Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Benimde 11 nisanda transferim oldu kan 25 dediler ama yuh okadar da ne :) haftaya hallederim o isi.. hayirli ugurlu olsun benimde ilk bebegimde 7. Gun kasette.cikmisti
Dimi ama yaa 25 Nisan çok uzun bir tarih. 5.gün embriyosu ama embriyolog sabahtan çözdüklerini akşama kadar takip ettiklerimi söyledi teorik olarak 6 günlük sayılmaz mı :)

Dimi ama yaa 25 Nisan çok uzun bir tarih. 5.gün embriyosu ama embriyolog sabahtan çözdüklerini akşama kadar takip ettiklerimi söyledi teorik olarak 6 günlük sayılmaz mı :)
1 gun canli kaldiysa sans yuksek demisti bana tabi teorik olarak 6. Gun olur benim 3 saat beklettiler sonra transfer yaptilar. 1 tane kalmisti geriye onu da 1 gun takip etcez dedi ama tekrar dondurulup cozmeye dayanmaz dedi imha oldu yani

Transfer gunu sayılmıyor muş ertesi gun 1. Gun 8 9 gunde kanda cikar bence

Canim kaçıncı gun emriosiydu belirtin var miydi acaba nasil gecti 12 gun gozun aydin pozitifleri gorunce cok heyecanlanıyorum
Dondurulmus 5.gün embriyosu 1 ay rahim dinlendirme yapıldıktan sonra transferim oldu❤ transferden sonra hafif bir kasik agrisi oldu 4 ve 5.gunlerde onun haricinde hic birsey yok bendeagir bi is yapmamaya dikkat ettim günlük hayatimda kendimi cok kisitlamadim ise gittim geldim yani sürekli yatarak gecirmedim günleri günlük 2 - 2.5 litre su icmeye çalıştım findik badem hurma kuru üzüm ara öğünlerde tükettim.

1 gun canli kaldiysa sans yuksek demisti bana tabi teorik olarak 6. Gun olur benim 3 saat beklettiler sonra transfer yaptilar. 1 tane kalmisti geriye onu da 1 gun takip etcez dedi ama tekrar dondurulup cozmeye dayanmaz dedi imha oldu yani
Evet emriyolog bizi de çok umutlandırdı ama kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…