• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Herkese merhaba,
Benim de ilk denemem 13ünde 5.gün dondurulmuş tek embriyo transfer oldum yaşımdan dolayı.
2 gündür sırt ve bel ağrılarım var ama normal olduğunu söylediler.
Benim de test günüm 25i :)
Mrb aynı gün transfer olmuşuz. Resmen herşey aynı yaşım ileri 5.gün tek emriyo kondu benim de sırt bel ağrım oldu bu gün bişe yok ;)

Doktor 24’ünde dedi ama rapor almak için 21’inde hastaneye gideceğim belki o günde yaptırırım.Siz ne zaman yaptıracaksınız? Hayırlı olsun bu arada. İyi haberlerle umarım 🙏🏻
Teşekkür ederim canım.hepimiz için iyi olsun inşallah.bana da 27 si dedi ama 25 inde erken gebelik testi yapayım pozitifse 27 sinde gününde kan vereyim diyorum.hemşire erken yaptırmayın diye ısrarla söyledi çünkü 🙈

Kizlar 2.3 gundur bu saatlerde karnim patlicak kadar sisiyor acaba kortizonmu yapiyor ya gunduzde gerginlik var ama aksam cok oluyor. nefes almak cok zor surekli derin nefes almaya calisiyorum istemsizce

Merhaba ben yeni katıldım aranıza Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin kucaklarinizi boş bırakmasın benim transferim pazartesi yapıldı 5.gun embriyosu 2 tane hiç belirtim yok ilaçların bile yan etkisini görmedim adetim 4 gün var galiba tutmadı evde idrarda dün test yaptım iki defa hizli testlerden ikisinde de silik cizgi gördük eşimle prodoctor marka eşim kontrol çizgisi olduğunu söylüyor testi yapmadan önce baktık kontrol çizgisi yoktu ikisinde de bu akşam özele gidip test vereceğim eşimi bekliyorum hiç belirti yaşamadan hamile kalan var mı

Merhaba ben yeni katıldım aranıza Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin kucaklarinizi boş bırakmasın benim transferim pazartesi yapıldı 5.gun embriyosu 2 tane hiç belirtim yok ilaçların bile yan etkisini görmedim adetim 4 gün var galiba tutmadı evde idrarda dün test yaptım iki defa hizli testlerden ikisinde de silik cizgi gördük eşimle prodoctor marka eşim kontrol çizgisi olduğunu söylüyor testi yapmadan önce baktık kontrol çizgisi yoktu ikisinde de bu akşam özele gidip test vereceğim eşimi bekliyorum hiç belirti yaşamadan hamile kalan var mı
2. Cizgi mi silik cikti. Erken gebelik mi yaptiniz. Benim de pts oldu transferim hayirlisi olsun insallah. Olabilir bunyeyle alakalidir ay insallah hamissindir haber ver bizede 🤗

Back