyorlar, bu işlem ortalama 2 saat sürüyormuş. O yüzden erken gelmeyin biz arayacağız demişti. Çözülürken bozulma vs olursa da aradıklarında söylüyorlar. Benim de haftaya transferim olacakTransfer olan arkadaşlara bişey soracaktım şimdi bana cumartesi transfer dediler saati için biz seni arayacağız dediler ve hâlâ aramadılar sizde nasıl oldu
İnşallah, Allah razı olsun, içimiz umut dolmak istiyor.. Böyle şeyler duymak görmek mutlu ediyor. Allah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini4bc kalite 5.gun embriyosu ile hamileyim kalitesi düşük felan bunlar sadece bilimsel seyler rabbim yeterki can versin ol desin bol dua çok sabir ❤❤benin doktorum 4 bc icin iyi kalite gebelik ihtimali cok yüksek demişti asla can sıkma ❤
Bir gün öncesinde ikindi gibi aramışlardı beni. Ararlar mutlaka merak etmeyin.Transfer olan arkadaşlara bişey soracaktım şimdi bana cumartesi transfer dediler saati için biz seni arayacağız dediler ve hâlâ aramadılar sizde nasıl oldu
Amin insallahhhİnşallah, Allah razı olsun, içimiz umut dolmak istiyor.. Böyle şeyler duymak görmek mutlu ediyor. Allah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Transferim haftaya. Bana gebelik kesinleşinceye kadar ilaç ve iğneye devam edeceksin dedi.Transferin sonucunda pozitif gören arkadaşlar iğneler aynı şekilde devam mı ediyor sonraki süreç hakkında bilgi verir misiniz?
İğnelere başlamadan önce Nisan ayında yumurta toplanır sonra ki ay da transfer olur denmiştitaze transfer mi olacak, dondurulacak mı
Test yapacak olan var mi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?