Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Lutinus surekli geri geliyor yada top top kalıntı şekilinde çıkıyor sizde de boyle sikintilar oluyor mu . Birde aparati kullanıyormusun ben elimle itmeye çalışıyorum
Benim de geri geliyor.aşılamada progestan fitil kullanmıştım o da idrarda beyaz beyaz lekeler yapıyordu bu yine daha iyi ama akıntı oluyor.ben ilk gün elle yaptım sonra aparatı deneyim dedim aparatla çok daha kolay oldu onla devam ediyorum

Benimde günde 3 estrofem, günde 3 lutinus, günde 1 oksapar ve progestan dex, bir tane prograt, climara bant, d vit, fenomom vitamin, haftada 1 yarım ampul pruluton depot kalçadan, 4 kere omega van serum baya

Lutinus surekli geri geliyor yada top top kalıntı şekilinde çıkıyor sizde de boyle sikintilar oluyor mu . Birde aparati kullanıyormusun ben elimle itmeye çalışıyorum
Ben aparatı ile yapıyorum sorun yaşamıyorum. Cok hafif olarak saatler sonra azcık akıyor. Yapınca 15 dk uzanmış şekilde bekliyorum, sonrasinda 10 dk yürüyorum ilaç erimesi icin.

Sizlere umut olur dıye paylaşıyorum sonucumu aldım çok şükür katlamış değerler 10 gün sonra kese için randevu alacağım rabbım ıns sonuna kadar sağlıkla ılerlemeyı nasıp etsın amın rabbım bekleyen ısteyen herkesin emeklerını boşa çıkarmasın hiç bir belirti aramayın kendınızı üzmeyin çünkü bende şimdi şimdi kaşık batmaları oluyor yeni yeni yani

Benimde durumum aynı 2. gün embriyosu 2 tane transfer oldum 12 Nisan'da.

Benimde durumum aynı 2. gün embriyosu 2 tane transfer oldum 12 Nisan'da.
1 gün var aramızda, durumumuz aynıymış. Umarım sağlıklı bir şekilde tutunur embriyolarimiz. Reglime 2 gün var test günüme 4 gün. Ben bir kac saattir regl olacak gibi karın ağrısı hissediyorum umarım yanılırım..

İnşallah Rabbim nasip etsin bizlere. 2. gün embriyosu tutan arkadaşımın tanıdığı da var. Canını sakın sıkma. Ağrı bende de var. Hatta mide bulantısı oldu bugün.

İnşallah Rabbim nasip etsin bizlere. 2. gün embriyosu tutan arkadaşımın tanıdığı da var. Canını sakın sıkma. Ağrı bende de var. Hatta mide bulantısı oldu bugün.
İnşallah canım isteyen herkes pozitifi görsün, sağlıklı bebisler nasip olsun hepimize. Transferimin ilk gününden beri kasiklarimda hafif agri ve baskı vardı, bel ağrısı da aynı şekilde. Doktorum normal olduğunu söylemişti, beklenen bir durum demisti. Ama simdi bir kaç saattir regl olacak gibi karnımda, göğüslerde şişlik ve hafif agri var. Şans bakalım yine de test gününe kadar olumsuz düşünmek istemiyorum.

İnşallah canım. Normal regl günümüz yaklaştığı içinde bu ağrılar normalmiş. Olumsuz düşünmek yok. İnşallah pozitif sonuç alıp daha da yüzümüz gülsün.

İnşallah canım. Normal regl günümüz yaklaştığı içinde bu ağrılar normalmiş. Olumsuz düşünmek yok. İnşallah pozitif sonuç alıp daha da yüzümüz gülsün.
Aynen canım. İlk deneyimim benim o yüzden etkilerini cok bilmiyorum, ilk kez deneyimliyorum. Eger öyleyse yaklaştığı icin normalse içime su serptin cok teşekkür ederim. Senin ilk mi daha önce denedin mi ?

Aynen canım. İlk deneyimim benim o yüzden etkilerini cok bilmiyorum, ilk kez deneyimliyorum. Eger öyleyse yaklaştığı icin normalse içime su serptin cok teşekkür ederim. Senin ilk mi daha önce denedin mi ?
Canım benim de ilk. Doktora sormadım neden 2. gün embriyosu diye. Arkadaşımla konuştuğumda, bir tanıdığının 2. gün embriyosu ile hamile kaldığını söylemişti. Bende hiç sorgulamadim bunda da bir hayır vardır diye düşündüm. Çünkü embriyonun gelişebileceği en iyi yer anne karnıdır.
Yazmıyordum senin biraz umutsuz olduğunu görünce bir durumumuz aynı. Bunu senle paylaşmak istedim canım.

N Nescun
Canim benim 3 yumurta toplandı 2 si gelişim gösterince ikinci gunden sonra riske atmak istemedi aynı şekilde en iyi laboratuvar anne rahmidir dedi. Fazla yumurtam olsaydı o zaman diğer günlere ulaşmasını bekleyecektik. Bu arada benim de ablam bir cok denemesinden sonra suan doğum için gün sayıyoruz. Ona sordum az önce kullandığımız ilaçlardan regl olmazmisiz. Tuttuğu zaman da bu belirtiler olabilirmiş. Cok teşekkür ederim ilgine ben de hiç forumda yazmiyordum uzaktan okuyup, takip ediyordum. Bugün yazmaya başladım. Zaman azaldıkça heyecanlanıyor insan, kendini dinlemeye başlıyor sanırım.

Canım bende 2 defa da 3 yumurta topladık. Az olduğu için belki de 2. gün embriyolar donduruldu ve sonrası transfer edildi Amh değeri de baktırmadım.
Ablan için de çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına sağlıklı şekilde alsın inşallah
Ben kitap okuyorum zaman geçsin diye

En güzelini yapıyorsun. Biraz rahat olmak da gerekli. Ablam için de çok teşekkür ederim. Buraya yazdığım sorularımı ona sorarak ve tedirginliğimi belli ederek üzülmesine ve stres olmasına sebep olmak istemiyorum o yüzden ona sormuyorum mümkün olduğunca. Umarim sonuçlarımızı alır, seviniriz. Hemen hemen aynı günde öğrenmiş olacağız bol şans ikimize ve tüm bekleyenlere.

Evet hemen hemen aynı günlere rastliyor. İnşallah olumlu olur her şey. İsteyen herkese nasip olsun tabi bizlere de.

Öyle mi? Siz ne durumdasınız?transferiniz nezaman oldu?
13 nisanda transfer oldum. 5.gün dondurulmuş embriyo. bel ve sırt ağrılarım ilk günden beri devam ediyor. test gününe 25 nisan dediler ama 23ünde kalçadan olan iğneyi yaptırmaya zaten gideceğim hastaneye ondan o gün yaptırsam mı kararsızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…