- Konu Sahibi babyjanuary
-
Beninde kan testim 25iAy cok sevindim hosgeldin :) banada 25inde dediler kan testini cok uzun degil mi ya .. tek 5. Gun dondurulmus embriyo. Kaseti bende yapicam ya aldim hatta evde duruyor cifti gorursem gidip.kan veririm beklemem 25ini
Eminim hiç sorunsuz geçecek o 8 yumurta can olsun insallahBilemiyorum tabii ama gerçekten çok kötüydü :) umarım yarınki çok hafif geçer hiç bişey düşünmeden uyur uyanırım güzelce senin gibi. zaten altı üstü 7-8 yumurta toplanacak
Benimde ilk hamileleligimde 7. Gun cikmisti hala sakliyorum. Yarin yapsammo bi delilikBenim de çift 5. Gün taze transfer… ilk hamileliğimde 9. Gün kaset testte çıkmıştı, hayırlısı inşallah hakkımızda… 7. Gün kanda çıktı diyor gerçi arkadaş yukarıda, iyice sabırsızlanırsam pazartesi gider veririm ben de sanırım
Ayy sende hosgeldin ne iyi oldu kader ortagiymisiz 3 kisi. Nasilsin belirti agri var mi bu ilaclar cok siskinlik yapti bende ufak kiramplar bir de. Tek mi cift mi seninBeninde kan testim 25ibeklemedeyim
Hosbulduk canimmAyy sende hosgeldin ne iyi oldu kader ortagiymisiz 3 kisi. Nasilsin belirti agri var mi bu ilaclar cok siskinlik yapti bende ufak kiramplar bir de. Tek mi cift mi senin
Benim tek transfer dondurulmus dogmamis bebegim. Karin sisligim cok bide sancim ilk 3 gun epey vardi dunle bugun iyiydim ani harekette yada sesimi yukseltince kasilma gibi bisey oluyor. Evde bi minigim var da bin sukur. Kaset test yapmayi dusunuyormusunHosbulduk canimm13 nisan carsamba 3. Gun cift emrio konuldu ara ara kramplarim oluyor ve surekli tuvaletim geliyor suyu cok icmekten galiba oda baska birsey yok henuz . Senin durunlar nasil canim
Maşallah kuzuyaBenim tek transfer dondurulmus dogmamis bebegim. Karin sisligim cok bide sancim ilk 3 gun epey vardi dunle bugun iyiydim ani harekette yada sesimi yukseltince kasilma gibi bisey oluyor. Evde bi minigim var da bin sukur. Kaset test yapmayi dusunuyormusun
5. Gun emriosu demisdin 8 de 9 da erken gebelik testinde silik cizgi cikiyor yorumlardan hep Öyle gordumAy cok sevindim hosgeldin :) banada 25inde dediler kan testini cok uzun degil mi ya .. tek 5. Gun dondurulmus embriyo. Kaseti bende yapicam ya aldim hatta evde duruyor cifti gorursem gidip.kan veririm beklemem 25ini
Ayyy inşallah bakalım kaç tanesi işe yarayacak kaçı döllenecekEminim hiç sorunsuz geçecek o 8 yumurta can olsun insallah
11 nisan da oldum iyi haberlerini beklerimmMaşallah kuzuyatransferden sonra oldu sislik gaz hassasiyet simdi iyyim. Ne zaman transfer günündü. Erken gebelik var elimde 23 nisan da yaparım dayanabilirsem
Kasette de cikar ya ilk bebegimde 7. Gun normal kadet testte silik gordum hala saklarim5. Gun emriosu demisdin 8 de 9 da erken gebelik testinde silik cizgi cikiyor yorumlardan hep Öyle gordum
Bak 4 kisi olduk hosgeldin aramiza iyi haberler almak cok isterim. Benimde tek 33 yasindayim. Baska bebegim kalmadi dondurulmus. Karnimdakine can uflenmezse tekrar sil bastan denemiycem bir bebegim var bin sukur allah hepinize nasip etsin ona can versinHerkese merhaba,
Benim de ilk denemem 13ünde 5.gün dondurulmuş tek embriyo transfer oldum yaşımdan dolayı.
2 gündür sırt ve bel ağrılarım var ama normal olduğunu söylediler.
Benim de test günüm 25i :)
Benimde 11 nisanda transferim oldu kan 25 dediler ama yuh okadar da ne :) haftaya hallederim o isi.. hayirli ugurlu olsun benimde ilk bebegimde 7. Gun kasette.cikmistiBen de 13. De transfer oldum. 2 tane 6. Gün embriyosuhiç bir belirtim yok benim. İlk hamileliğimde de hiç belirtim olmamıştı ve 9. Gün kanda çıkmıştı. Bu sefer dayanabilirsem 25 inde test yapmayı düşünüyorum
Umarım dediğiniz gibi olur :)) kan testim 18 i pazartesi, evet çok silik çıktı ve ertesi sabah tekrar yaptığım idrar testinde çizginin hiç kalınlaşmaması beni tereddütte bıraktı.Kandaki degerinizin de normal cikacagini umut ediyorum suanda gorunen ikinci cizgi var silik olmasi mi kafanizi karistirdi test gunu ne zamandi
Ayy harika :) moral oldu gerçektenBana ilk hamileliğimde 9 ve 10. Günde böyle çıkmıştı bence umutlu olun
Hayirli olsun canimm bi anda 4 kisi olduk 25i iple cekenHerkese merhaba,
Benim de ilk denemem 13ünde 5.gün dondurulmuş tek embriyo transfer oldum yaşımdan dolayı.
2 gündür sırt ve bel ağrılarım var ama normal olduğunu söylediler.
Benim de test günüm 25i :)
Senin baya gec olmuş erken yaparsan cikar insallahBenimde 11 nisanda transferim oldu kan 25 dediler ama yuh okadar da ne :) haftaya hallederim o isi.. hayirli ugurlu olsun benimde ilk bebegimde 7. Gun kasette.cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?