- Konu Sahibi babyjanuary
-
Dimi ama yaa 25 Nisan çok uzun bir tarih. 5.gün embriyosu ama embriyolog sabahtan çözdüklerini akşama kadar takip ettiklerimi söyledi teorik olarak 6 günlük sayılmaz mı :)Benimde 11 nisanda transferim oldu kan 25 dediler ama yuh okadar da ne :) haftaya hallederim o isi.. hayirli ugurlu olsun benimde ilk bebegimde 7. Gun kasette.cikmisti
Ahh inşallah. Aynı günü bekleyen birileri olunca daha heyecanlı olduHayirli olsun canimm bi anda 4 kisi olduk 25i iple ceken3. Gun taze 2 emrio konuldu allah soncumuzu guzel sağlıcakla eylesin inşallah
Kaçıncı gün yaptınızSimdi test sonucum cikti kizlar 894.2❤❤❤❤❤
Transfer sonrasi 12.günüm bugün ❤❤❤❤Kaçıncı gün yaptınız
Tebriklerr saglikla buyusunnnnn insallahhSimdi test sonucum cikti kizlar 894.2❤❤❤❤❤
1 gun canli kaldiysa sans yuksek demisti bana tabi teorik olarak 6. Gun olurDimi ama yaa 25 Nisan çok uzun bir tarih. 5.gün embriyosu ama embriyolog sabahtan çözdüklerini akşama kadar takip ettiklerimi söyledi teorik olarak 6 günlük sayılmaz mı :)
Transfer gunu sayılmıyor muş ertesi gun 1. Gun 8 9 gunde kanda cikar benceDimi ama yaa 25 Nisan çok uzun bir tarih. 5.gün embriyosu ama embriyolog sabahtan çözdüklerini akşama kadar takip ettiklerimi söyledi teorik olarak 6 günlük sayılmaz mı :)
Masallah cok guzel bir değerTransfer sonrasi 12.günüm bugün ❤❤❤❤
Canim kaçıncı gun emriosiydu belirtin var miydi acaba nasil gecti 12 gunTransfer sonrasi 12.günüm bugün ❤❤❤❤
Dondurulmus 5.gün embriyosu 1 ay rahim dinlendirme yapıldıktan sonra transferim olduCanim kaçıncı gun emriosiydu belirtin var miydi acaba nasil gecti 12 gungozun aydin pozitifleri gorunce cok heyecanlanıyorum
Hayırlı olsun darısı bizim başımıza :)Transfer sonrasi 12.günüm bugün ❤❤❤❤
Evet emriyolog bizi de çok umutlandırdı ama kısmet bakalım1 gun canli kaldiysa sans yuksek demisti bana tabi teorik olarak 6. Gun olurbenim 3 saat beklettiler sonra transfer yaptilar. 1 tane kalmisti geriye onu da 1 gun takip etcez dedi ama tekrar dondurulup cozmeye dayanmaz dedi imha oldu yani
bana da öyle geliyor eşim ikna olursa haftaya cuma kan vereyim diyorum :))Transfer gunu sayılmıyor muş ertesi gun 1. Gun 8 9 gunde kanda cikar bence
Benim de kan testi 25 i ama 22 sinde kan vericem beklemicem hafta sonunuBeninde kan testim 25ibeklemedeyim
Hadi insallah erkenden öğrenelimBenim de kan testi 25 i ama 22 sinde kan vericem beklemicem hafta sonunu
Bende carsamba kaset yapip duruma gore persembe cuma kan veririm sanirimBenim de kan testi 25 i ama 22 sinde kan vericem beklemicem hafta sonunu
Salı günü transfer oldum dondurulmuş 3.gun embriyosu. Bugün 5.gunum sizinHadi insallah erkenden öğrenelimne zaman transfer oldu kaçıncı gun emriosu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?